Hoe u direct geld kunt opnemen van PayPal

Inhoudsopgave:

Hoe u direct geld kunt opnemen van PayPal
Hoe u direct geld kunt opnemen van PayPal
Anonim

PayPal is een van de meest populaire manieren om online te betalen en betaald te worden, maar als het gaat om het snel ontvangen van geld, vraagt u zich misschien af hoe u direct geld van PayPal kunt opnemen. Zodra u PayPal aan uw bankrekening heeft gekoppeld, zijn directe overboekingen eenvoudig en kosten ze slechts een klein percentage van het bedrag dat u wilt opnemen. Als je geen haast hebt, zijn reguliere overschrijvingen gratis.

Hoe u direct geld kunt opnemen van PayPal

Om direct geld over te maken van PayPal naar uw bank:

  1. Open uw webbrowser en ga naar de PayPal-site. Selecteer de Log In knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw account in om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekeningoverzicht en selecteer Inloggen.

    Image
    Image
  3. Selecteer onder uw huidige rekeningsaldo Geld overmaken.

    Image
    Image
  4. Selecteer Overboeking van PayPal naar uw bank in het scherm Geld overmaken.

    Image
    Image
  5. Het volgende scherm toont je opties:

    • Instant: PayPal maakt uw geld direct over voor 1 procent van het bedrag dat wordt overgemaakt.
    • Standard: Neem het volledige saldo of een deel ervan gratis op. Deze overboeking komt de volgende werkdag bij uw bank binnen.

    Selecteer de knop naast uw bank in het gedeelte Instant. Als u meer dan één bank bij PayPal heeft geregistreerd, selecteert u degene naar wie u de overboeking wilt sturen. Klik of druk op Volgende.

    Image
    Image
  6. Voer het volledige bedrag in dat u wilt overboeken. U hoeft geen decimale punten of komma's in te voeren. Typ gewoon de cijfers in volgorde. U hoeft de toeslag van 1 procent ook niet zelf af te trekken. Zorg ervoor dat alles er correct uitziet en selecteer Next om door te gaan.

    Image
    Image
  7. Het volgende dat u ziet, is de uitsplitsing van uw overboeking door PayPal en de aftrek van de toeslag van 1 procent. Bevestig de overdracht, op voorwaarde dat er niets mis lijkt te zijn.
  8. PayPal toont u een bevestigingsbericht, zodat u weet dat uw verzoek wordt verwerkt.

    Als u terugkeert naar uw overzicht, ziet u het nieuwe saldo in uw account. PayPal stuurt ook een bevestigingsbericht naar het e-mailadres van uw account. U kunt natuurlijk altijd het rekeningsaldo van de door u gekozen overboekingsbestemming controleren.

Aanbevolen: