8 manieren waarop de Apple Watch u productief kan houden

Inhoudsopgave:

8 manieren waarop de Apple Watch u productief kan houden
8 manieren waarop de Apple Watch u productief kan houden
Anonim

De Apple Watch is meer dan alleen een accessoire voor het bijhouden van de tijd. Het is ook een onschatbare productiviteitstool. In welke branche u ook werkt, er is waarschijnlijk een app waarmee u uw werk soepeler kunt laten verlopen. Er zijn apps voor het maken en beheren van takenlijsten, interactie met collega's op kantoor en zelfs het in- en uitklokken van een werkplek.

Hoewel al deze apps fantastisch zijn voor op het werk, kunnen veel apps ook handig zijn om je persoonlijke leven te organiseren. Hier hebben we enkele van de beste manieren verzameld waarop u de Apple Watch kunt gebruiken om uw productiviteit te verbeteren.

Image
Image

E-mailmeldingen instellen

Dit is een van de eenvoudigste dingen die je kunt doen, maar ook een van de krachtigste. Door e-mailmeldingen in te stellen op uw Apple Watch kunt u ervoor zorgen dat u altijd in contact bent.

Een e-mailmelding op uw horloge kan u bijvoorbeeld discreet laten weten dat een vergadering in uw agenda is geplaatst terwijl u in een andere zit. Je Apple Watch gebruiken voor belangrijke meldingen, zoals e-mail en sms'jes, kan een geweldige manier zijn om op de hoogte te blijven zonder dat je je telefoon hoeft te controleren.

Herinneringen instellen

De Herinneringen-app is nog handiger op de Apple Watch. Doe een verzoek, zoals "Hé Siri, herinner me eraan om de elektriciteitsrekening te betalen", en je zult het nooit vergeten. Het is ook handig voor het beantwoorden van e-mails, het betalen van rekeningen of zelfs het onthouden van een wasbeurt. Als je momenteel geen gebruiker van Herinneringen bent, probeer de app dan een week te gebruiken. Zodra je je realiseert hoe handig het is om aan dingen herinnerd te worden, wedden we dat je nooit meer terug zult gaan.

Gebruik Siri

Wilt u snel een statistiek opzoeken? Wil je een herinnering om je stomerij op te halen? Hoewel je er misschien niet altijd aan denkt om Siri in dergelijke situaties te gebruiken, kan de virtuele assistent van Apple erg nuttig zijn. Een van onze favoriete dingen om te doen met de Apple Watch is het instellen van herinneringen en alarmen. Vraag Siri om je er over een uur aan te herinneren dat je een e-mail moet sturen, of om een wekker te zetten voor 20 minuten, zodat je niet afgeleid wordt en vergeet je lunch uit de oven te halen.

Denk eens na over enkele van de tijdgevoelige dingen die je dagelijks doet en overweeg Siri eens te proberen. Het kan even duren om eraan te wennen, maar Siri om je pols gebruiken is snel en gemakkelijk en kan je een hoop tijd besparen en je bij de les houden.

Slack

Als je bedrijf Slack gebruikt, ben je het aan jezelf verplicht om de iPhone en Apple Watch-app te downloaden. Meldingen verschijnen om je pols volgens dezelfde instellingen die je gebruikt voor mobiele meldingen. Je kunt het zo instellen dat je een pushmelding op je Apple Watch ontvangt wanneer iemand je een direct bericht stuurt of je noemt in een Slack-gesprek.

Je antwoordt misschien niet altijd meteen, maar het is fijn om te weten wat er achter de schermen gebeurt.

Je kunt ook rechtstreeks vanaf je pols op Slack-berichten reageren. Het is weliswaar een beetje onhandig, afhankelijk van de complexiteit van je bericht. Maar net als sms-berichten en e-mails, kunt u vooraf ingestelde berichten gebruiken om sneller en gemakkelijker te communiceren.

Je kunt ook berichten dicteren met je stem, hoewel dit, afhankelijk van de lengte van je bericht, problematisch kan zijn. Een oplossing is om een van de vooraf ingestelde berichten in uw Apple Watch te wijzigen in iets als: "Ik ben nu niet bij mijn computer. Ik kom snel bij je terug." Dit laat mensen weten dat je hun bericht hebt gezien, maar dat je op dit moment anders bezig bent.

Trello

Trello is een geweldige productiviteitsapp. U kunt het gebruiken om alles te beheren, van het betalen van rekeningen tot facturering en het opvolgen van klanten. Het is intuïtief, gebruiksvriendelijk en een geweldige manier om u op het goede spoor te houden en u te herinneren aan uw verschillende taken en verplichtingen.

Met de Trello Apple Watch-app kun je nieuwe taken toevoegen, kijken wanneer je huidige taken moeten worden uitgevoerd en reageren op opmerkingen van medewerkers. Net als Slack is Trello een van die dingen waar je op de hoogte wilt blijven. Trello's Apple Watch-app is een andere manier om op de hoogte te blijven van wat er met taken en projecten gebeurt, ook al ben je er op dat moment misschien niet persoonlijk om ze af te handelen.

Trello heeft ook een volledig uitgeruste iOS-app, waarmee je naadloos kunt overschakelen tussen apparaten om elke taak onderweg uit te voeren.

Salesforce

Als uw bedrijf Salesforce gebruikt, kan het verkrijgen van de Apple Watch-app uw productiviteit verbeteren en u verbonden houden wanneer u niet achter uw bureau zit. Binnen de Apple Watch-app van Salesforce kun je verschillende dashboards bekijken, rapporten opzoeken en zelfs meldingen ontvangen voor zaken als escalaties van zaken en het sluiten van deals. Het kan een uitstekende manier zijn om overal op de hoogte te blijven zonder dat u uw computer overal mee naartoe hoeft te sjouwen, vooral als u een baan heeft waarbij u mobiel moet blijven in plaats van aan een bureau gebonden te zijn.

Invoice2Go

Als jij iemand bent die per uur wordt betaald op basis van de tijd die je op een vacaturesite doorbrengt, dan is het belangrijk dat je je uren correct registreert. Met Invoice2Go kunt u een geofence opzetten rond een bepaalde locatie, bijvoorbeeld een bouwplaats, en u er vervolgens aan herinneren om een timer te starten wanneer u aankomt. Net als een virtuele versie van een klok, kun je in- en uitklokken met de Apple Watch-app en dingen doen zoals facturen verzenden of meldingen ontvangen wanneer facturen zijn betaald.

Evernote

Als het op productiviteit aankomt, is de Evernote-app een van de oudste maar beste tools die er zijn, en hij is ook beschikbaar op de Apple Watch. Met de Evernote Apple Watch-app kun je notities maken, herinneringen instellen, taken afvinken van je to-do-lijsten en lijsten delen met anderen.

De Watch-app is ontworpen om naadloos samen te werken met de iPhone-app, dus als je naar iets om je pols kijkt en een groter beeld nodig hebt, zou het openen van de app op je iPhone je naar dezelfde pagina moeten brengen waren aan het kijken om je pols.

Evernote kan geweldig zijn voor het bijhouden van takenlijsten, maar het kan ook een opslagruimte zijn voor artikelen die je interessant hebt gevonden of zelfs recepten die je wilt proberen.

Aanbevolen: