Disney Plus Sharing: hoeveel mensen kunnen tegelijk kijken?

Inhoudsopgave:

Disney Plus Sharing: hoeveel mensen kunnen tegelijk kijken?
Disney Plus Sharing: hoeveel mensen kunnen tegelijk kijken?
Anonim

Wat te weten

  • Met Disney Plus kun je content streamen op maximaal vier apparaten tegelijk.
  • U kunt zeven profielen aan uw account koppelen.
  • Download films en shows op maximaal 10 apparaten voor offline weergave. Gebruik de app en log eens in de 30 dagen in om downloads te behouden.

In dit artikel worden apparaat-, profiel- en accountlimieten uitgelegd en wordt beschreven hoe u films en programma's kunt downloaden op maximaal 10 apparaten.

Is er een apparaatlimiet voor Disney Plus?

Ja. Je kunt tegelijkertijd naar vier verschillende apparaten streamen, maar meer dan dat zal foutcode 75 activeren. Als je de code wilt wissen, stop dan met streamen op de extra apparaten.

Apparaten kunnen elke combinatie zijn van televisies, tablets, telefoons, gameconsoles of computers. Ze kunnen ook overal worden geplaatst: of ze nu in hetzelfde huis zijn of op vier verschillende locaties in het hele land, het maakt niet uit. Het gaat erom of ze op hetzelfde moment onder hetzelfde account worden gebruikt.

Is er een profiellimiet voor Disney Plus?

Ja. Er is een limiet van zeven profielen per Disney Plus-account.

Dit kan een beetje verwarrend zijn aangezien de apparaatlimiet vier is; de sleutel is om te onthouden dat alleen omdat je veel mensen in je huishouden hebt, je nog steeds maar op maximaal vier apparaten tegelijk kunt kijken.

Kan ik Disney Plus-content downloaden naar meerdere apparaten?

Je kunt de limiet van vier apparaten omzeilen door films en programma's naar je apparaten te downloaden en in plaats daarvan offline af te spelen.

Elk Disney Plus-account kan maximaal 10 apparaten tegelijk ondersteunen voor downloadbare inhoud. Die inhoud kan trouwens voor onbepaalde tijd op je mobiele apparaat blijven staan; zorg er wel voor dat u elke 30 dagen inlogt op uw Disney Plus-account.

Image
Image

Als je offline wilt kijken, gebruik je de Disney Plus-app om de titels te downloaden die je later wilt bekijken. Ga gewoon naar de film of het programma en klik op het Download-pictogram. De titel wordt op uw mobiele apparaat geladen om later op uw gemak te bekijken. Omdat u technisch gezien offline bent wanneer u de gedownloade titel bekijkt, telt deze niet mee voor de limiet voor gelijktijdige streaming van vier apparaten.

Het enige dat het aantal films of programma's dat u kunt downloaden, beperkt, is de hoeveelheid opslagruimte op uw apparaat.

Bottom Line

Je kunt zoveel Disney Plus-accounts hebben als je wilt. U moet zich echter voor elk account afzonderlijk aanmelden met verschillende e-mailadressen en apart betalen voor elk account dat u aanmaakt.

Is het delen van accounts toegestaan?

Technisch gezien staat Disney het delen van accounts niet toe. Het bedrijf erkent echter dat het delen van wachtwoorden bestaat tussen familie en vrienden en heeft aangegeven dat het geen stappen zal ondernemen om onschuldig delen in die zin te blokkeren.

Tegelijkertijd zegt het bedrijf dat het technologie heeft ontwikkeld waarmee het gebruikersgedrag beter kan begrijpen en dat als het iets vindt dat niet logisch lijkt, het 'mechanismen heeft' om mee om te gaan eventuele vermeende misbruiken.

Indicatoren voor het bedrijf kunnen zaken zijn als een ongewoon lange lijst met toegestane apparaten op het account, of het zien dat uw algemene regio voortdurend lijkt te worden uitgebreid naar gebieden buiten uw accountadres.

Aanbevolen: