Aanmelden bij HBO Max op Roku

Inhoudsopgave:

Aanmelden bij HBO Max op Roku
Aanmelden bij HBO Max op Roku
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Roku Channel Store in een webbrowser of vanuit je Roku. Zoek en selecteer HBO Max > +Kanaal toevoegen.
  • Als je je hebt aangemeld voor HBO Max via de kabel of mobiele serviceprovider, meld je dan aan met die inloggegevens; als je je hebt aangemeld via Amazon, gebruik die dan.
  • Je kunt ook de HBO Max-app installeren en vervolgens een account maken met de Start Your Free Trial-knop of door naar HBOMax.com te gaan.

Dit artikel bevat instructies voor het downloaden en installeren van de HBO Max-app op elk Roku-apparaat en geeft informatie over het aanmelden voor HBO Max als je nog geen account hebt.

HBO Max op Roku-apparaten krijgen

Als je klaar bent voor wat HBO Max-entertainment, is een van de gemakkelijkste manieren om het te krijgen, door de HBO Max-app naar je Roku-apparaat te downloaden. Om dat te doen, hoef je alleen maar vanuit een webbrowser of je Roku-apparaat naar de Roku Channel Store te gaan en de app te zoeken.

Roku verwijst naar de apps op zijn apparaten als Channels, dus het installeren van een HBO-kanaal is hetzelfde als het installeren van een HBO Max-app.

HBO Max toevoegen vanuit een webbrowser

Als je al online bent, kun je HBO Max rechtstreeks vanuit je webbrowser toevoegen. Hier is hoe:

  1. Ga naar de Roku Channel-winkel. Geef desgevraagd uw Roku-inloggegevens op om toegang te krijgen tot de winkel.
  2. Gebruik de Search channel-balk bovenaan het scherm en zoek naar HBO Max.

    Image
    Image
  3. Klik op HBO Max in de zoekresultaten.

    Image
    Image
  4. Klik in het volgende scherm op +Kanaal toevoegen.

    Image
    Image

Het kanaal wordt toegevoegd aan je Roku-kanaalopstelling en de volgende keer dat je je Roku opent, kun je het selecteren in je kanaallijst.

HBO Max toevoegen vanaf een Roku-apparaat

Als je wilt, kun je het HBO Max-kanaal rechtstreeks vanaf je Roku-apparaat toevoegen. Zo doe je dat:

  1. Start je Roku-apparaat en navigeer naar de Channel store.
  2. Gebruik de afstandsbediening om te zoeken naar HBO Max.
  3. Selecteer het uit de zoekresultaten.
  4. Selecteer + Kanaal toevoegen.

Het kan een paar minuten duren voordat het kanaal is gedownload en aan je menu is toegevoegd, maar als dat eenmaal het geval is, hoef je alleen maar op het kanaalpictogram te klikken om toegang te krijgen tot HBO Max.

Aanmelden voor HBO Max op Roku

Als je al een HBO- of HBO Max-account hebt, kun je je aanmelden bij het HBO Max-kanaal met de inloggegevens die je hebt gebruikt om je aan te melden voor het account. Dus als je bijvoorbeeld HBO hebt via AT&T, gebruik dan je AT&T-inloggegevens. Of, als je het via je kabelaanbieder hebt, gebruik je kabelreferenties.

Als je nog geen HBO Max-account hebt, kun je je er eenvoudig voor aanmelden. Je kunt deze instructies gebruiken om je aan te melden voor HBO Max op de HBOMax.com-website, of je kunt je aanmelden via het Roku-kanaal dat je zojuist hebt geïnstalleerd.

  1. Nadat je het HBO Max-kanaal op je Roku-apparaat hebt geïnstalleerd, selecteer je het om de app te openen en selecteer je Gratis proefversie starten of Nu abonneren.
  2. Voer de gevraagde informatie in (naam, e-mailadres en wachtwoord) en klik vervolgens op Account aanmaken.
  3. Voer betalingsgegevens in en kies uw abonnementsniveau. HBO Max biedt een maandelijks of halfjaarlijks abonnement. Als u klaar bent, klikt u op Abonneren of Start mijn gratis proefperiode.

Je kunt beginnen met het streamen van alles wat HBO Max te bieden heeft.

Aanbevolen: