Wat is HTC Sense?

Inhoudsopgave:

Wat is HTC Sense?
Wat is HTC Sense?
Anonim

Als je voor het eerst een HTC-smartphone gebruikt of onlangs een upgrade naar een nieuw model hebt uitgevoerd, kun je je afvragen wat HTC Sense is. HTC Sense is een aangepaste gebruikersinterface voor HTC-smartphones. Het heeft verschillende functies die uniek zijn voor HTC, zoals onder andere Blinkfeed, Edge Launcher en Sense Input Keyboard.

Hier zullen we enkele van deze functies nader bekijken.

Blinkfeed

Met een snelle veeg naar links ontdek je een coole functie genaamd Blinkfeed - een one-stop-shop voor nieuws en sociale netwerken. Hier ontvang je statusupdates, video's en nieuws op basis van je interesses.

Image
Image

Blinkfeed kan ook worden geïntegreerd met andere apps van derden, zoals Foursquare en Fitbit, om meer functionaliteit toe te voegen. Restauranttips nodig? Blinkfeed kan dat ook.

Bottom Line

Stel dat je een video op YouTube bekijkt en naar een andere app op de telefoon manoeuvreert. In dat geval verkleint de Picture-in-Picture-modus de video die u bekijkt, zodat u andere dingen op uw telefoon kunt doen zonder de video te onderbreken. Een leuke functie van deze modus is dat je de video overal op het scherm kunt verplaatsen, zodat het niet blokkeert wat je probeert te gebruiken.

Edge Launcher

Met de release van de U12+ kun je met de Edge Launcher in je telefoon knijpen om de handige menustarter te activeren. Het menu, dat aan de zijkant van de telefoon verschijnt, kan worden geconfigureerd om uw meest gebruikte apps of een aangepaste lijst met apps in een halve cirkel-indeling of de typische rechthoekige indeling te hebben.

HTC-thema's

Je kunt het uiterlijk van je telefoon aanpassen met de verbeterde functie Thema's.

Image
Image

U kunt individueel een achtergrond, pictogrammen en lettertypen kiezen die bij uw smaak passen. Er is ook een manier om het raster uit te schakelen, zodat je snelkoppelingen overal op het smartphonescherm kunt plaatsen.

Sense Input-toetsenbord

In 2015 bracht HTC 871 kleurrijke emoji's uit voor gebruik op hun smartphones. Sindsdien hebben ze hun ooit beroemde emoji-toetsenbord teruggebracht tot 76 unieke emoji's.

Image
Image

HTC Sense gebruikt nu het grootste deel van het Google-emoji-toetsenbord, waardoor een deel van de zwelling op de oude HTC Sense wordt weggenomen. Het Sense Input-toetsenbord is nu echter aanpasbaar, met veel nieuwe UI-looks en kleuren.

Bottom Line

HTC heeft een handige functie waarmee je snelkoppelingen kunt instellen voor apps die je vaak gebruikt, afhankelijk van je locatie. Of u nu thuis, op kantoor of ergens anders bent, u kunt beschikken over een unieke set snelkoppelingen die zijn afgestemd op uw locatiespecifieke behoeften.

Gezicht ontgrendelen

Net als Samsung heeft HTC zijn eigen ontgrendelingsfunctie, die gezichtsherkenning gebruikt. Met behulp van de camera aan de voorzijde scant Face Unlock uw functies en ontgrendelt uw telefoon automatisch als deze u herkent. Het heeft ook een instelling voor herkenning bij weinig licht om het aantal mislukte scans in slecht verlichte omstandigheden te verminderen.

Boost+

We gebruiken onze telefoons allemaal regelmatig en de meesten van ons merken slechte prestaties of kijken toe hoe de batterij snel leeg raakt.

Image
Image

Met Boost+ kun je de prestaties van je telefoon verfijnen, bestanden opschonen, apps beheren en het batterijverbruik verbeteren.

Bottom Line

HTC had vóór de recente release een kwaliteitscamera. De nieuwe interface bevat meer aanpassingen voor het verfijnen van je afbeelding, net zoals je zou doen met een traditionele camera. Bovendien heeft het verschillende handige plug-ins zoals Panorama, Bokeh, een Photo Booth-add-on en Split Capture, die tegelijkertijd camera's aan de voor- en achterkant gebruikt.

BoomSound

HTC BoomSound simuleert het Dolby surround-geluid waar we van zijn gaan houden tijdens het kijken naar films, het luisteren naar muziek en het spelen van games. Het bootst de 5.1-effecten voor audio- en hoofdtelefoonmodi na, zodat u kunt genieten van uw video's en andere mediastreams.

Aanbevolen: