Hoe krijg ik een Groupon Studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Groupon Studentenkorting
Hoe krijg ik een Groupon Studentenkorting
Anonim

Groupon is een fantastische manier om nieuwe lokale goederen en diensten te ontdekken en geld te besparen terwijl je dat doet. Als je naar een hogeschool of universiteit gaat, kun je nog meer geld besparen met de Groupon studentenkorting. Met deze service kunt u profiteren van hoge kortingen op eten, entertainment, activiteiten, schoonheidsbehandelingen en meer.

Wie komt in aanmerking voor Groupon's studentenkorting?

Groupon heeft een zeer specifieke vereiste om in aanmerking te komen voor hun studentenkorting, dus er is geen verwarring over wie in aanmerking komt en wie niet. Hier is het: als u momenteel bent ingeschreven bij een door de VS geaccrediteerde hogeschool of universiteit, komt u in aanmerking. Vierjarige universiteiten, community colleges en andere geaccrediteerde instellingen tellen allemaal mee, zolang het maar US Title IV geaccrediteerd is.

Volgens de servicevoorwaarden van Groupon kun je de site niet gebruiken tenzij je meerderjarig bent in het gebied waar je woont. Dit is geen specifieke beperking op de Groupon-studentenkorting, maar het betekent wel dat je in de Verenigde Staten minimaal 18 moet zijn om Groupon te gebruiken.

Bottom Line

De Groupon-studentenkorting geeft je gedurende een beperkte periode 25 procent korting op de meeste Groupon Local-deals. Zodra die eerste periode is verstreken, blijf je genieten van 15 procent korting op de meeste Groupon Local-deals.

Hoe verifieert Groupon de inschrijving van studenten?

Groupon verifieert de inschrijving van studenten met behulp van de SheerID-verificatieservice. Veel bedrijven gebruiken dezelfde service, waaronder Amazon, Spotify, Hulu, de New York Times, Nike, Netflix en anderen. Als je je ooit hebt aangemeld voor studentenkorting via een van deze bedrijven, zou het aanmelden voor de Groupon-studentenkorting pijnloos moeten zijn.

Het SheerID-verificatieproces is automatisch omdat ze je naam en school kunnen vergelijken met hun gegevens. In het geval dat ze uw inschrijving niet automatisch kunnen verifiëren, kunt u kiezen voor handmatige verificatie.

Je kunt je inschrijvingsstatus handmatig verifiëren door scans van documenten te uploaden, zoals je student-ID, schoolafschrift, het huidige lesrooster of zelfs een officiële inschrijvingsbrief als je nog niet met school bent begonnen.

Aanmelden voor de Groupon Studentenkorting

Aanmelden voor de Groupon-studentenkorting is bijna net zo eenvoudig als het aanmelden voor een regulier Groupon-account. Het enige verschil is dat je wat informatie moet verstrekken die Groupon gebruikt om je inschrijving bij een kwalificerende instelling te verifiëren.

Hier leest u hoe u zich aanmeldt voor de Groupon-studentenkorting:

  1. Ga naar groupon.com/programs/student en klik op Get Started.

    Image
    Image
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op sign in om in te loggen op je bestaande Groupon-account, of klik op Ik ben een nieuwe klant, voer vervolgens uw gegevens in en klik op sign up.

    Image
    Image
  3. Voer uw gegevens in en klik vervolgens op Verifiëren en doorgaan.

    Image
    Image
  4. Als SheerID kan bevestigen dat je een student bent, wordt je automatisch geverifieerd. Volg eventuele aanvullende instructies op het scherm om het proces te voltooien en te beginnen met sparen op Groupon.

Wat te doen als automatische SheerID-verificatie mislukt

Als je een bericht ziet dat Groupon en SheerID je inschrijving niet konden verifiëren, is er nog steeds een kans dat je je met succes kunt aanmelden voor de studentenkorting.

Om het aanmeldingsproces te voltooien nadat automatische verificatie is mislukt, moet je ondersteunende documenten uploaden, zoals je school-ID, die bewijzen dat je bent ingeschreven. SheerID kan deze documenten vervolgens gebruiken om uw inschrijving handmatig te verifiëren.

Je moet het inschrijvingsproces opnieuw beginnen, met een kleine twist zodra de verificatie mislukt. Zo werkt dat handmatige verificatieproces:

  1. Ga naar groupon.com/programs/student en volg de instructies uit de vorige sectie.
  2. Wanneer uw verificatie mislukt, klikt u op Verifiëren met SheerID.

    Image
    Image
  3. Klik op Kies bestand.

    Image
    Image
  4. Kies ondersteunende documenten om te uploaden.

    Image
    Image

    SheerID accepteert documenten zoals uw huidige school-ID-kaart, schoolafschrift en andere door de school uitgegeven documenten die uw volledige naam, de naam van de school en de huidige datum bevatten.

  5. Zodra u al uw ondersteunende documenten hebt geselecteerd, klikt u op Bestand verzenden.

    Image
    Image
  6. SheerID zal uw documenten handmatig verifiëren en contact met u opnemen. Als ze je inschrijving kunnen verifiëren, krijg je toegang tot je Groupon-studentenkorting en zou het voor jou gemakkelijker moeten zijn om in de toekomst in aanmerking te komen voor andere studentenkortingen die SheerID gebruiken.
  7. Als SheerID je inschrijving nog steeds niet kan verifiëren, neem dan contact met hen op voor verdere hulp.

Heeft de Groupon Studentenkorting beperkingen?

Ja, er zijn enkele limieten. Over het algemeen geldt de Groupon studentenkorting voor de meeste deals die je op de site kunt kopen. Sommige deals zijn echter uitgesloten, dus zorg ervoor dat u de kleine lettertjes controleert elke keer dat u een aankoop doet.

Als je geen extra korting ziet op een aanbieding of product, wordt deze mogelijk niet opgenomen in het studentenkortingsprogramma.

Bovendien legt Groupon een aantal uitzonderingen vast in de algemene voorwaarden voor studentenkorting. Het maximum dat u per gebruik kunt besparen op een bepaalde deal, is $ 20. De korting is ook slechts beschikbaar voor één eenheid, per transactie, van een bepaalde deal.

Groupon voorkomt ook dat je je studentenkorting combineert met eventuele actiecodes of extra kortingen. Als je een promotiecode of andere korting hebt waarmee je meer geld bespaart dan je studentenkorting, kun je er maar één van gebruiken.

Wat gebeurt er met je Groupon-studentenkorting als je afstudeert?

Je geschiktheid voor de Groupon Student-korting is gekoppeld aan je inschrijving bij een kwalificerende school. Dat betekent dat je niet langer in aanmerking komt als je afstudeert, en je verliest ook je geschiktheid als je om een andere reden van school gaat.

Je inschrijving voor het Groupon-studentenkortingsprogramma duurt 12 maanden. Aan het einde van die periode moet u uw inschrijving opnieuw verifiëren. Als je het om welke reden dan ook niet kunt verifiëren, wordt de studentenkorting van je Groupon-account verwijderd. Je kunt nog steeds deals kopen, je krijgt alleen geen extra korting.

Aanbevolen: