Draadloze hoofdtelefoon aansluiten op Xbox Series X of S

Inhoudsopgave:

Draadloze hoofdtelefoon aansluiten op Xbox Series X of S
Draadloze hoofdtelefoon aansluiten op Xbox Series X of S
Anonim

Wat te weten

  • Sluit de headset aan op het basisstation, indien aanwezig. Als het niet automatisch verbinding maakt, drukt u op de synchronisatieknop op uw console.
  • De Xbox Series X- of S-consoles zijn alleen compatibel met draadloze headsets die zijn ontworpen voor Xbox One en Xbox Series X of S.
  • Sommige draadloze Xbox-hoofdtelefoons en -headsets gebruiken een draadloze adapter die wordt aangesloten op een USB-poort op de console.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een compatibele draadloze hoofdtelefoon aansluit op een Xbox Series X- of S-console.

Image
Image

Draadloze hoofdtelefoon aansluiten op Xbox Series X of S met behulp van Xbox Wireless Protocol

Deze methode is alleen relevant voor headsets en koptelefoons die zijn ontworpen voor Xbox One of Xbox Series X of S en die geen draadloze USB-adapter hebben. Als dat uw hoofdtelefoon of headset beschrijft, kunt u deze methode gebruiken om verbinding te maken.

  1. Zet je Xbox Series X of S aan.
  2. Als uw headset een basisstation heeft, sluit deze dan aan.
  3. Wacht en kijk of je hoofdtelefoon automatisch wordt gekoppeld.
  4. Als de hoofdtelefoon niet automatisch wordt gekoppeld, drukt u op de synchronisatieknop op uw Xbox Series X of S.
  5. Houd de aan/uit-knop op je koptelefoon ingedrukt totdat deze verbinding maakt met je console.

    Als uw hoofdtelefoon of headset een synchronisatieknop heeft, drukt u op die knop.

  6. Uw hoofdtelefoon zou nu moeten zijn aangesloten.

Als dit niet werkt, probeer dan je hoofdtelefoon aan te sluiten op de Xbox Series X of S met een USB-kabel en zet vervolgens de hoofdtelefoon aan. Zodra ze verbinding hebben gemaakt, kunt u de USB-kabel loskoppelen. Mogelijk moet u er ook voor zorgen dat uw hoofdtelefoon eerst volledig is opgeladen.

Een draadloze hoofdtelefoon aansluiten op Xbox Series X of S met een dongle

Als je hoofdtelefoon of headset is geleverd met een draadloze USB-dongle en deze specifiek zijn ontworpen om te werken met Series X- en S-consoles, dan kun je de dongle aansluiten op een USB-poort op de console. Als de headset of hoofdtelefoon is ontworpen voor Xbox One, werken ze mogelijk niet. Neem contact op met de fabrikant als u problemen ondervindt bij het verbinden.

Hier leest u hoe u een draadloze hoofdtelefoon aansluit op uw Xbox Series X of S met behulp van een dongle:

  1. Schakel de Xbox Series X of S in.
  2. Sluit de draadloze adapter aan op een USB-poort op je Xbox.

  3. Schakel je headset of koptelefoon in.
  4. Wacht om te zien of de headset of koptelefoon automatisch verbinding maakt.
  5. Als ze geen verbinding hebben gemaakt, controleert u uw USB-dongle op een schakelaar.

    Headsets die zijn ontworpen om met zowel Xbox als pc te werken, hebben een schakelaar op de dongle. Schakel over naar Xbox om verbinding te maken.

  6. Uw hoofdtelefoon of headset moet verbinding maken.

Als je hoofdtelefoon geen verbinding maakt, neem dan contact op met de fabrikant. De dongle is mogelijk niet compatibel met Xbox Series X of S.

Welke draadloze hoofdtelefoons werken met Xbox Series X of S?

Over het algemeen werken de meeste draadloze hoofdtelefoons en headsets die met de Xbox One werkten ook met Xbox Series X of S. Koptelefoons die speciaal zijn ontworpen voor Xbox Series X of S zullen ook werken. Draadloze hoofdtelefoons en headsets die niet specifiek voor een Xbox-console zijn ontworpen, kunnen helaas geen verbinding maken.

De grootste hindernis hier is dat noch de Xbox Series X of S Bluetooth ondersteunen, dus je kunt niet zomaar een Bluetooth-headset of -koptelefoon gebruiken. De Xbox Series X en S ondersteunen ook de meeste draadloze USB-dongles niet, dus de kans is groot dat je headset die is ontworpen voor gebruik met een pc niet werkt met je Xbox.

Xbox Series X of S heeft een eigen draadloos protocol, dus deze consoles werken voornamelijk met hoofdtelefoons die zijn ontworpen om dat protocol te gebruiken. Bovendien hebben sommige draadloze headsets en hoofdtelefoons een draadloze dongle die is ontworpen om te worden aangesloten op een USB-poort op je Xbox Series X of S, zodat ze ook kunnen worden gebruikt.

Aanbevolen: