Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon Review: solide connectiviteit

Inhoudsopgave:

Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon Review: solide connectiviteit
Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon Review: solide connectiviteit
Anonim

Bottom Line

De Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon voldoet aan de verwachtingen voor goedkope over-ear draadloze hoofdtelefoons. Het biedt stabiele Bluetooth-connectiviteit en gevoerde, comfortabele oorschelpen, maar de geluidskwaliteit is slechts gemiddeld en het ontwerp vertoont enkele tekortkomingen.

Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon

Image
Image

We hebben de Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Met de recente komst van telefoons zonder koptelefoonaansluiting, worden draadloze koptelefoons met Bluetooth-technologie steeds populairder. Het nadeel is dat als je een goede geluidskwaliteit wilt, je meestal moet betalen voor een mooie over-ear Bluetooth-koptelefoon, wat een dure investering kan zijn. Dat is de reden waarom de Ausdom M06 Wireless Headset van $ 40 zo'n koopje is vanwege het grote bereik en de betrouwbare Bluetooth-connectiviteit. Hoewel er enkele ontwerptekorten zijn, zorgen de lichtgewicht body en de zachte oorschelpen ervoor dat ze niet beknibbelen op comfort.

We hebben deze budgethoofdtelefoon onlangs getest op draadloze connectiviteit, comfort in de loop der tijd, geluidskwaliteit en basisfuncties, en hebben overwogen of ze zowel kwaliteit als waarde bieden.

Ontwerp: eenvoudig en licht

Als je op zoek bent naar stijl of high-fashion, dan is de Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon niets voor jou. Een zwarte plastic hoofdband bedekt een metalen skelet en kunstmatig eiwitleer bedekt de oorschelpen. Het zal geen esthetische gevoeligheden beledigen, maar het is ook niet mooi. Gelukkig zijn het plastic frame en de metalen scharnieren duurzaam en zijn de buitenste oorschelpen van plastic met een geborstelde zwarte metalen afwerking.

Image
Image

De hoofdtelefoon kan worden ingeklapt en kan 180 graden worden gedraaid voor eenvoudiger opbergen - hoewel er geen meegeleverde draagtas is. De hoofdtelefoon weegt 8,1 gram en meet 7,8 x 7,0 x 1,2 inch (HWD).

Comfort: langdurige slijtage, maar losse pasvorm

Ondanks het goedkopere materiaal is de Ausdom-koptelefoon gemakkelijk te dragen voor langere tijd. De kussenachtige, ovaalvormige oorkussens zijn omhuld met een zachte laag kunstleer met een midden van zwart katoen. De oorschelpen passen goed, maar lijken een beetje klein voor een koptelefoon van volledige grootte. Mensen met grotere oren moeten hier rekening mee houden.

We waren blij met de hoge tonen, die nooit hard was.

De klemkracht van de verstelbare hoofdband is niet substantieel, waardoor ze niet ideaal zijn voor in de sportschool. Omdat de hoofdtelefoon echter zo licht is, is hij een comfortabele optie voor woon-werkverkeer.

Geluidskwaliteit: lagere prijs staat gelijk aan geluid van lagere kwaliteit

Het zou geen verrassing moeten zijn dat je krijgt waar je voor beta alt als het gaat om geluidskwaliteit op de Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon. Ten eerste zijn dit geen ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, dus de geluidsisolatie is net voldoende. Je kunt een deel van de audio-rommel passief verwijderen dankzij de gesloten oorschelpen aan de achterkant, maar als je in het vliegtuig wilt slapen of je collega's op kantoor wilt blokkeren, zullen deze niet werken. Ze hebben ook de neiging om de andere kant op te lekken, zodat mensen in de buurt kunnen horen waar je naar luistert. Dat gezegd hebbende, als je door een drukke straat loopt of een fietstocht maakt, kun je gemakkelijk de omringende verkeersgeluiden opvangen die je nodig hebt om veilig te zijn.

De Bluetooth was solide, waardoor ik ongeveer 10 meter van mijn telefoon kon afdwalen en nooit de verbinding verbrak wanneer ik binnen bereik was

Over het algemeen vonden we de geluidskwaliteit op zijn best gemiddeld. Voor muziek luisterden we naar de single Tints van Anderson Paak, die een perfecte mix van keiharde zang in zowel soul en hiphop als meer gecompliceerde instrumentals opleverde. De bas was soepel met wat extra pit voor de rap en de middentonen waren warm, maar ontbraken in detail op de meer melodieuze zang. We waren blij met de hoge tonen, die nooit hard was. Wat podcasts betreft, we luisterden naar Pod Save America en vonden de stemmen vlak - bijna alsof ze onder water waren. De dialoog was duidelijk genoeg om alles duidelijk te maken, maar het was gewoon niet scherp.

Draadloos en bedieningselementen: solide connectiviteit, vergeetbare knoppen

De bedieningselementen zijn allemaal duidelijk gemarkeerde knoppen aan de onderkant van de oorschelpen. Speel pauze; Overslaan; Terugspoelen; Volume. Direct naast de aan/uit-knop zit een microfoon, die je kunt indrukken om een inkomende oproep te beantwoorden. Het grootste probleem dat we hadden, was onthouden waar elke knop was terwijl ze op ons hoofd zaten, waardoor het gemakkelijker werd om gewoon onze telefoon te gebruiken om de koptelefoon te bedienen.

Image
Image

Ondanks deze moeilijkheid met bedieningselementen, is het eenvoudig om de Ausdom te verbinden met Bluetooth op je telefoon. Houd de aan/uit-knop op de rechter oorschelp 8 seconden ingedrukt totdat je het kleine LED-lampje afwisselend blauw en rood ziet knipperen. Vervolgens kunt u via Bluetooth koppelen op uw telefoon of ander media-apparaat. Je krijgt een gesproken melding wanneer deze is verbonden. De Bluetooth was solide, waardoor ik ongeveer 10 meter van mijn telefoon kon afdwalen en nooit de verbinding kon verbreken wanneer ik binnen bereik was.

Batterijduur: meer dan genoeg

Gefactureerd met 20 uur muziekweergave en meer dan 250 uur stand-by, hadden we geen probleem om de Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon drie dagen zonder opladen te gebruiken.

Als je het snoer wilt doorknippen zonder de bank te breken, dan is deze over-het-oor-koptelefoon een schot in de roos.

Ze worden geleverd met een micro-USB-kabel om op te laden en het duurt ongeveer twee uur voordat ze volledig zijn opgeladen, dus het is een goede reden dat u dit niet vaak hoeft te doen.

Prijs: Vaste waarde

Voor $ 39,99 is de Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon een koopje. Nee, je krijgt geen over-the-top geluidskwaliteit en de geluidsisolatie is bijna onbestaande, maar het is een capabel product met een stabiele Bluetooth-verbinding - iets waarvoor je meestal veel meer geld moet uitgeven.

Image
Image

Andere over-ear Bluetooth-hoofdtelefoons in deze reeks zijn de vergelijkbaar geprijsde Mpow 059-hoofdtelefoons met een rijke bas en een draagtas. Voor iets meer merknaam, maar nog steeds betaalbaar, kun je de Anker Soundcore Vortex draadloze headset voor iets meer krijgen.

Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon versus Mpow 059 Bluetooth-hoofdtelefoon

Omdat zowel de Ausdom M06 draadloze headset als de Mpow 059 Bluetooth-koptelefoon extreem betaalbaar zijn voor de draadloze categorie, zul je geen enorm verschil krijgen in functies of geluidskwaliteit. Wat je zult vinden, is een meer solide constructie op de Ausdom-headset, terwijl de koptelefoon van Mpow is gemaakt van glanzend, goedkoop plastic dat gemakkelijk vingerafdrukken laat zien. Mpow biedt echter zeven verschillende kleuren om uit te kiezen en bevat een draagtas. Voor iets beters dan deze zul je meer moeten uitgeven.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste hoofdtelefoons onder de $ 50 en onze keuzes voor de beste on-ear hoofdtelefoons.

Geniet van uitgebalanceerd geluid en Bluetooth-connectiviteit met een klein budget

De beste eigenschap van de Ausdom M06 draadloze hoofdtelefoon is de prijs. Als je het snoer wilt doorknippen zonder de bank te breken, is deze over-het-oor-koptelefoon een schot in de roos. Maar als u op zoek bent naar superieure audiokwaliteit of een andere vorm van ruisonderdrukking, wilt u misschien investeren in een premium product.

Specs

  • Productnaam M06 draadloze hoofdtelefoon
  • Product Merk Ausdom
  • Prijs $39,99
  • Gewicht 13,6 oz.
  • Kleur Zwart
  • Type Over-ear
  • Bedraad/Draadloos Beide
  • Verwijderbare kabel Ja, inbegrepen
  • Bediening Fysieke knoppen op het oor
  • Actieve ruisonderdrukking Nee
  • Mic Ja
  • Verbinding Bluetooth 4.0

Aanbevolen: