De complete lijst met twitch-opdrachten

Inhoudsopgave:

De complete lijst met twitch-opdrachten
De complete lijst met twitch-opdrachten
Anonim

Twitch's chatrooms zijn een geweldige manier voor streamers en kijkers om met elkaar in contact te komen, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen woorden typen en Twitch-emotes activeren. Door Twitch-chatopdrachten in te voeren, kunnen gebruikers verschillende functies activeren, zoals het wijzigen van de kleur van het lettertype, het openen van gebruikersprofielen en zelfs het blokkeren van lastige trollen.

Image
Image

Twitch Chat-commando's Beschikbaarheid

Twitch-chatopdrachten zijn in wezen gewoon tekst die in een chat kan worden ingevoerd op elk platform dat de Twitch-streamingservice voor videogames ondersteunt. Dit betekent dat je chatopdrachten kunt invoeren bij het bekijken van een Twitch-stream via de Twitch-website, op een Xbox- of PlayStation-console en op de officiële iOS- en Android Twitch-apps.

Twitch-commando's zijn eigen aan het Twitch-platform, wat betekent dat je Valorant-chatcommando's en je Minecraft-chatcommando's hier niet werken.

Twitch Chat-opdrachtenlijst

Hieronder staat een volledige lijst van alle officieel erkende Twitch-chatopdrachten die door alle gebruikers kunnen worden gebruikt, inclusief de kanaaleigenaar en de gemiddelde kijker.

Alle onderstaande chatcommando's moeten worden voorafgegaan door een schuine streep (/) om te werken. Er mag geen spatie zijn tussen de schuine streep en de chatopdracht.

Bijvoorbeeld:

/mods

Hoewel Twitch-emotes ook technisch worden geactiveerd door chatopdrachten, werken ze iets anders en roepen ze een afbeelding of geanimeerde-g.webp

Commando Beschrijving
mods Geeft een lijst weer van alle moderators in de chat.
vips Geeft een lijst weer van alle VIP's in de chat.
kleur {kleurnaam} Verandert de kleur van je gebruikersnaam in de chat. Beschikbare kleuren zijn Blue, Coral, DodgerBlue, SpringGreen, YellowGreen, Green, OrangeRed, Red, GoldenRod, HotPink, CadetBlue, SeaGreen, Chocolate, BlueViolet en Firebrick.
kleur {kleur HEX-waarde} Hetzelfde als hierboven, maar HEX-kleurwaarden kunnen worden gebruikt in plaats van kleurnamen.
block {gebruikersnaam} Als u dit gebruikt, voorkomt u dat u berichten van een specifieke gebruiker ziet.
deblokkeren {gebruikersnaam} Gebruik dit om iemand te deblokkeren die je eerder hebt geblokkeerd.
me {typ hier iets} Gebruik dit voordat u typt om de kleur van uw bericht te wijzigen in die van uw naam. Dit wordt niet aanbevolen omdat veel streamers er niet van houden dat dit wordt misbruikt.
verbinding verbreken Deze chatopdracht zorgt ervoor dat de Twitch-chat niet wordt vernieuwd. Je kunt opnieuw verbinding maken met de chat door het venster opnieuw te laden.
w {gebruikersnaam} {tekst} Gebruik deze chatopdracht om een privébericht naar een andere chatgebruiker te sturen.

Bottom Line

Naast de bovenstaande chatcommando's voor kijkers, zijn er ook tal van extra commando's die kunnen worden gebruikt door moderators en kanaaleigenaren. Hoewel streamers en mods ook de reguliere commando's kunnen gebruiken, is hun unieke lijst met Twitch-chatcommando's veel krachtiger en kunnen ze veel aspecten van een Twitch-uitzending besturen.

Bots en aangepaste Twitch-chatopdrachten

Als je een Twitch-stream bekijkt, zie je soms nieuwe of ongebruikelijke chatcommando's verschijnen die niet in de bovenstaande lijst voorkomen. Deze worden vaak gemaakt door een chatbot die de kanaaleigenaar aan zijn account heeft gekoppeld. Dergelijke chatbots kunnen worden gebruikt om extra functionaliteit toe te voegen aan een Twitch-chat door extra functies toe te voegen of zelfs een game te maken in de chat zelf waaraan kijkers kunnen deelnemen.

De verbonden chatbot zal gewoonlijk vermelden wat zijn speciale chatcommando's zijn, ofwel wanneer je de Twitch-stream begint te bekijken, ofwel op een bepaald tijdsinterval. Het zou onverstandig zijn om ze hier op te sommen, omdat ze sterk kunnen variëren, afhankelijk van welke chatbotservice wordt gebruikt en welke instellingen de streamer heeft geactiveerd of gedeactiveerd.

Hier zijn de officiële chatopdrachtlijsten voor de meest populaire Twitch-chatbots:

  • StreamElements
  • Nightbot
  • Moobot

Twitch Streamer Discord Chat-commando's

Veel populaire Twitch-streamers gebruiken Discord als een plek om een-op-een of in groepsdiscussies in contact te komen met hun volgers en abonnees. Net als Twitch ondersteunt Discord ook de installatie van chatbots voor extra functionaliteit en de variëteit is absoluut enorm.

Sommige Discord-bots maken chatcommando's mogelijk waarmee gebruikers rollenspellen kunnen spelen, terwijl andere leden toestaan om muziek rechtstreeks van Spotify of YouTube af te spelen.

Hoewel sommige Discord-servers verbonden kunnen zijn met een Twitch-kanaal, kun je geen chatopdrachten van Twitch gebruiken op de Discord-service of omgekeerd.

Aanbevolen: