10 redenen waarom je een e-reader voor school zou moeten kopen

Inhoudsopgave:

10 redenen waarom je een e-reader voor school zou moeten kopen
10 redenen waarom je een e-reader voor school zou moeten kopen
Anonim

September betekent meestal een haast om schoolspullen in te slaan - alles van ordners en markeerstiften tot studieboeken en designerjeans. De afgelopen jaren zijn daar computers, laptops en e-readers aan toegevoegd. Als je niet zeker weet of een tablet of e-reader tot $ 300 de investering waard is, zijn hier tien redenen waarom een Kindle, NOOK of een andere e-reader het overwegen waard is.

Image
Image

Gewicht

Drie studieboeken in een rugzak kunnen 15 pond wegen. Een laptop kan tot vijf kilo wegen. Dit gewicht kan een last zijn aan het einde van een lange dag.

Kiezen voor een e-reader voor je teksten betekent dat je die belasting terugbrengt tot minder dan een pond. Sommige e-readers passen in uw zak.

Als bonus kun je met je bibliotheek in je zak afscheid nemen van de oude universiteitsstandby van boekenplanken gemaakt van planken en sintelblokken.

Hardwarekosten

Een multifunctioneel apparaat zoals een iPad kan een goede e-bookreader zijn, zolang je het niet buitenshuis of onder reflecterende lampen gebruikt.

De goedkoopste iPad begint bij meer dan $300. De meeste bestverkochte e-readers hebben een prijs van minder dan $ 150, en je kunt een goedkope Kindle kopen voor $ 80.

Bespaar geld op boeken

We hebben een willekeurige Engelse leeslijst van klas 12 bekeken, zes vereiste romans getrokken en naar die boeken op Amazon gezocht. Het kopen van gedrukte versies (paperback indien beschikbaar) zou $ 69,07 hebben gekost. Het kopen van de Kindle-versies kwam uit op $ 23,73.

Prijzen kunnen variëren, afhankelijk van het onderwerp en de titels. Toch zijn e-books vaak goedkoper dan gedrukte versies. Voor sommige studenten kan de e-reader zichzelf terugbetalen.

Gemak

Enquêtes hebben aangetoond dat bezitters van e-readers meer lezen dan ze deden voordat ze de knoop doorhakten. Het gemak van het hebben van een verscheidenheid aan e-books op zak is een belangrijke reden waarom.

Als je een e-reader bij je hebt, kun je gemakkelijk een paar minuten lezen terwijl je onderweg bent of een pauze neemt tussen de lessen. Met een e-reader ben je niet beperkt tot een of twee studieboeken in je rugzak.

Als het op school aankomt, is meer lezen zeker een goede zaak.

Hoogtepunt bij Will

Bij traditionele papieren studieboeken ben je misschien terughoudend om aantekeningen te maken of passages te markeren uit angst dat je de verkoopwaarde van een boek verpest. Als je een aantekening maakt, verander dan van gedachten, die krabbels vervuilen de pagina.

De meeste e-readers bieden de mogelijkheid om tekst te markeren en aantekeningen te maken zonder het e-book permanent te vernielen.

Gratis e-mail

Als je budgetbewust bent en e-mailtoegang nodig hebt, investeer dan in een Amazon Kindle Paperwhite of Kindle Oasis. Deze e-readers bieden mobiele draadloze connectiviteit. Met deze e-readers kun je gratis en zonder wifi-verbinding e-mails verzenden en ontvangen.

Word sociaal

Fabrikanten van e-readers voegen steeds vaker functies voor sociale media toe aan hun aanbod. Kobo heeft bijvoorbeeld Reading Life, terwijl Barnes & Noble NOOK Friends aanbiedt.

Met deze tools kun je gesprekken voeren over e-books, gedachten delen en aanbevelingen doen. In sommige gevallen kunt u titels uitlenen of lenen. Het is gemakkelijker dan een groep mensen bijeen te brengen voor een studiesessie.

Sla de line-ups van de boekwinkel over

De meeste e-readers zijn beschikbaar met Wi-Fi-connectiviteit. Dus terwijl andere leerlingen urenlang in de rij staan voor de schoolboekhandel met een armlading aan teksten, kun jij online winkelen en worden je aankopen direct op je e-reader weergegeven.

BibliotheekSchmibrary

Bibliotheken breiden hun e-bookcollecties voortdurend uit. Als je liever thuis ontspant dan de reis maakt om een boek te lenen, kun je met een e-reader twee weken lang veel titels oppikken zonder een cent uit te geven of de slaapzaal te verlaten.

Beter nog, je hoeft niet terug naar de bibliotheek te sjokken om geleende boeken terug te brengen, er zijn geen boetes voor te late betaling en de kopieën zijn onberispelijk.

De Amazon Kindle is de afgelopen jaren buitengesloten van deze functie, maar is sindsdien van de partij.

Batterijlevensduur

De meeste e-readers kunnen een maand zonder opladen. Sommige, zoals de NOOK Simple Touch, kunnen tot twee maanden meegaan. Dat betekent dat u, in tegenstelling tot een tablet of laptop, uw apparaat niet elke nacht hoeft op te laden of te onthouden waar u de oplader of USB-kabel hebt geplaatst.

Aanbevolen: