Hoe AirPods Pro in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods Pro in te stellen
Hoe AirPods Pro in te stellen
Anonim

Het instellen van AirPods Pro is eenvoudig. Hier is alles wat je moet weten om ze op je apparaten aan te sluiten en hun instellingen aan te passen voor het beste geluid.

Dit artikel heeft alleen betrekking op de AirPods Pro. Als je de standaard AirPods-modellen hebt, bekijk dan Hoe Apple AirPods met iPhone en iPad te verbinden.

Image
Image

AirPods Pro instellen met iPhone en iPad

Met hun kleine formaat en krachtige ruisonderdrukking zijn AirPods Pro de perfecte metgezel voor onderweg voor de iPhone of iPad. Hier leest u hoe u AirPods Pro met die apparaten instelt:

  1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld voor de iPhone of iPad waarmee u verbinding wilt maken.
  2. Open de AirPods Pro-behuizing, maar laat de AirPods erin.
  3. Druk op de knop op de achterkant van de AirPods Pro-behuizing.
  4. Op uw iPhone- of iPad-scherm verschijnt een venster met de AirPods Pro. Tik op Verbinden.
  5. Een paar schermen met instructies leggen de functies, knoppen en bediening van de AirPods Pro uit.
  6. Je kunt Siri activeren wanneer je de AirPods Pro draagt door 'Hey Siri' te zeggen. Tik op Gebruik Siri om deze functie in te schakelen. Om het over te slaan - u kunt dit later inschakelen, als u wilt - tikt u op Niet nu.

    Image
    Image
  7. Siri kan automatisch sms-berichten voorlezen via de AirPods Pro wanneer je ze ontvangt. Schakel dit in door op Berichten aankondigen met Siri te tikken. Sla dit over door op Not Now. te tikken
  8. Uw AirPods Pro is ingesteld en klaar voor gebruik. De huidige batterijstatus van de AirPods en het hoesje worden op het scherm weergegeven. Tik op Gereed om ze te gebruiken.

    Image
    Image

Je AirPods Pro wordt automatisch toegevoegd aan al je andere Apple-apparaten die zijn aangemeld bij het iCloud-account dat wordt gebruikt op het apparaat waarop je ze hebt ingesteld. U hoeft de AirPods Pro niet opnieuw in te stellen.

Hoe de oortip-pastest te gebruiken om het beste AirPods Pro-geluid te krijgen

Een van de beste eigenschappen van de AirPods Pro is actieve ruisonderdrukking, die achtergrondgeluid verwijdert en je audio-ervaring verbetert. Voor de beste ruisonderdrukking moeten de AirPods goed in uw oren passen. De AirPods Pro-software bevat de Ear Tip Fit Test om de pasvorm van uw AirPods in uw oren te controleren. Zo gebruik je het om het beste geluid uit je AirPods Pro te halen:

  1. Verbind uw AirPods Pro met een iPhone of iPad met behulp van de stappen uit het laatste gedeelte.
  2. Tik op de Instellingen app om deze te openen.
  3. Tik op Bluetooth.
  4. Tik op de i rechts van de AirPods Pro.

    Image
    Image
  5. Tik Oortip Fit Test.
  6. Tik op Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Tik op de afspeelknop. Geluiden spelen in de AirPods Pro, die de software gebruikt om de kwaliteit van de pasvorm te bepalen.
  8. Als alles goed is, meldt de test een goede afdichting. Als de pasvorm beter zou kunnen zijn, vertelt het u dat u de AirPods moet aanpassen of het oordopje moet vervangen. De AirPods Pro worden geleverd met een aantal verschillende maattips; trek gewoon de huidige tip eraf en klik de nieuwe erop.

    Image
    Image

AirPods Pro-opties: ruisonderdrukking en transparantie

AirPods Pro bieden twee soorten ruisonderdrukking: echte ruisonderdrukking en transparantie. Ruisonderdrukking is precies hoe het klinkt: omgevingsgeluid wordt verwijderd uit wat je hoort in de AirPods voor een heldere, stille ervaring.

Het nadeel van ruisonderdrukking is dat je mensen niet kunt horen die dicht bij je lopen, eten terwijl je oordopjes met ruisonderdrukking draagt, kan vreemd klinken en je kunt geen belangrijke omgevingsgeluiden horen, zoals verkeer. Dat is waar transparantie om de hoek komt kijken.

Transparantie is een functie die specifiek is voor de AirPods Pro en die u de voordelen van ruisonderdrukking biedt en u tegelijkertijd belangrijke stemmen en omgevingsgeluiden laat horen.

Er zijn drie manieren om te schakelen tussen ruisonderdrukking en transparantie:

  • Klik en houd de knop op een van de oordopjes ingedrukt. Er klinkt een bel om je te laten weten dat je van modus bent veranderd.
  • Open Control Center en druk lang op de volumeschuifregelaar en maak vervolgens uw keuze.
  • In Instellingen > Bluetooth > AirPods Pro, maak uw keuze in deRuisbeheersing sectie.

AirPods Pro-instellingen wijzigen

Er zijn een paar andere instellingen die u kunt gebruiken om uw AirPods Pro aan te passen:

  1. Ga naar Instellingen > Bluetooth > AirPods Pro.
  2. Wijzig de naam van uw AirPods door op Name te tikken, op x te tikken en vervolgens een nieuwe naam toe te voegen. De naam wordt niet vaak gezien; je zult het meestal zien bij het vinden van verloren AirPods.
  3. Je kunt elke AirPod Pro zo instellen dat hij anders reageert als je de knop ingedrukt houdt. Tik op Links of Rechts en kies vervolgens Siri of Noise ControlAls u Noise Control kiest, kunt u kiezen welke modi worden in- en uitgeschakeld.
  4. Als Automatische oordetectie is ingeschakeld, wordt audio rechtstreeks naar de AirPods gestuurd wanneer ze detecteren dat ze in uw oren zitten.

    Image
    Image
  5. Gebruik de Microphone instelling om te kiezen of slechts één AirPod de microfoon heeft, of beide.

Aanbevolen: