Is Waze Down of ligt het aan jou?

Inhoudsopgave:

Is Waze Down of ligt het aan jou?
Is Waze Down of ligt het aan jou?
Anonim

Als je problemen hebt met Waze, kan het zijn dat de service om de een of andere reden niet beschikbaar is. Aan de andere kant kan het een probleem zijn met je apparaat of verbinding.

Hoe weet ik of Waze down is

Als je denkt dat Waze voor iedereen down is, heb je misschien gelijk. Een paar snelle controles kunnen je helpen dat in of uit te sluiten.

  1. Je kunt proberen de Waze-website te bekijken, maar je zult daar waarschijnlijk niet veel succes hebben.
  2. Controleer het officiële Waze Twitter-account om te zien of ze iets hebben gepost over een wijdverbreide storing. Je kunt ook zoeken met Wazedown om te zien of andere mensen tweeten over storingen.
  3. U kunt het beste een detectiesite van derden raadplegen, zoals DownDetector, IstheServiceDown of Outage. Report. Deze sites volgen klachten van klanten, die veel sneller aan de oppervlakte kunnen komen dan officiële verklaringen.

    Image
    Image

Ik denk dat Waze niet meer voor mij is! Wat kan ik doen?

Als je geen klachten van anderen of een officiële verklaring van Waze ziet, ligt het probleem waarschijnlijk aan jouw kant. De meeste problemen hebben te maken met internet of wifi, maar het kan ook iets met uw apparaat zijn.

Dit is wat je moet controleren als je denkt dat Waze voor iedereen werkt, behalve voor jou:

  1. Eerst eerst: bevestig dat je de legitieme Waze-site bezoekt. Als je op deze link klikt en het werkt, kan het betekenen dat je geprobeerd hebt toegang te krijgen tot Waze vanaf een ongeldige of onwettige kopie van Waze. Werk in dat geval uw bladwijzers en wachtwoord bij en ga verder.

    Als je Waze probeert te openen vanaf een telefoon of tablet, bevestig dan dat je de officiële app hebt. Je kunt de legitieme Waze-app voor iOS vinden in de App Store of de Waze-app voor Android-apparaten in de Google Play Store.

  2. Als je Waze kunt openen vanuit de app maar niet vanuit een browser, betekent dit dat de service werkt, maar dat je een probleem hebt. Sluit uw browser 30 seconden volledig af en open deze opnieuw; probeer dan Waze opnieuw te openen.
  3. Als dat het probleem niet oplost, kunnen er andere computerproblemen zijn. Probeer het volgende om te zien of een van deze stappen voor probleemoplossing het probleem oplost:

    • Wis uw browsercache.
    • Wis de cookies van uw browser.
    • Scan uw computer op malware.
    • Start je computer opnieuw op.
    • Start je modem en/of router opnieuw op.
  4. Als geen van de stappen voor probleemoplossing voor de computer het probleem oplost, heb je waarschijnlijk een internetprobleem. Als je geen toegang hebt tot andere sites, neem dan contact op met je internetprovider (ISP).
  5. Als je problemen ondervindt met je telefoon of een ander mobiel apparaat, zorg er dan voor dat je telefoon geen probleem heeft met de service. Als u vermoedt dat er iets mis is, controleer dan of uw account is betaald bij uw telefoonprovider. Controleer dan een paar snelle dingen:

    • Zorg ervoor dat je telefoon niet in de vliegtuigmodus staat.
    • Start je telefoon opnieuw op.
    • Schakel bellen via wifi in om de ontvangst te verbeteren als u zich in een gebied met een slecht bereik bevindt. Ga hiervoor naar je Cellular instellingen op iPhone of Mobile Network op Android en schakel bellen via wifi in.
  6. Als je No Service-fouten op je telefoon ziet, moet je nog een paar dingen proberen om je telefoon te verbinden. iPhones werken een beetje anders dan Android; hier zijn twee handleidingen voor probleemoplossing om het probleem voor beide typen telefoons op te lossen.

  7. Als al deze stappen zijn mislukt en je telefoon en/of computer beide goed lijken te werken zonder problemen met de internetservice, is het tijd om een melding in te dienen bij Waze.

Aanbevolen: