Hoe u uw webbrowser snel kunt sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe u uw webbrowser snel kunt sluiten
Hoe u uw webbrowser snel kunt sluiten
Anonim

Je kunt elke webbrowser snel sluiten met een toetsopdracht. Of je nu haast hebt of gewoon efficiënt wilt werken, sneltoetsen zijn een geweldige tijdbesparing.

Image
Image

Hier leest u hoe u een webbrowser sluit met een sneltoets.

Webbrowsers snel sluiten op een Windows-computer

Browser gebruikt verschillende sneltoetsen:

  • Druk in Chrome en Edge op Alt+ F4 om het actieve venster te sluiten.
  • Druk in Internet Explorer, Firefox, Safari en Opera op Win+ M om alle geopende vensters naar de taakbalk te minimaliseren, of druk op Alt+ F4 om de actieve instantie van de browser af te sluiten.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

In Windows 10 schakelt de Win+ D sneltoets het bureaublad. Druk erop om alle momenteel geopende apps (voorgrond en achtergrond) naar de taakbalk te minimaliseren en het bureaublad weer te geven. Druk er nogmaals op om diezelfde apps terug te brengen naar de oorspronkelijke posities.

Webbrowsers snel sluiten op Mac OS X en macOS

Voor alle browsers, druk op Cmd+ H om alle actieve browservensters te verbergen of druk op Cmd +Q om de toepassing af te sluiten.

Op oudere Mac-toetsenborden is de Command-toets de Apple-toets. Op Mac OS X is het gebruik van Hide merkbaar sneller dan het gebruik van Quit.

Aanbevolen: