4 Beste gratis online kalenders

Inhoudsopgave:

4 Beste gratis online kalenders
4 Beste gratis online kalenders
Anonim

Een online agenda is een geweldige manier om uw leven thuis, op het werk en onderweg te beheren. Ze laten je niet alleen evenementen en speciale datums bijhouden, maar je kunt ook herinneringen instellen, uitnodigingen sturen, evenementen delen en organiseren met anderen, en in het algemeen je hele leven beheren.

Veel hebben veel andere functies die ze uniek maken, zoals adresboeken, foto's beheren, documenten uploaden en delen, en nog veel meer.

Image
Image

Hieronder vindt u een lijst met de beste online agenda's die er zijn. Zorg ervoor dat u de recensielinks gebruikt om te leren hoe ze werken, wat u ermee kunt doen, hoe u ze kunt gebruiken als online gedeelde agenda's en meer.

De meeste van de onderstaande keuzes hebben mobiele apps die je onderweg kunt gebruiken. Bekijk de beste agenda-apps voor slimmer plannen of de beste gedeelde agenda-apps voor meer.

Google Agenda

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Kleurcodering voor kalenders.
  • Gemakkelijk om nieuwe evenementen toe te voegen.
  • Offline bekijken in mobiele app.
  • Deel agenda's met anderen.

Wat we niet leuk vinden

  • Offline toegang alleen vanaf een mobiel apparaat.

  • Mogelijke beveiligingsproblemen.

Google Agenda is een gebruiksvriendelijke gratis online agenda die u met iedereen kunt delen.

Kies wie wijzigingen in uw agenda's mag aanbrengen en wie ze kan bekijken, of houd uw Google-agenda's volledig privé. Je kunt ook mensen uitnodigen voor afzonderlijke evenementen vanuit een volledig privé-agenda zonder de andere evenementen in je agenda bekend te maken.

Als je al een Gmail-account hebt, is het gebruik van Google Agenda net zo eenvoudig als het openen van de link. U zult genieten van hoe gemakkelijk het is om Google Agenda te openen, te delen, bij te werken en te synchroniseren. Bovendien is het erg handig om evenementen van Gmail-berichten te maken. Je kunt zelfs Google Agenda insluiten in je website of blog.

Calendar maakt ook deel uit van Google Workspace, dat beschikbaar is voor iedereen met een Gmail-account en een diepere integratie biedt met andere Google-apps, waaronder Gmail, Drive, Documenten, Spreadsheets en Presentaties.

Zoho Calendar

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zeer aanpasbaar.
  • Agenda insluiten op een webpagina.
  • Video-tutorials beschikbaar.

Wat we niet leuk vinden

  • Offline bekijken van PDF-optie staat geen updates van de kalender toe.
  • Geen kopieer- en plakfunctie.

Met een groot aantal beschikbare opties kan Zoho Calendar zo eenvoudig of gedetailleerd zijn als je wilt, waardoor het zeker een van de beste gratis online agenda's is die er zijn.

Deze kan voor iedereen werken, omdat je je eigen werkweek en werkschema kunt instellen om aan je specifieke levensstijl te voldoen. Er zijn meerdere manieren om je agenda's te bekijken en nieuwe evenementen toe te voegen, en een Smart Add-functie maakt het een makkie om snel evenementen te maken.

Je kunt je agenda's met anderen delen via een webpagina of een ICS-bestand, en je agenda opslaan in een PDF om offline te bekijken. U kunt zich vanuit Zoho Calendar ook abonneren op andere agenda's (bijv. vrienden of feestdagen), zodat u al die evenementen naast die van uzelf kunt zien.

Cozi Family Organizer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Perfect voor grote, actieve gezinnen.
  • Intuïtieve gebruikersinterface.
  • Verschillende kleur toegewezen aan elk gezinslid.

Wat we niet leuk vinden

  • Ernstig beperkt in vergelijking met premium-versie.
  • Gratis versie wordt door advertenties ondersteund.
  • Zoeken en contacten zijn niet beschikbaar in de gratis kalender.

Als je op zoek bent naar een manier om iedereen in je gezin op één lijn te houden, bekijk dan de gezinsorganisator van Cozi.

Het biedt een gedeelde agenda en individuele agenda's voor elk gezinslid, waardoor het gemakkelijk is om activiteiten te synchroniseren en te zien wat er gaande is voor de dag, week en maand. Het werkt ook met andere populaire agenda's zoals Google Agenda, Outlook en Apple.

Naast de deelbare agenda's, kun je met één klik ook takenlijsten en boodschappenlijstjes naar bepaalde gezinsleden e-mailen of sms'en. Je kunt ook recepten opslaan in je agenda.

De gratis mobiele apps geven je toegang, zelfs als je niet thuis bent.

30 dozen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt invoer in gewone taal.
  • Plan terugkerende evenementen.
  • Gekleurde tags voor nadruk en organisatie.
  • Deel alles, een deel of niets van de agenda.

Wat we niet leuk vinden

  • Waarschuwt niet als er twee evenementen tegelijkertijd zijn gepland.
  • Bare-bones website geeft niet veel informatie voordat je je registreert.

De 30 Boxes-kalender heeft een eenvoudig ontwerp waarmee iedereen gemakkelijk een online kalender kan maken en gebruiken.

Maak evenementen met een klik en voeg notities, sms- of e-mailherinneringen, herhalende evenementen en uitnodigingen toe. Er is ook een takenlijst die geen deel uitmaakt van de kalender, zodat u deze kunt vullen met dingen die u moet doen, maar waarvoor u geen datum wilt vastleggen.

Evenementen kunnen zo worden gestructureerd dat je ze per week of in een lijst met een agendaweergave ziet. Er is ook een weergave met een kaart van al je evenementen waaraan een locatie is gekoppeld.

Als je graag dagelijkse e-mailsamenvattingen van je online agenda-evenementen wilt ontvangen, kun je dat ook met 30 Boxes doen.

Iets anders dat het vermelden waard is over deze online kalender is dat wanneer je evenementen toevoegt, je hetzelfde evenement aan meerdere dagen tegelijk kunt toevoegen door datums op de kalender te kiezen, iets wat je niet eens kunt doen met sommige van de meer populaire online kalenderwebsites.

Je kunt de kalender met anderen delen via RSS, iCal, een alleen-lezen webpagina of zelfs via je eigen website met insluitbare HTML-code. U kunt de kalender ook afdrukken in de dag-, week-, agenda- of maandweergave.

Aanbevolen: