Bedien uw Tesla met een Apple Watch

Inhoudsopgave:

Bedien uw Tesla met een Apple Watch
Bedien uw Tesla met een Apple Watch
Anonim

Hoewel Tesla een officieel aanbod heeft in de App Store van Apple, moet je, als je je auto wilt besturen met je Apple Watch, een platform van derden downloaden met de naam Watch App for Tesla. Hier leest u hoe u met deze app uw Tesla vanaf uw pols kunt bedienen.

Watch App voor Tesla vereist iOS 13.0 of hoger en watchOS 6.2 of hoger.

Image
Image

Hoe de Watch-app voor Tesla van start ging

Kim Hansen, een Tesla Model 3-eigenaar, bouwde in eerste instantie de Watch-app voor Tesla om het leven gemakkelijker voor zichzelf te maken. Na het delen van zijn prille project en het ontvangen van overweldigende belangstelling, diende Hansen het "in een opwelling" in bij Apple en het werd in minder dan een uur goedgekeurd.

Nu is de app van $ 7,99 beschikbaar in de App Store en de gebruikers waarderen de op de pols gebaseerde gemakken die de Watch-app voor Tesla biedt.

Bekijk app voor Tesla-functies

Met de Watch-app voor Tesla laat u uw iPhone in uw zak zitten en voert u enkele noodzakelijke Tesla-functies uit met slechts een paar tikken op uw Apple Watch of een snel Siri-commando.

Image
Image

Met de Watch-app voor Tesla kunt u uw voertuig ontgrendelen en op afstand starten vanaf uw Apple Watch (voor deze functie is een internetverbinding vereist). Als je je afvraagt of je je auto al dan niet op slot hebt gedaan, stel dan een vergrendelingsstatusmelding in om je gemoedsrust te geven en zelfs te zien of ramen, koffers of deuren open staan.

Open en sluit je kofferbak en "fronk" op afstand, en krijg toegang tot een oplaadindicator die de huidige laadstatus van je auto weergeeft, hoe lang hij moet opladen en hoeveel energie er aan de batterij is toegevoegd. Tik om te beginnen met het opladen van uw Tesla en stel het exacte oplaaddoel in, zoals 100 procent. Als uw Tesla wordt opgeladen, tikt u op om deze te ontgrendelen via de oplaadpoort.

Image
Image

De Watch-app voor Tesla kan ook:

  • Stuur u een melding als u bent vergeten uw Tesla op te laden.
  • Start de ventilatieopening, ontdooier, stoelverwarming, verwarming of airconditioning van de auto.
  • Schakelaar tussen meerdere Tesla's.
  • Voer een reeks opdrachten uit nadat je ze hebt ingesteld.
  • Vensters openen of sluiten.
  • Toon hoe lang het duurt voordat je auto voldoende is opgeladen.
  • Gebruik Siri om de vergrendelings- en oplaadstatus in te stellen en te krijgen.

Aanbevolen: