Moet je je aanmelden voor de Apple One-bundel?

Inhoudsopgave:

Moet je je aanmelden voor de Apple One-bundel?
Moet je je aanmelden voor de Apple One-bundel?
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple One bundelt alle populaire diensten van Apple in één maandelijks abonnement.
  • Alleen de bovenste laag bevat Apple Fitness+.
  • Er is een proefperiode van één maand beschikbaar op alle niveaus.
Image
Image

De Apple One-bundel gooit bijna al zijn diensten in één maandelijks abonnement. Maar is het de moeite waard om je aan te melden? Dat hangt ervan af.

Apple One bundelt Apple Music, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ en extra iCloud-opslag. Er zijn drie niveaus, met verschillende opties, maar het is eenvoudig om de juiste voor u uit te werken. Maar heb je Apple One nodig? En zijn er goede alternatieven?

"Voor mijn familie is het een no-brainer. Ik betaal al $ 15 per maand voor Apple Music en nog eens 10 voor 2 TB iCloud-opslag", vertelde de in het Verenigd Koninkrijk wonende muzikant en fotograaf Sam Varma via een direct bericht aan Lifewire.

De Apple One-bundels, uitgelegd

Er zijn drie Apple One-niveaus beschikbaar. Individueel, Familie en Premier, voor $ 15, $ 20 en $ 30 per maand (eigenlijk $ 14,95 enz., maar we zullen naar boven afronden om het allemaal gemakkelijker leesbaar te maken). Individueel omvat Muziek, TV+, Arcade en 50 GB iCloud-opslag. Familie is hetzelfde, maar met 200 GB opslagruimte en kan worden gedeeld met uw gezin.

Premier voegt News+ en Fitness+ toe en geeft je 2TB aan iCloud-opslag om te delen.

Op dit moment lijken de twee lagere Apple One-niveaus een goede deal voor iedereen die Apple Music al gebruikt.

Het is vrij eenvoudig, hoewel er twee dingen zijn om op te letten. Een daarvan is dat Apple Fitness+ pas later dit jaar wordt gelanceerd. De andere is dat de Premier-laag alleen beschikbaar is in landen waar News+ al beschikbaar is. Dat wil zeggen, de VS, het VK, Canada en Australië. Dit heeft belangrijke gevolgen voor mensen die veel iCloud-opslag gebruiken.

Hoe zit het met die iCloud-opslag?

De standaard hoeveelheid opslagruimte voor een gratis Apple ID is slechts 5 GB. Dat is bedoeld om te zorgen voor uw iCloud-fotobibliotheekbehoeften, en ook voor uw nachtelijke iCloud-back-ups. Het is duidelijk dat het voor geen van beide voldoende is. De 50 GB die bij het Apple One Family Plan wordt geleverd, is nauwelijks beter, vooral als je het met vijf andere mensen deelt.

Voor de context, hier zijn de prijzen voor extra iCloud-opslag.

  • 50GB: $1
  • 200GB: $3
  • 2TB: $10

Als je al geabonneerd bent op Apple 2TB iCloud Plan, en je woont buiten de VS, het VK, Canada of Australië, dan kun je niet overschakelen naar Apple One zonder een serieuze opslagdowngrade. U kunt echter uw afzonderlijke iCloud-abonnement van 2 TB behouden en het samen met elk van de nieuwe Apple One-abonnementen uitvoeren. Dat soort verslaat echter het punt van een alles-in-één bundel.

Er is hier een zilveren randje, (wolk woordspeling volledig bedoeld). Voorheen was het onmogelijk om meer dan 2 TB iCloud-opslag te krijgen. U kunt nu tot 4 TB krijgen door het iCloud-abonnement van 2 TB te combineren met het nieuwe Apple One Premier-abonnement.

Dit betekent ook dat je je iCloud-opslagplan moet annuleren als je het niet langer nodig hebt.

Voorbeelden

Als je al beta alt voor Apple Music ($ 10) en Apple Arcade ($ 5), dan kost het individuele abonnement van $ 15 per maand hetzelfde, en voegt het 50 GB iCloud-opslag en Apple TV+ toe. Je moet dit zeker doen.

Als je beta alt voor een Apple Music Family Plan ($ 15) en een andere $ 5 service (TV+ of Arcade), dan is de $ 20 per maand logisch. U beta alt hetzelfde, plus u krijgt $ 3 aan iCloud-opslag en de andere $ 5 service die erin wordt gegooid.

En voor het hoogste niveau? Als je al beta alt voor Apple Music Family ($ 15), 2 TB iCloud-opslag ($ 10) en nog een service van $ 5, is dat een geweldige deal.

Het nadeel is dat niemand News+ wil en dat de Fitness+-service er voorlopig niet zal zijn. Wanneer het wordt gelanceerd, kost het $ 10 per maand.

Dus op dit moment lijken de twee lagere Apple One-niveaus een goede deal voor iedereen die Apple Music al gebruikt. De bovenste Premier-laag is minder een koopje. Je krijgt wel de meeste "gratis" toevoegingen, maar die zijn niet zo boeiend. Als u het afgelopen jaar een nieuw Apple-apparaat hebt gekocht, profiteert u mogelijk al van een gratis abonnement

Alternatieven

Er zijn tal van alternatieven voor de services van Apple afzonderlijk: Spotify, Netflix, Google Drive en Dropbox, enz. Maar er is niet echt iets dat alles op één plek kan bundelen. Google zou het waarschijnlijk kunnen beheren. Het heeft opslag, foto's, premium YouTube-video en -muziek en Google One voor opslag.

Uiteindelijk is Apple One echter de enige service die perfect is afgestemd op Apple-apparaten en verreweg het gemakkelijkst te gebruiken is. En vaak voor dezelfde prijs die u al beta alt.

Aanbevolen: