Een iPhone spiegelen naar een tv zonder Apple TV

Inhoudsopgave:

Een iPhone spiegelen naar een tv zonder Apple TV
Een iPhone spiegelen naar een tv zonder Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt je iPhone op een tv spiegelen met een adapter die je telefoon op je tv aansluit met een HDMI- of VGA-kabel.
  • U kunt uw scherm draadloos spiegelen naar een compatibele Smart TV met behulp van de Mirroring functie in het Control Center.
  • Je kunt ook een app van derden gebruiken om je iPhone naar je tv te spiegelen (maar je moet een bekende app kiezen als je deze route volgt).

Dit artikel bevat instructies en informatie over hoe je je iPhone kunt spiegelen naar een televisie zonder Apple TV te gebruiken en bevat zowel bekabelde als draadloze opties.

Kan ik mijn iPhone draadloos verbinden met mijn Smart TV?

Je kunt je iPhone draadloos verbinden met een smart-tv zolang de tv AirPlay 2-compatibel is. Neem contact op met de fabrikant van uw tv om erachter te komen of uw tv AirPlay 2-compatibel is. Als je eenmaal weet dat de twee compatibel zijn, kun je je iPhone als volgt spiegelen.

  1. Zorg er eerst voor dat uw iPhone en Smart TV zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk en zijn ingeschakeld.
  2. Veeg op je iPhone naar beneden vanuit de rechterbovenhoek om het Control Center. te openen
  3. Tik op Screen Mirroring.
  4. Selecteer je tv in de lijst die verschijnt. Als er een toegangscode op uw tv verschijnt (kan gebeuren voor nieuwe gebruikers), voert u de code in op uw iPhone om de verbinding te voltooien.

    Image
    Image

Als je klaar bent met het spiegelen van je iPhone naar je tv, hoef je alleen maar terug te gaan door die stappen en op Stop Mirroring. te tikken

Hoe kan ik mijn iPhone naar mijn tv spiegelen zonder Apple TV?

Als je geen compatibele tv of Apple TV hebt, kun je je iPhone nog steeds spiegelen naar je tv, maar je hebt een kabel nodig om van je iPhone naar je tv te gaan. Soms heb je een adapter nodig om de kabel op je iPhone aan te sluiten. De specifieke adapter die je nodig hebt, hangt af van het model iPhone dat je gebruikt en van de beschikbare aansluitingen op je tv. Meestal is dat een HDMI-verbinding, maar oudere tv's hebben mogelijk een VGA-adapter nodig.

Zodra je de juiste kabel en adapter hebt, hoef je alleen maar je iPhone op je tv aan te sluiten. Mogelijk moet u de tv-ingang handmatig wijzigen als het actieve apparaat niet automatisch wordt gedetecteerd. Zodra je het scherm van je iPhone op de tv hebt gezien, weet je dat het met succes is gespiegeld.

Als je deze methode gebruikt, krijg je een exacte kopie van je iPhone-scherm op je televisie, dus als je een film probeert te kijken vanaf je iPhone op je tv, is het mogelijk dat de afbeelding niet het hele scherm vult.

Is er een app om iPhone naar tv te spiegelen?

Er zijn verschillende apps waarmee je je iPhone draadloos kunt spiegelen naar een tv die niet AirPlay 2-compatibel is. De meeste van die apps hebben echter een streamingapparaat nodig, zoals een Roku of Chromecast. Als je een van die apparaten hebt, kun je in de meeste gevallen de apparaatsoftware gebruiken om je iPhone te spiegelen, zonder dat je een andere app nodig hebt. Als u bijvoorbeeld uw iPhone naar Roku wilt spiegelen, hoeft u alleen de Roku-app op uw telefoon te hebben.

FAQ

    Hoe kan ik mijn iPhone screen spiegelen op een Samsung TV?

    Als je Samsung Smart TV in 2018 of later is gemaakt, kun je AirPlay waarschijnlijk gebruiken om je iPhone-scherm naar je tv te spiegelen. Tik op Screen Mirroring in het Control Center van je iPhone om je hele iPhone-scherm te spiegelen naar je Samsung TV. In sommige apps kun je op het AirPlay-pictogram tikken om inhoud van je iPhone naar je tv te spiegelen. Of sluit je iPhone aan op je Samsung TV via een HDMI-kabel.

    Hoe kan ik mijn iPhone spiegelen op een Roku TV?

    Om je iPhone te spiegelen naar een Roku-apparaat, ga je naar het Control Center van je iPhone en tik je op Screen Mirroring. Tik op uw Roku-apparaat in de lijst met opties; je ziet een code op je tv. Voer deze code in op uw iPhone zoals gevraagd en tik vervolgens op OK.

    Hoe kan ik mijn iPhone screen spiegelen op een LG TV?

    Als je een LG Smart TV hebt, download je de Mirror for LG Smart TV-app van de App Store naar je iPhone en start je de app. De app zoekt en vindt uw LG TV. Selecteer je tv en tik vervolgens op Start MirroringSelecteer vervolgens Mirror LG TV > Start Broadcast, en uw tv zal de inhoud van uw iPhone weergeven.

    Hoe spiegel ik mijn iPhone naar mijn tv zonder wifi?

    Om je iPhone zonder wifi naar je tv te spiegelen, heb je een adapter nodig, zoals de Lightning-connector van Apple. U kunt een Lightning Digital AV-adapter rechtstreeks bij Apple kopen voor $ 49. Met deze adapter sluit je je iPhone aan op een HDMI-kabel. Sluit de HDMI-kabel aan op uw tv en sluit vervolgens het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op de Lightning Digital AV Adapter. Je iPhone-scherm wordt onmiddellijk gespiegeld naar de tv.

    Hoe spiegel ik mijn iPhone naar een Vizio TV?

    Als je een Vizio Smart TV hebt, download dan de VIZIO Smart Cast Mobile-app van de App Store naar je iPhone en start de app. Wanneer de app uw Vizio TV vindt, selecteert u deze en tikt u vervolgens op Koppelen in het pop-upvenster Bluetooth-koppelingsverzoek. Wanneer het koppelen is voltooid, kun je de inhoud van je iPhone casten naar je Vizio TV.

Aanbevolen: