De beste sociale nieuwssites om uit te checken

Inhoudsopgave:

De beste sociale nieuwssites om uit te checken
De beste sociale nieuwssites om uit te checken
Anonim

De populaire sociale nieuwssites zijn mobielvriendelijk (veel hebben apps) en zijn ontworpen om tegemoet te komen aan diegenen die een gepersonaliseerde nieuwservaring willen. Deze nieuwssites hebben een sterke community en een andere look en feel. Reddit loopt waarschijnlijk voorop als de meest populaire sociale nieuwssite, maar dat betekent niet dat het de beste sociale nieuwssite voor u is.

De beste manier om een sociale nieuwssite te kiezen, is door er een te vinden die bij je interesses past en die eruitziet en aanvoelt die je prettig vindt om te gebruiken. Elke site die in dit artikel wordt genoemd, is een algemene sociale nieuwssite, wat betekent dat deze een verscheidenheid aan onderwerpen behandelt. Als je genoeg graaft, kunnen sommige sociale nieuwssites zich specialiseren in bepaalde categorieën, terwijl ze in andere licht zijn.

Reddit

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Massieve gemeenschap.
  • Er is een subreddit voor alles.

Wat we niet leuk vinden

De Reddit-community is een allegaartje.

Reddit is een sociale nieuwssite met een slimme en behulpzame gebruikersgemeenschap. Het grenst aan ronduit lelijk. Het is echter gemakkelijk te gebruiken en is een bron voor de beste informatie die u kunt vinden.

Digg

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meer samengesteld nieuwsgevoel.
  • Voortdurend bijwerken.

Wat we niet leuk vinden

Minder sociaal dan anderen.

Digg is een populaire sociale nieuwssite die een verscheidenheid aan onderwerpen behandelt en fungeert als RSS-lezer. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en nieuwe gebruikers kunnen in een mum van tijd aan de slag.

Quora

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ontvang directe antwoorden.
  • Spreek rechtstreeks met experts.

Wat we niet leuk vinden

Geen nieuws in de traditionele zin.

Quora is een vraag-en-antwoordsite in plaats van een nieuwssite, maar dat betekent niet dat je daar geen nieuwswaardige vragen en antwoorden kunt vinden. De Quora-community is slim en beantwoord graag enkele van de meest prangende vragen.

Hacker Nieuws

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Sluit aan in de technische wereld.
  • Veel nieuws en discussies uit de branche.

Wat we niet leuk vinden

Super gericht op technologie alleen.

Hacker News is voor degenen die in technologie werken en spelen. De beste verhalen die zijn gestemd om de meeste punten te behalen, verschijnen bovenaan en gebruikers kunnen opmerkingen achterlaten om die verhalen te bespreken.

Product Hunt

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meer informatie over nieuwe producten.
  • Ontdek de nieuwste releases in meerdere werelden.

Wat we niet leuk vinden

Meer productgedreven dan nieuws.

Product Hunt is een sociale nieuwssite voor de nieuwste coole producten en diensten op het gebied van technologie, gaming, boeken en podcasts. Makers gebruiken de site om hun nieuwe ding bekend te maken, en frequente bezoekers krijgen de eerste kans om het te ontdekken.

Mix

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Samengesteld nieuws direct aan jou.
  • Vind nieuwe en interessante info.

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist een account.
  • Licht op de sociale component.

Mix bestaat al heel lang als StumbleUpon en het is nog steeds een geweldige manier om nieuwsverhalen te ontdekken. Net als het doorbladeren van kanalen op een tv, strompel je door webpagina's die door de community in verschillende categorieën zijn ingediend.

Flipboard

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Samengesteld nieuws uit sociale bronnen.
  • Directe verbinding met sociale media.

Wat we niet leuk vinden

Die directe verbinding met sociale media snijdt aan twee kanten.

Flipboard is een sociaal nieuwsmagazine. Ontworpen om eruit te zien als een tijdschrift, zie je populaire nieuwe verhalen van de Flipboard-gemeenschap en van je sociale netwerken zoals Facebook en Twitter als je ervoor kiest om die netwerken te integreren.

Voat

Voat wordt hier alleen voor de volledigheid vermeld. De Voat-gemeenschap heeft neigingen tot het controversiële en ronduit offensief. Hoewel u tijdens uw reizen Voat misschien tegenkomt, kunt u de site het beste vermijden.

Voat is als een Reddit-kloon, tot en met het ontwerp ervan. Blader door categorieën met behulp van het menu, verzend links en neem deel aan de stemming om bij te dragen aan de community.

Aanbevolen: