10 gratis beeldhostingsites voor uw foto's

Inhoudsopgave:

10 gratis beeldhostingsites voor uw foto's
10 gratis beeldhostingsites voor uw foto's
Anonim

Soms is een Facebook-album of een Instagram-bericht niet de beste manier om je foto's op te slaan en te delen. Met een evoluerend web dat steeds visueler wordt vanwege mobiel browsen, wordt gratis beeldhosting een onmisbare digitale tool.

Hier zijn 10 van de beste sites die gratis fotohosting aanbieden, waardoor het uploaden en delen van uw afbeeldingen eenvoudiger dan ooit is.

Onbeperkte gratis opslag via mobiele upload: Google Photos

Image
Image
  • Automatisch een back-up van foto's maken.
  • Uploaden van grote hoeveelheden foto's.
  • Bewerken, organiseren en visueel zoeken gebruiken met foto's van hoge kwaliteit.
  • Onbeperkte gratis opslag voor foto's gemaakt met smartphones en point-and-shoot camera's (16 megapixels of minder).
  • Gebruik je beperkte opslagruimte van je Google-account voor foto's gemaakt met DSLR-camera's.
  • Video's uploaden in 1080p HD.

Google Foto's is waarschijnlijk een van de meest waardevolle fotobronnen die u kunt gebruiken, voornamelijk vanwege de krachtige automatische back-upfunctie. En aangezien je waarschijnlijk een Google-account hebt, is het instellen eenvoudig.

Ga naar Google Foto's op internet op photos.google.com of download de Google Foto's-app voor iOS of Android om automatisch de foto's te uploaden die u met uw apparaten maakt. Je foto's worden gesynchroniseerd met je account en apparaten, zodat ze overal toegankelijk zijn.

Gebruik Google Foto's om je foto's te bewerken, foto's te ordenen op mensen, plaatsen en dingen, en foto's online te delen, zelfs met niet-Google Foto's-gebruikers. Hoe meer u Google Foto's gebruikt, hoe meer het leert over uw fotogewoonten en uw fotobeheer aanpast.

Download voor

Ideaal als je GIF's wilt uploaden en delen: Imgur

Image
Image
  • Uploaden van foto's en geanimeerde GIF's gegenereerd uit video's zonder kwaliteitsverlies.
  • Overal online delen, vooral sociale netwerksites.
  • 20 MB voor alle niet-geanimeerde GIF-afbeeldingen en 200 MB voor geanimeerde GIF-afbeeldingen.

Als je wat tijd op Reddit doorbrengt, weet je waarschijnlijk dat Imgur de favoriete gratis beeldhostingsite van de sociale nieuwsgemeenschap is voor Redditors. Upload snel en gemakkelijk foto's in verbluffende kwaliteit zonder dat u een gratis Imgur-account nodig heeft. Meld u aan voor een gratis account om opmerkingen achter te laten en uw afbeeldingen te delen met de Imgur-community.

Kies ervoor om uw foto's openbaar te plaatsen of kies ervoor om foto's verborgen en toegankelijk te houden met behulp van een privé-deellink. Upload en bewaar zoveel foto's en GIF's als je wilt, maak albums, genereer memes en bewerk je afbeeldingen. Gebruik Imgur onderweg met de uitstekende iOS- en Android-apps.

Upgrade naar Imgur Emerald voor een advertentievrije ervaring en extra functies.

Download voor

Perfect voor het maken van georganiseerde fotoalbums: Flickr

Image
Image
  • Je foto's bewerken om er op hun best uit te zien.

  • Albums maken en delen op sociale netwerken.
  • Publiceer uw foto's onder Creative Commons-licenties zodat anderen uw foto's met naamsvermelding kunnen gebruiken.
  • 1, 000 items (geen limiet voor bestandsgrootte) vrije opslagruimte.

Flickr is een van de oudste en meest bekende sociale netwerken voor het delen van foto's, en het gaat nog steeds goed. Flickr is geweldig voor gratis beeldhosting en heeft bewerkingstools die je foto's perfectioneren voordat je ze aan de rest van de Flickr-community laat zien. Flickr maakt het ook gemakkelijk om afbeeldingen in albums te ordenen.

Configureer je privacyopties om je foto's te delen met een geselecteerd publiek of maak je foto's beschikbaar voor iedereen om te zien. Upload foto's van verschillende platforms, waaronder internet, uw mobiele apparaat, e-mail of andere fototoepassingen. De officiële mobiele Flickr-app is verbluffend en een van de beste functies van het platform.

Upgrade naar een Flickr Pro-account om te profiteren van de Flickr Uploadr-tool, die naadloos een back-up van uw foto's maakt vanaf uw computer, Apple iPhoto, Dropbox en andere plaatsen.

Download voor

Een platform voor serieuze fotografen: 500px

Image
Image
  • Sociaal netwerken met andere fotografen.
  • Licentieverlening of verkoop van uw foto's.
  • Er worden geen bestandsgrootte of opslagbeperkingen vermeld, maar u kunt zeer grote JPEG-bestanden uploaden.

Net als Flickr is 500px een populair sociaal netwerk voor fotografen die hun beste foto's willen delen. U kunt niet rechtstreeks naar foto's linken om ze ergens anders te delen. 500px is echter nog steeds een fantastische optie voor fotografen die willen pronken met hun werk en misschien wat geld willen verdienen.

Met een gratis lidmaatschap maken 500px-gebruikers een profiel om hun foto's te delen en kunnen ze maximaal zeven foto's per week uploaden. Premium-gebruikers krijgen onbeperkte uploads en een scala aan professionele services. Gebruik de service op internet of via de iOS- en Android-apps.

Download voor

Cloudopslag voor foto's en andere bestandstypen: Dropbox

Image
Image
  • Afzonderlijke foto's of mappen met foto's verzenden of delen met anderen.
  • 2 GB gratis opslagruimte met de mogelijkheid om extra gratis opslagruimte te verdienen door andere mensen uit te nodigen om lid te worden van Dropbox.

Dropbox is een gratis cloudopslagprovider waar je verschillende bestandsindelingen kunt opslaan, inclusief foto's. Ontvang een deelbare link naar een enkel fotobestand of een hele map met meerdere foto's om met andere mensen te delen.

De mobiele Dropbox-apps zijn krachtige hulpmiddelen voor het uploaden, beheren en delen van uw fotobestanden vanaf uw apparaat. Tik op de pijl naast een bestandsnaam om deze beschikbaar te maken voor offline weergave als je geen internettoegang hebt.

Upgrade naar een betaald Dropbox-abonnement voor extra opslagruimte en andere functies.

Download voor

Eenvoudige en snelle uploads van individuele afbeeldingsbestanden: gratis beeldhosting

Image
Image
  • Individuele foto's snel uploaden.
  • Direct linken naar uw foto's voor weergave op sociale netwerken, websites, forums en meer.
  • 3.000 KB-per-foto bestandsgrootte.

Free Image Hosting is een andere topsite voor het snel en gemakkelijk delen van foto's. Het is vergelijkbaar met Imgur, maar zonder de trendy lay-out en handige hyperlinkverkorter. Zolang u de advertenties van de site niet erg vindt, kunt u afbeeldingen uploaden met of zonder een gratis account aan te maken. Free Image Hosting biedt u de HTML-code voor een directe link naar uw foto, zodat u uw afbeeldingen gemakkelijk kunt delen.

De site slaat uw afbeeldingen voor altijd op, zelfs als anonieme gebruiker zonder account, zolang u zich aan de servicevoorwaarden houdt. Upload ook geanimeerde GIF's, hoewel sommige er vervormd uitzien als ze te groot zijn.

Geweldig voor wanneer u afbeeldingen in forumberichten wilt delen: Postimage

Image
Image
  • Individuele foto's uploaden om te delen op forumberichten, blogs en sociale-mediasites.
  • Gratis accounts zijn beperkt tot 24 MB en 10K x 10K pixels.
  • Premium-accounts zijn beperkt tot 48 MB en 10K x 10K pixels.

Postimage is een eenvoudige site die gratis beeldhosting biedt voor het leven, met of zonder een account aan te maken. Wanneer u een afbeelding uploadt, laat u het formaat van uw foto wijzigen met behulp van de selecties in het vervolgkeuzemenu of kiest u ervoor om het formaat van de afbeelding niet te wijzigen. Stel een vervaldatum in voor uw foto voor verwijdering na één dag, zeven dagen, 31 dagen of nooit.

Deze site wordt voornamelijk gebruikt voor het hosten van afbeeldingen voor forums, blogs en websites. Het wordt geleverd met een eenvoudige mod voor het uploaden van afbeeldingen om te installeren en te gebruiken. Upload meerdere afbeeldingen tegelijk en wijzig het formaat van afbeeldingen voor gebruik als avatar, prikborden, web, e-mail of computermonitoren.

Een veilige plek voor al uw foto's met hoge resolutie: ImageShack

Image
Image
  • Zakelijk gebruik.
  • Uploaden, organiseren en delen van enkele foto's of hele albums.
  • 10 GB per maand voor gratis proefversie en niet-premium gebruikers.

ImageShack heeft een gratis accountoptie en biedt ook een gratis proefperiode van 30 dagen om de premiumfuncties te bekijken. Dit alternatief voor het hosten van afbeeldingen heeft een fantastisch ogende interface, enigszins vergelijkbaar met hoe Pinterest zijn afbeeldingen laat zien in een lay-out in prikbordstijl. Gebruik de service om zoveel foto's met een hoge resolutie te uploaden als je wilt, albums te maken, alles te ordenen met tags en om uitgelichte foto's van andere gebruikers te ontdekken voor inspiratie.

Privacy-opties zijn beschikbaar als u niet wilt dat uw foto's openbaar worden bekeken. Het is gemakkelijk om een enkele foto of een heel album te delen met wie je maar wilt. ImageShack host ook foto's voor bedrijven en heeft verschillende applicaties (zowel voor mobiel als voor internet) voor nog eenvoudiger beeldbeheer.

Een snelle en eenvoudige oplossing voor JPEG/JPG: ImageVenue

Image
Image
  • Bloggers, gebruikers van prikborden en eBay-verkopers.
  • Uploaden en organiseren van grote hoeveelheden foto's om te delen via enkele foto's of hele albums.
  • Moet minder zijn dan 10 MB per afbeeldingsbestand.

ImageVenue bevat afbeeldingen tot 10 MB groot en kan tijdens het uploaden grote afbeeldingen verkleinen tot redelijke afmetingen. De beeldkwaliteit en beeldverhouding blijven behouden bij het wijzigen van het formaat. Het is een eenvoudige, eenvoudige manier om afbeeldingen of galerijen te delen.

Upload zoveel afbeeldingen als je wilt. Afbeeldingen blijven voor altijd op de ImageVenue-servers, tenzij ze een jaar lang niet worden gebruikt. Na een jaar zonder toegang worden afbeeldingen permanent verwijderd.

Beeldbestandstypen zijn beperkt tot JPEG en JPG.

Snelle en gemakkelijke uploads voor meerdere bestandstypen: imgbox

Image
Image
  • Iedereen die snelle en eenvoudige uploads wil.
  • Foto's delen op sociale-mediasites.
  • Onbeperkte opslag.
  • Upload bestanden tot 10 MB.

imgbox is een gratis foto-hostingservice die onbeperkte opslagruimte biedt en supersnelle uploads belooft. Wanneer u een afbeelding of meerdere afbeeldingen uploadt, selecteert u het inhoudstype en de miniatuurgrootte en schakelt u opmerkingen in of uit. imgbox maakt een URL om te delen met vrienden of te gebruiken op Facebook, Instagram, Twitter of andere sociale-mediasites.

Het is niet nodig om een account aan te maken om deze gratis service te gebruiken. Een account geeft je echter toegang tot uploadvoorinstellingen om het uploaden van je afbeeldingen nog gemakkelijker te maken.

Aanbevolen: