Flipboard Smart Magazines: hoe ze in te stellen en te gebruiken

Inhoudsopgave:

Flipboard Smart Magazines: hoe ze in te stellen en te gebruiken
Flipboard Smart Magazines: hoe ze in te stellen en te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Mobiele configuratie: veeg naar links naar What's Your Passion>kies een topic> personalize met hashtags> Opslaan.
  • Op een desktop: Favorieten bewerken> Favoriete toevoegen>kies een onderwerp en subonderwerpen> Klaar.
  • Begin met lezen!

Dit artikel legt uit hoe je Flipboard Smart Magazines op mobiele apparaten en pc's kunt maken, wijzigen of verwijderen.

Een Flipboard Smart Magazine instellen op mobiel

Als je Flipboard voor je wilt laten werken, kun je dat het beste doen door een Smart Magazine te maken. Volg deze stappen om een Smart Magazine te maken in Flipboard.

  1. Wanneer je de Flipboard-app opent, ben je op je For You carrousel. Veeg vanaf deze pagina naar links totdat je bij What's Your Passion? komt
  2. Klik in het tekstvak met Wat is jouw passie? En typ een trefwoord dat je interesseert. U kunt ook door de lijst met onderwerpen scrollen die wordt weergegeven.
  3. Terwijl u typt, wordt een lijst met beschikbare onderwerpen weergegeven. Kies degene die je wilt gebruiken als onderwerp van je Smart Magazine.

    Image
    Image
  4. Het Smart Magazine is gemaakt en er verschijnt een Personalize dialoogvenster dat gerelateerde hashtags bevat die u aan uw tijdschrift kunt toevoegen. Selecteer de onderwerpen die u wilt opnemen en klik vervolgens op Opslaan.

    Image
    Image
  5. Begin met bladeren door je nieuwe Smart Magazine.

Smart Magazine zijn tijdschriften waarvan jij het onderwerp en subonderwerp bepa alt, en dat zijn de enige onderwerpen die in dat Smart Magazine aan bod komen. Je kunt er zoveel hebben als je wilt, maar alleen de top negen Smart Magazine die je kiest, verschijnen in de inhoudsbalk boven aan de Flipboard-pagina.

Een slim tijdschrift wijzigen of verwijderen

Als je op enig moment besluit dat je de onderwerpen die je in je Smart Magazine hebt opgenomen wilt wijzigen, of zelfs helemaal wilt verwijderen, kun je dat doen met slechts een paar tikken.

  1. Open Flipboard en tik op het menu met drie stippen in de rechterhoek van de app.
  2. Het beginscherm Bewerken verschijnt. Scrol naar je tijdschrift en tik op Personaliseren als je de onderwerpen in je tijdschrift wilt wijzigen. Als u het wilt verwijderen, selecteert u de X.

    Je kunt ook het pictogram met twee regels aan de rechterkant van de tijdschriftregel pakken en vasthouden om het omhoog of omlaag te verplaatsen. Dit verandert de volgorde waarin de tijdschriften op de inhoudsbalk bovenaan het scherm verschijnen.

  3. Als u X selecteert om het Smart Magazine te verwijderen, wordt u gevraagd te bevestigen dat u het wilt verwijderen.

    Als je alleen van onderwerp verandert, tik je op om onderwerpen toe te voegen of te verwijderen en als je klaar bent, tik je op Opslaan.

    Image
    Image

Een slim tijdschrift toevoegen aan Flipboard voor desktop

Als je met Flipboard voor desktop werkt, werkt het maken en bewerken van een tijdschrift iets anders.

  1. Ga in een willekeurige webbrowser naar de Flipboard-website en klik op Favorieten bewerken in de inhoudsbalk bovenaan het scherm.

    Image
    Image
  2. Klik in het dialoogvenster Favorieten bewerken dat verschijnt op Voeg favoriet toe.

    Image
    Image
  3. Er verschijnt een lijst met onderwerpen. Je kunt er doorheen scrollen en een van die onderwerpen selecteren of beginnen met typen en een keuze maken uit de lijst met suggesties die verschijnen terwijl je typt.

    Image
    Image
  4. Zodra je een onderwerp hebt geselecteerd, verschijnt er een lijst met subonderwerpen. Klik om elk van de hashtagged subonderwerpen te selecteren die u in het Smart Magazine wilt opnemen en klik vervolgens op Gereed.

    Image
    Image
  5. Je gaat naar het nieuwe Smart Magazine, waar je kunt beginnen met het lezen van verhalen die zijn afgestemd op jouw voorkeuren.

Een slim tijdschrift wijzigen of verwijderen in Flipboard voor desktop

Net als bij de mobiele versie van Flipboard kun je op elk moment beslissen om een Smart Magazine te wijzigen of te verwijderen.

  1. Klik in Flipboard op je profielpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik in het menu dat verschijnt op Profile.

    Image
    Image
  3. Selecteer op de Profile pagina het Edit (potlood) icoon op het Smart Magazine dat je wilt wijzigen of verwijderen.

    Image
    Image
  4. In het menu dat verschijnt, selecteer Delete om het Smart Magazine te verwijderen, of Personalize om wijzigingen aan te brengen in uw Smart Magazine.

    Image
    Image
  5. Als je je tijdschrift personaliseert of wijzigt, verschijnt er een nieuw Persoonlijk Menu. Selecteer of deselecteer de subonderwerpen die u wel (of niet) in uw tijdschrift wilt opnemen. Wanneer u klaar bent met het bewerken van het Smart Magazine, klikt u op Gereed en uw wijzigingen worden opgeslagen.

    Image
    Image

Aanbevolen: