Wat is Mubi-streaming?

Inhoudsopgave:

Wat is Mubi-streaming?
Wat is Mubi-streaming?
Anonim

Mubi is een op abonnementen gebaseerde streamingdienst die zich richt op 30 functietitels tegelijk. Hoewel dat in het begin misschien saai klinkt, is het interessant dat er elke dag een titel wordt toegevoegd en een andere wordt verwijderd.

Als je het snoer hebt doorgesneden en dol bent op de vrijheid (en besparingen) van het streamen van inhoud, maar het beu bent om door dezelfde oude inhoud op Netflix, Prime Video of Hulu te bladeren, de zorgvuldig geselecteerde films die op Mubi worden aangeboden zou zomaar het kaartje kunnen zijn.

Wat is Mubi?

Mubi noemt zichzelf een streamingdienst, een curator van videocontent, een uitgever, een distributeur en een bioscoopliefhebber. Elke dag introduceert Mubi een nieuwe film van de dag. Tegelijkertijd neemt het er een weg. Er zijn altijd 30 samengestelde films die abonnees kunnen bekijken, waaronder cultklassiekers, kaskrakers, festivalfavorieten en meer.

Image
Image

Binnen de collectie van 30 films bevinden zich kleinere collecties, zoals spotlights op filmfestivals of interviews met filmmakers, evenals dubbele speelfilms.

Laat je echter niet afschrikken door het getal 30. Hoewel dit het aantal speciaal gekozen titels is, heeft Mubi ook een database met 150.000 films om uit te kiezen. Hoewel veel van de beschikbare titels oudere films zijn, zijn er ook nieuwe films uitgebracht. Mubi zoekt vooral naar spannende onafhankelijke titels via een scala aan filmfestivals.

Bovendien is "Notebook" Mubi's dagelijkse online publicatie. Het zin bevat alles, van festivalverslaggeving tot reguliere columns tot nieuws en interviews.

Hoe je naar Mubi kunt kijken

Je kunt films van Mubi streamen op je mobiele apparaat met de iOS- of Android-app. Met de mobiele apps heb je de mogelijkheid om films in HD te downloaden en offline te bekijken. Je ontvangt ook "Film of the Day"-meldingen.

Je kunt Mubi op maximaal vijf apparaten bekijken en tegelijkertijd op maximaal twee schermen streamen. Mubi is beschikbaar op tal van streaming-apparaten, waaronder de volgende:

  • Apple TV
  • Chromecast
  • Amazon Fire TV
  • Roku
  • Appel
  • Android
  • Amazon-kanalen

Mubi is ook beschikbaar op Macs en pc's met de volgende browsers:

  • Safari
  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer 11
  • Microsoft Edge

Hoewel je films tijdelijk kunt downloaden voor offline weergave met de iOS- of Android-app, kun je ze momenteel niet naar je computer downloaden.

Smart TV's en Blu-ray-spelers van de volgende merken worden ook ondersteund:

  • Sony
  • Samsung
  • AndroidTV
  • LG

Met de iOS-app kun je films streamen naar 4e generatie Apple TV's met AirPlay, en met de Android-app kun je films via Chromecast naar andere televisies streamen.

Beschikbare Mubi-abonnementen

Mubi biedt zowel een gratis basislidmaatschap als een premium lidmaatschap.

Met het Basic-lidmaatschap heb je toegang tot de database met 150.000 films. U kunt de films in de database beoordelen en recenseren, uw eigen filmlijsten maken, filmrecensies bespreken met andere gebruikers en toegang krijgen tot diepgaande inhoud over de films in de database. Daarnaast kun je het Notebook lezen, Mubi's dagelijkse filmpublicatie.

Het Premium-lidmaatschap kost $ 10,99 per maand of $ 95,88 per jaar. Hiermee krijg je toegang tot alle voordelen van een basislidmaatschap en het volgende:

  • Bekijk films uit de dynamische collectie van 30 titels
  • Toegang tot alle Mubi-specials
  • Toegang tot alle exclusieve films
  • Films downloaden op mobiele apps
  • Toegang tot verhuur niet gevonden op andere platforms
  • Bekijk verschillende collecties samengestelde films als je Mubi in het buitenland gebruikt

Samen met de belangrijkste creditcards en betaalpassen accepteert Mubi PayPal. U kunt uw lidmaatschap op elk moment wijzigen of annuleren in uw abonnementsinstellingen. Daarnaast is er een gratis proeflidmaatschap van 7 dagen.

Aanmelden voor Mubi

Of je nu besluit te streamen met een gratis account of toegang wilt tot een betaald account, je moet een account aanmaken. Wanneer u zich aanmeldt voor de gratis versie van Mubi, krijgt u toegang tot de gratis proefperiode van 7 dagen.

Na de proefperiode kun je naar je accountinstellingen gaan, Change Plan selecteren en het basisplan kiezen of je abonnement annuleren als je besluit dat Mubi niet geschikt is voor je streamingbehoeften.

  1. Ga naar de Mubi-lidmaatschapspagina en selecteer de Kies een abonnement-knop.

    Image
    Image
  2. Selecteer de Start gratis proefversie knop.

    Image
    Image
  3. Voer uw e-mailadres en een wachtwoord in of selecteer de Doorgaan met Facebook knop.

    Image
    Image
  4. Voer uw creditcardgegevens in of selecteer Betalen met PayPal, waarna u wordt gevraagd om in te loggen op uw PayPal-account en de aankoop van het abonnement te bevestigen.

    Houd er rekening mee dat er geen kosten in rekening worden gebracht totdat uw gratis proefperiode voorbij is.

    Image
    Image
  5. Selecteer Begin met kijken zodra uw abonnement is bevestigd en voltooid.

    Image
    Image

Films kijken op Mubi

Zodra je account is ingesteld, kun je meteen beginnen met het streamen van films.

  1. Ga naar Mubi.com en selecteer Now Showing. U kunt ook de mobiele Mubi-app downloaden en openen of de Mubi-app of het Mubi-kanaal toevoegen aan uw streamingapparaat en openen.

    Image
    Image
  2. Selecteer More Info bij een titel om een synopsis, recensie en details te lezen, inclusief prijzen en festivals, cast, gerelateerde titels en meer.

    Image
    Image
  3. Als je klaar bent om een film te gaan kijken, selecteer je de Play-knop op de miniatuur van de film die je wilt bekijken. De film wordt geopend en wordt afgespeeld in het huidige venster als u een webbrowser gebruikt of op het scherm van het apparaat dat u momenteel gebruikt.

    Image
    Image
  4. Je kunt de opties op het scherm gebruiken om te pauzeren, terug te spoelen, ondertitels in te schakelen of terug te gaan en een andere film te zoeken om te streamen.

    Image
    Image

Annuleer een Mubi-lidmaatschap

Als je besluit dat Mubi niet geschikt voor je is, kun je je abonnement op elk moment opzeggen.

  1. Log in op je Mubi-account en ga naar de Mubi-abonnementspagina.

    Image
    Image
  2. Selecteer Abonnement opzeggen onderaan de pagina. Er wordt een pagina 'Voordat je vertrekt' geopend.

    Image
    Image
  3. Scroll omlaag naar de onderkant van de pagina en selecteer Abonnement opzeggen.

    Image
    Image
  4. Er kan op dit moment een pagina met "Speciale aanbieding" worden geopend. Zo ja, en als u nog steeds wilt annuleren, selecteert u Abonnement opzeggen.

    Image
    Image
  5. Voer uw reden voor het afmelden in en selecteer Bevestigen om de opzegging te voltooien.

    Image
    Image
  6. Er verschijnt een bevestigingspagina om je te laten weten dat je je abonnement succesvol hebt opgezegd.

    Image
    Image

Als je je hebt geabonneerd via iTunes of Google Play en je abonnement wilt annuleren, moet je je afmelden bij iTunes of je afmelden bij Google Play via de abonnementsinstellingen voor elk apparaat.

Aanbevolen: