Cheetah Dual Arm TV Mount Review: een goed gebouwde houder voor budget-shoppers

Inhoudsopgave:

Cheetah Dual Arm TV Mount Review: een goed gebouwde houder voor budget-shoppers
Cheetah Dual Arm TV Mount Review: een goed gebouwde houder voor budget-shoppers
Anonim

Bottom Line

De Cheetah Dual Arm TV Mount is een verrassend stevige muurbeugel die TV's van bijna elk formaat aankan.

Cheetah Dual Arm TV-beugel

Image
Image

De Cheetah Mount is een breed verstelbare tv-beugel die op vrijwel alle tv's past, met afmetingen van 20 tot 65 inch. Met een gewichtslimiet van maximaal 115 pond zouden zelfs tv's aan de grotere kant van dat spectrum veilig moeten zijn. We hebben het op de proef gesteld om te bepalen waar het verdient om op onze lijst met beste tv-muurbeugels te vallen.

Image
Image

Ontwerp: stevig en functioneel

De Cheetah Mount heeft een constructie die een groot bewegingsbereik mogelijk maakt op een beugel die kan worden ingetrokken tot slechts 2,7 inch. De kanteling wordt geregeld door een paar schroeven die kunnen worden losgedraaid, zodat de tv langs een sikkelbaan kan kantelen. Eenmaal weer vastgedraaid, blijft de televisie stevig op zijn plaats. Door de tv van de muurbeugel te halen, wordt dit hele proces eenvoudiger.

Image
Image

Configuratieproces: vereist wat gezond verstand

De instructies bij de Cheetah Mount zijn minimaal, maar niet moeilijk. Iedereen die zonder problemen IKEA meubels in elkaar kan zetten, komt goed aan de slag. Het enige gereedschap dat nodig is, is een boormachine en een stud finder. De muurbeugel kan aan de muur worden bevestigd en vervolgens kan de tv door één persoon aan de beugel worden bevestigd. Het duurt niet langer dan ongeveer een half uur.

De instructies bij de Cheetah Mount zijn minimaal, maar niet moeilijk.

Prestaties: Bewegende delen kunnen wiebelig aanvoelen

De armen van de Cheetah Mount bewegen soepel en gemakkelijk samen. Zodra een tv is aangesloten, veroorzaakt dat bewegingsgemak enkele kleine problemen. Met een grote tv in de weg van de armen, is het moeilijk om de tv terug naar de muur te trekken. De tv heeft de neiging om heen en weer te bewegen of te draaien, dus het kost een paar pogingen om beide armen weer naar elkaar toe te bewegen en plat tegen de muur te krijgen, zelfs nadat ik hem een tijdje heb getest.

De armen van de Cheetah Mount bewegen soepel en gemakkelijk samen.

Hoewel de houder ongetwijfeld veilig genoeg aanvoelt om de tv omhoog te houden, heeft het mechanisme een beetje te veel speling. De tv trekt een beetje weg van de beugel wanneer deze wordt verplaatst, waardoor de beugel dun aanvoelt. Maar tenzij ik de armen uitstak of introk, bleef de montering onmiskenbaar stabiel.

Image
Image

Prijs: uitbesteden is de slimme keuze

De Cheetah Mount kan worden gekocht voor minder dan $ 40, dus op die basis kunnen bijna alle gebreken over het hoofd worden gezien. Prijsbewuste consumenten kunnen hun geld besparen, want zelfs een goedkope muurbeugel is perfect geschikt voor de klus.

De Cheetah Mount is een betaalbare muurbeugel met een verrassend sterke constructie.

Cheetah Mount vs. Mounting Dream MD2380

De zeer aanpasbare positionering van de Cheetah Mount maakt het een functionele keuze voor de meeste mensen, maar scharnierende armen kunnen lastig zijn om mee om te gaan als je dat bewegingsbereik niet nodig hebt. De Mounting Dream MD2380 (zicht op Amazon) is het antwoord op dat probleem. Met een stevigere constructie die soepel beweegt, zelfs met een zware tv eraan bevestigd, voelt de MD2380 veel veiliger aan. De armen strekken zich nog steeds uit en laten wat kantelen en draaien toe, maar mobiliteit wordt opgeofferd ten gunste van stabiliteit. Als je je niet kunt voorstellen dat je je tv 130° moet draaien, ga dan voor de veel minder dunne MD2380.

Een betaalbare, verstelbare en stevige tv-muurbeugel

De Cheetah Mount is een betaalbare muurbeugel met een verrassend sterke bouw. Dankzij de reeks compatibele tv-formaten en de zeer aanpasbare positionering zou de Cheetah Mount in bijna elke ruimte moeten werken.

Specs

  • Productnaam Dual Arm TV-beugel
  • Productmerk Cheetah
  • Prijs $50.00
  • Gewicht 9,2 lbs.
  • Productafmetingen 18,2 x 2,8 x 7,1 inch.
  • Garantie 30 dagen

Aanbevolen: