Snel sluiten Open Windows met sneltoetsen

Inhoudsopgave:

Snel sluiten Open Windows met sneltoetsen
Snel sluiten Open Windows met sneltoetsen
Anonim

Een van de voordelen van Microsoft Windows-pc's is dat u veel verschillende programma's en vensters tegelijkertijd kunt openen. Dit voordeel wordt echter een nadeel wanneer je tientallen openstaande ramen moet sluiten. Gelukkig kun je repetitieve acties uitvoeren, zoals het sluiten van vensters met sneltoetsen.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

Windows sluiten met "Image" + spatiebalk + C alt="</h2" />

Een optie voor het sluiten van vensters met sneltoetsen is als volgt:

  1. Open het venster dat u wilt sluiten met uw muis.
  2. Houd de Alt-toets ingedrukt en druk vervolgens op de spatiebalk om het snelmenu boven aan het programmavenster dat u probeert te sluiten.

    Image
    Image
  3. Laat beide toetsen los en druk op de letter C. Hierdoor wordt het venster gesloten.

Als je deze reeks met één hand kunt uitvoeren terwijl je met de andere hand de muis bedient, kun je ongeveer een dozijn vensters in ongeveer evenveel seconden sluiten.

Windows sluiten met Fn + "Image" + F4 alt="</h2" />

Een andere optie is om het venster te selecteren dat u wilt sluiten en vervolgens op Fn+ Alt+ F4 te drukken. Je hebt hier waarschijnlijk twee handen voor nodig.

Hoewel de sneltoets officieel wordt vermeld als Alt+ F4, moet u de Function ingedrukt houden(Fn ) toets om het te laten werken.

Image
Image

Hoe tabbladen te sluiten met CTRL + W

De Ctrl+ W sneltoets sluit alleen het huidige bestand waaraan u werkt, maar laat het programma open. Deze functie kan handig zijn als u het bureaubladprogramma open wilt laten, maar alle bestanden waaraan u werkt snel achter elkaar wilt verwijderen.

Ctrl+ W werkt ook in de meeste browsers, dus je kunt het huidige tabblad waar je naar kijkt sluiten zonder je handen te pakken van het toetsenbord. Als u Ctrl+ W gebruikt terwijl er slechts één browsertabblad is geopend, wordt het programmavenster gesloten.

Hoe selecteer ik Open Windows met "Afbeelding" + Tab alt="</h2" />

Het is mogelijk om een geopend venster te selecteren zonder de muis te gebruiken. Druk op Alt+ Tab om door je geopende vensters te bladeren. Gebruik deze sneltoets in combinatie met de andere sneltoetsen om alle geopende vensters te sluiten zonder uw handen van het toetsenbord te halen.

Hoe u uw bureaublad kunt zien met Windows-toets + D

Soms wil je niet al die vensters sluiten; wat u echt wilt doen, is gewoon naar uw bureaublad kijken. Om snel toegang te krijgen tot uw bureaublad, drukt u op de Windows-toets+ D. Gebruik dezelfde snelkoppeling om al uw vensters terug te brengen.

Als u Windows 7 of hoger gebruikt, zijn er meerdere manieren om toegang te krijgen tot uw Windows-bureaublad.

Een groep Windows sluiten met de muis

Als je meerdere bestanden hebt geopend in hetzelfde programma, zoals een heleboel e-mails in Outlook, Word-bestanden of meerdere spreadsheets in Excel, kun je ze allemaal tegelijk sluiten met de muis. Klik met de rechtermuisknop op het programma in de Windows-taakbalk en selecteer Alle vensters sluiten (of Groep sluiten in oudere versies van Windows).

Aanbevolen: