Films downloaden van de iTunes Store

Inhoudsopgave:

Films downloaden van de iTunes Store
Films downloaden van de iTunes Store
Anonim

Hoewel iTunes veranderde in de Muziek-app met de release van macOS Catalina, gebruiken veel Mac-gebruikers iTunes nog steeds op eerdere versies van het besturingssysteem.

Je hebt een Apple ID en iTunes op je computer nodig om films van Apple te kopen of te huren, maar als je beide hebt, is het zoeken en downloaden van films eenvoudig.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iTunes 12.7 tot en met 12.9 in macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13) of macOS Sierra (10.12).

Volg deze eenvoudige instructies om films te downloaden van de iTunes Store.

Een film zoeken en downloaden van iTunes

Hoewel het streamen van films populair is, is het downloaden ervan zinvol als je niet in de buurt bent van een betrouwbare snelle netwerkverbinding.

  1. Start iTunes op uw computer.
  2. Selecteer Movies in het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek van het iTunes-scherm om naar het gedeelte Films van iTunes te gaan. Klik op Store in het midden van het scherm als dit nog niet is geselecteerd.

    Image
    Image
  3. Blader door de beschikbare films of voer een filmtitel in het zoekveld in.

  4. Als je een film vindt die je interesseert, klik je op de miniatuurafbeelding om een informatiescherm te openen. Het informatiescherm bevat een beschrijving van de film, een iTunes-recensie, trailers en iTunes Extra indien beschikbaar. Het bevat ook een knop met een prijs om de film te kopen en soms een knop met een prijs om de film te huren.

    Klik op de pijl terug in de linkerbovenhoek van het informatiescherm om terug te keren naar de iTunes Store, waar u andere miniatuurafbeeldingen van films kunt selecteren om extra films te bekijken.

    Image
    Image
  5. Als je een film hebt gevonden die je zoekt, klik je op de Buy of Rent knop voor de film op het informatiescherm. Log in met uw Apple ID en wachtwoord als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  6. Klik op de knop Download die zich in hetzelfde gebied bevindt als waar de knoppen Kopen of Huren zich bevonden. Wacht tot de film is gedownload voordat je offline gaat. Apple brengt uw account onmiddellijk in rekening.

    Image
    Image

Bottom Line

Als je een film koopt bij iTunes, is deze voor altijd van jou, of je hem nu downloadt of streamt. Wanneer u een film huurt, heeft u 30 dagen de tijd om deze te gaan bekijken, waarna uw huurperiode afloopt. Als u echter voor de eerste keer naar de huur gaat kijken, heeft u slechts 48 uur de tijd om te kijken, waarna deze van uw computer verdwijnt. Je kunt het binnen die 48 uur meerdere keren bekijken.

Gebruik de zoekfunctie

Als je weet naar welke film je op zoek bent, kun je een trefwoord uit de titel invoeren in het zoekvak in het iTunes-venster. Wanneer u bent verbonden met de iTunes Store, geeft het zoekvak alleen resultaten van de iTunes Store, in plaats van van de media die al in uw iTunes-bibliotheek staan. Als u echter een trefwoord invoert, retourneert de iTunes Store alle resultaten met dat trefwoord, inclusief muziek en tv-programma's.

Zoek en bekijk je film

Om uw film te vinden, opent u iTunes, selecteert u Movies in het vervolgkeuzemenu in de linkerhoek en kiest u Verhuurd of Niet bekeken om je film te vinden, het tabblad Verhuurd verschijnt alleen als je een gehuurde film hebt.

Kijk op dit scherm in de rechterbovenhoek. Als je een cirkelend pictogram ziet, is de download bezig. Wacht tot het stopt voordat u de verbinding met het netwerk verbreekt of uw computer uitzet.

Image
Image

Om uw film te bekijken, opent u iTunes, selecteert u Movies in het vervolgkeuzemenu in de linkerhoek en kiest u Verhuurd of Niet bekeken bovenaan het scherm om je film te vinden. Om het af te spelen, klikt u op de miniatuurafbeelding van de film om het scherm uit te vouwen en drukt u op de Play pijl die op de grotere filmafbeelding verschijnt.

Image
Image

De film begint op volledig scherm af te spelen met de gebruikelijke knoppen voor afspelen/pauzeren, snel vooruit, snel terug en volume. Als je wilt, kun je de grootte van het filmscherm verkleinen.

Als je andere Apple-apparaten op je wifi-netwerk hebt en ze synchroniseert met dezelfde Apple ID, kun je de gedownloade gekochte of gehuurde film op elk van hen bekijken.

iTunes voor Windows 10-computers is nog steeds beschikbaar.

Aanbevolen: