De 9 beste koptelefoons voor hardlopen, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 9 beste koptelefoons voor hardlopen, getest door Lifewire
De 9 beste koptelefoons voor hardlopen, getest door Lifewire
Anonim

De beste hoofdtelefoon voor hardlopen geeft je geweldig geluid, is ook licht en zweetbestendig en houdt je bewust van je omgeving. Isolatie is belangrijk als je achterover leunt op deuntjes op de bank, maar als je op de wereld bent tussen het verkeer en voetgangers, moet je ervoor zorgen dat je alles om je heen nog kunt horen. Bovendien moet uw hoofdtelefoon een lange batterijduur hebben en draadloos zijn. Dit heeft twee redenen.

Ten eerste wil je niet verstrikt raken in een snoer terwijl je de straat op gaat. Draadloze hoofdtelefoons houden afleiding tot een minimum beperkt en helpen je om je hoofd bij het spel te houden. Ook laat een groeiend aantal telefoons de koptelefoonaansluiting vallen, en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen. Of je het nu leuk vindt of niet, Bluetooth is de juiste keuze.

Beste algemeen: verslaat Powerbeats Pro

Image
Image

Beats is momenteel een van de grootste namen in audio, vanwege de associatie met Apple, en deze oordopjes zijn het hardloopmodel van Beats. De hoofdtelefoon klinkt geweldig en brengt NFC-koppeling met zich mee. Dat betekent dat je de koptelefoon gewoon bij je telefoon kunt houden en ze koppelen automatisch (Android heeft een app nodig om dit te bereiken). Ze worden ook geleverd met Apple's H1-chip voor koptelefoons, wat een beetje een tweesnijdend zwaard is. De Apple H1-chip heeft de AAC-codec aan boord, de standaard van Apple, maar laat codecs van hogere kwaliteit zoals AptX achterwege. Het is het soort onderscheid waar de meeste mensen niets om geven, maar als je een audiofiel bent, wil je misschien een andere keuze maken.

Elk oordopje kan het volume en de trackselectie afzonderlijk aanpassen met een reeks aanrakingen. Bovendien kan elk oordopje je toegang geven tot je stemassistent. Negen uur is redelijk goed voor een enkele lading in deze ruimte, en je krijgt in totaal ongeveer 24 uur luistertijd met de oplaadcassette. Maar dat kost allemaal wat, want deze oordopjes zijn aan de dure kant.

"Als je je oordopjes regelmatig gebruikt, zul je veel plezier beleven aan de Powerbeats Pro. Ze zijn duurzaam, comfortabel en leveren een geluidskwaliteit die bij uitstek is." - Jeffrey Chadwick, producttester

Beste waterdichte: Jaybird X4

Image
Image

De Jaybird X4 draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon komt ongeveer in de buurt van een gemakkelijke aanbeveling die je kunt krijgen op het gebied van audio. Er is een zeer breed scala aan koptelefoons, maar vraag de experts, en de Jaybird X4's zullen bijna altijd in de top drie staan. Dat komt omdat ze betrouwbare kwaliteit en geweldig geluid leveren voor een geweldige prijs. Deze zijn bedraad, omdat ze een draad hebben die met elkaar verbonden is, maar ze maken via Bluetooth verbinding met je telefoon. Ze zijn ook zweetbestendig, wat geweldig is voor hardlopers.

De hoofdtelefoon biedt ook echt goede isolatie met hun siliconen oordopjes, wat geweldig is voor de geluidskwaliteit, maar niet geweldig als je aan het hardlopen bent en je aandacht moet houden voor verkeer en andere geluiden. De hoofdtelefoon heeft ook een batterijduur van ongeveer acht uur, wat je zeker door een hardloop- en zelfs een werkdag heen helpt, maar ze moeten vaak worden opgeladen.

"Duurzaamheid is waarschijnlijk het meest indrukwekkende aspect van de Jaybird X4." - Jason Schneider, producttester

Beste snelladen: Bose SoundSport draadloze hoofdtelefoon

Image
Image

Bose is een geweldige naam als het gaat om audiotechnologie. Bose staat vooral bekend om zijn ruisonderdrukkingstechnologie, maar een goede tweede is de geluidskwaliteit van Bose. Deze knoppen zijn geen uitzondering. Met slechts zes uur is de batterijduur niet de beste, maar volgens onze tests zijn ze in 90 minuten volledig opgeladen, en dat is alles bij elkaar genomen vrij snel.

Een ander groot voordeel van deze knoppen is de ingebouwde Tile-connectiviteit. Tile, de locatietracker, verhuurde zijn technologie aan Bose om deze koptelefoon vindbaar te maken als ze verdwalen tijdens het hardlopen of zelfs gewoon in huis. Open gewoon de Tile-app en je krijgt de laatst bekende positie. Dat is iets wat meer oordopjes zouden moeten doen, zonder twijfel.

"Wat je krijgt met deze hoofdtelefoon is een gebruiksvriendelijke en goed aanvoelende set oordopjes, met waterbestendigheid en een subjectief geweldig geluid voor een objectief premium prijs." - Jason Schneider, producttester

Runner-Up, Best Quick Charge: Sennheiser CX Sport

Image
Image

De Sennheiser CX Sport-hoofdtelefoon is ontworpen voor hardlopen. Deze oordopjes zijn verbonden door een draad ertussen, en die draad heeft een verstelbare cinch erop, zodat u het juiste gebied voor uw comfort kunt vinden. Bovendien zorgt de shirtclip ervoor dat je nooit je oordopjes kwijtraakt tijdens het hardlopen of ergens anders.

Deze oordopjes bieden uitzonderlijk geluid, maar dat is alleen als je ze goed kunt plaatsen. Onze recensent had moeite om een goede pasvorm te vinden met de meegeleverde tips en vleugels, wat lastig kan zijn. Deze oordopjes hebben ook een batterijduur van zes uur, wat voldoende is voor de meeste trainingen, maar zelfs niet voor een volledige werkdag. Maar aan de andere kant, slechts 10 minuten opladen levert je een uur luistertijd op, wat best geweldig is.

"De Sennheiser CX Sport wireless biedt een aantrekkelijke mix van functies die de boxen voor workout-oordopjes aanvinken: sportieve styling, hulpmiddelen voor een betere pasvorm, een lichtgewicht constructie en snel opladen." - Yoona Wagener, producttester

Beste uitspatting: Plantronics BackBeat Fit 3200

Image
Image

De Plantronics BackBeat Fit 3200-oordopjes zijn een geweldige set echte draadloze oordopjes voor hardlopers. De oordopjes haken aan de oren met een comfortabele rubberen haak en laten nog steeds geluid van buitenaf door. De knoppen op de oordopjes zijn ook aanraakgevoelig, wat betekent dat je het afspelen/pauzeren, het overslaan van nummers en het volume kunt regelen, wat een grote veelzijdigheid is in een echt draadloze oordop.

Je krijgt ongeveer acht uur op een enkele lading en de case geeft je in totaal ongeveer 24 uur, wat best goed is. De hoes voor de koptelefoon is aan de grotere kant, dus hij is niet zo handig in je zak. Dat geldt vooral voor iemand die gaat hardlopen. Een batterijmeter aan de binnenkant laat je weten hoeveel lading de behuizing nog heeft, wat leuk is. Het laadt ook op via MicroUSB, wat op dit moment een beetje gedateerd is.

"Deze oordopjes leveren geweldig geluid en een comfortabele grip op het oor. Met de aanraakgevoelige knoppen aan de buitenkant kun je het volume regelen en nummers overslaan. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig!" - Adam S. Doud, producttester

Beste budget: Urbanears Stadion

Image
Image

De UrbanEars Stadion-koptelefoon heeft een uniek ontwerp dat zich moet aanpassen aan de vorm van je hoofd en je oren. De bediening en het batterijpakket rusten op de achterkant van je hoofd, wat een beetje onhandig kan zijn, vooral voor mensen met lang haar. De kabel is langs elke kant opgerold om je een goede pasvorm rond je hoofd te geven en overtollige kabel compact en netjes te houden. Maar dat plaatst de bediening achter in je hoofd, wat een beetje raar kan zijn.

Plus, met zo'n grote batterij en bedieningspaneel, zou je meer dan zeven uur aan geadverteerde batterijduur verwachten op een enkele lading. De hoofdtelefoon wordt ook opgeladen via micro-USB, wat een beetje achterhaald is met zoveel telefoons en accessoires die naar USB Type-C gaan. Toch zijn dit enkele van de minst dure op onze lijst, dus als u op zoek bent naar een budgetoptie, zullen deze het lukken.

Runner-Up, Beste Budget: Plantronics BackBeat Fit 2100

Image
Image

De Plantronics BackBeat Fit 2100 is een andere geweldige budgetoptie voor hardlopers. Deze hoofdtelefoon is ontworpen met een reflecterend materiaal dat hardlopers helpt op te vallen in het donker, wat een geweldige optie is. De hoofdband is een harde band die achter je hoofd en nek uitsteekt, wat een kwestie van smaak is, maar niet goed werkt voor mensen met lang haar, dus dat is belangrijk om in gedachten te houden.

Plantronics heeft ook de BackBeat 2100-hoofdtelefoon ontworpen om te koppelen met de app waarmee je de bedieningselementen op de hoofdtelefoon kunt aanpassen, zodat je een timer kunt instellen of een stopwatch kunt starten met een enkele tik. Dat is een geweldige optie die je in de zone houdt en je op je training concentreert, in plaats van te rommelen met je telefoon.

Beste batterijduur: Optoma NuForce BE Sport4

Image
Image

Als je op zoek bent naar een koptelefoon om je dag en training door te komen, dan is de Opotoma NuForce misschien iets voor jou. Dit zijn bedrade oordopjes, met een inline afstandsbediening aan de rechterkant. De afstandsbediening is vrij veelzijdig en regelt het vermogen, het overslaan van nummers, het volume, de stemassistent en meer. Bovendien geeft de afstandsbediening een batterijduur van 10 uur. Als dat niet genoeg is, levert 15 minuten opladen nog eens twee uur op. Dat is een batterijkampioen.

De hoofdtelefoon wordt geleverd met een grote zachte hoes, wat leuk is, maar als je een hardloper bent, laat je de hoes waarschijnlijk thuis. Met grafeen gecoate drivers geven je ook een geweldige bas, zodat je ook door je training kunt bonzen. Oordopjes met twee mesjes zorgen voor een stevige pasvorm, maar blokkeren ook omgevingsgeluiden, dus een hardloper zal heel voorzichtig moeten zijn bij het gebruik ervan.

Beste beengeleiding: Aftershokz Trekz Air-hoofdtelefoon

Image
Image

Beengeleiding is een echt coole innovatie in de audio-industrie die niet zoveel heeft aangeslagen als zijn potentieel doet vermoeden. Simpel gezegd, beengeleiding stuurt galm door je schedel naar je oor, wat geluid genereert. Het is geweldig, maar het is even wennen. De Aftershokz Treks Air-koptelefoon is een open hoofdtelefoonsysteem, wat betekent dat niets je oren daadwerkelijk bedekt. Je kunt zeker alles horen wat er om je heen gebeurt, waardoor ze erg veilig zijn om te rennen.

De aard van beengeleiding betekent echter dat de hele headset van stijf plastic is dat je hoofd omsluit en een beetje uitsteekt aan de achterkant. Dit kan voor een ongemakkelijk gevoel zorgen tijdens het hardlopen, vooral voor mensen met langer haar. Maar als je naar je muziek of een podcast wilt luisteren en je toch heel goed bewust wilt zijn van je omgeving, zou deze koptelefoon het moeten doen.

Over het algemeen krijgen de Beats Powerbeats Pro onze stem als de beste op deze lijst. Ze brengen alles naar de tafel, inclusief geweldig geluid, veel controle en eenvoudig koppelen. Ze hebben ook een zeer goede batterijduur na één keer opladen, en worden geleverd met een hoesje waar je een dag en langer mee door kunt komen.

Als je iets anders wilt, zijn de Plantronics BackBeat 3200-oordopjes ook geweldig. Het zijn echte draadloze oordopjes die je ook ongeveer 24 uur geven, inclusief de lading in de case. Het belangrijkste is dat ze je bewust houden van de wereld om je heen terwijl je daarbuiten bent. Hardlopen is geweldig en muziek is geweldig, maar hardlopen, muziek en veiligheid zijn nog beter.

Bottom Line

Onze deskundige recensenten en redacteuren beoordelen hoofdtelefoons op basis van ontwerp, geluidskwaliteit, comfort en functies. We testen hun real-life prestaties in reële gebruikssituaties, hardlopen/trainen, luisteren naar muziek of podcasts terwijl we pendelen, films kijken, games spelen en zowel thuis als in een kantooromgeving werken. We beschouwen elke eenheid ook als een waardevoorstel - of een product zijn prijskaartje rechtvaardigt of niet, en hoe het zich verhoudt tot concurrerende producten. Alle modellen die we hebben beoordeeld, zijn gekocht door Lifewire; geen van de beoordelingseenheden is geleverd door de fabrikant of detailhandelaar.

Over onze vertrouwde experts

Andy Zahn heeft meer dan 200 uur besteed aan het testen van hoofdtelefoons en andere home-audioproducten voor Lifewire. Hij is zelden te vinden zonder aangesloten op zijn muziek. Of hij nu aan het typen is voor zijn laatste artikel, op zijn kleine boerderij in West-Washington werkt of laat opblijft om de sterrenhemel boven de Grand Canyon te fotograferen, hij zal waarschijnlijk een koptelefoon dragen terwijl hij dat doet. Hij besteedt zijn vrije tijd het liefst aan het verkennen van de paden van nationale parken in het gezelschap van een goed audioboek.

Jeffrey Chadwick heeft honderden artikelen, recensies en video's gepubliceerd in Top Ten Reviews. Zijn meest recente functie was Multimedia en Home Improvement Editor, waar hij producten beoordeelde met betrekking tot videobewerking, computerbeveiliging en mediaspelers, evenals gadgets voor huisverbetering zoals elektrisch gereedschap en robotmaaiers.

Taylor Clemons heeft drie jaar ervaring met schrijven over consumententechnologie en videogames voor verkooppunten als TechRadar en GameSkinny. Ze heeft ook gewerkt in e-commerce, productbeheer en digitale marketing, waardoor ze technische termen kon opsplitsen in begrijpelijke taal.

Adam S. Doud schrijft al bijna tien jaar over de tech-industrie. Als podcaster zit hij altijd met zijn hoofd onder een koptelefoon, luisterend naar de nieuwste show of jammend naar wat muziek tijdens het schrijven.

Waar u op moet letten bij de beste hoofdtelefoon voor hardlopen

Waterdicht - Hoofdtelefoons die gemaakt zijn om te hardlopen, moeten waterdicht zijn, zowel voor de gevallen dat je in de regen terechtkomt als om zweet af te weren. Hoofdtelefoons die voor hardlopers zijn gemaakt, zijn altijd waterdicht, maar sommige hoofdtelefoons in deze lijst zijn niet specifiek bedoeld voor hardlopen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze basisprincipes aanwezig zijn.

Batterijlevensduur - Je oordopjes zijn alleen nuttig als ze worden ingeschakeld. De meeste oordopjes in deze lijst zullen je door een lange training helpen, wat geweldig is, maar meerdere keren opladen zal uiteindelijk de batterijen verslijten. Het is het beste om zoveel mogelijk uit een lading te halen.

Controls - Als je aan het rennen bent, zijn gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen een must. Je hoeft je telefoon niet uit de kast te halen om het volume hoger of lager te zetten of een nummer over te slaan. Dat alles zou op de een of andere manier toegankelijk moeten zijn via de koptelefoon. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk controle binnen handbereik hebt.

FAQ

    Wat zijn de voordelen van draadloos als hardloper?

    Draadloze hoofdtelefoons zijn om twee verschillende redenen geweldig voor hardlopers. Ten eerste zijn er geen draden waar u tijdens het hardlopen in verstrikt kunt raken. De heen en weer beweging van uw armen en benen kan haken en ogen veroorzaken terwijl u rent. Ten tweede verliezen veel telefoons tegenwoordig de 3,5 mm koptelefoonaansluiting, waardoor Bluetooth het enige spel in de stad is.

    Wat is isolatie en hoe beïnvloedt het hardlopen?

    Isolatie is hoeveel de koptelefoon omgevingsgeluid blokkeert. Het voordeel van isolatie is dat u een zuiverder geluid krijgt. Bovendien kunt u het volume lager houden en gehoorbeschadiging door te hard luisteren naar muziek verminderen. Voor hardlopers is isolatie echter een slechte zaak omdat het geluiden om je heen blokkeert, waaronder verkeer, signalen en andere voetgangers. Muziek helpt je om in de flow te komen, maar omgevingsgeluid blokkeren is gevaarlijk.

    Hoe verschillen echte draadloze oordopjes (TWS) van draadloze oordopjes?

    Het verschil tussen draadloze oordopjes en echte draadloze oordopjes zit in de draad die de oordopjes met elkaar verbindt. Echte draadloze oordopjes hebben geen verbindingsdraad. Ze communiceren draadloos met elkaar. Een draad minder om je zorgen over te maken tijdens je run.

Aanbevolen: