Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk kijken?

Inhoudsopgave:

Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk kijken?
Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk kijken?
Anonim

Wat te weten

  • Het aantal mensen dat Netflix tegelijk kan kijken, wordt beperkt door je accountplan.
  • Je hebt het Premium-abonnement nodig om naar maximaal 4 schermen tegelijk te streamen.
  • Het offline downloaden en bekijken van inhoud op mobiele apparaten wordt niet beïnvloed door de limiet.

In dit artikel worden de profiellimieten op Netflix uitgelegd, plus hoe je Netflix op meerdere apparaten kunt kijken, hoe je Netflix kunt delen met je gezin en hoe je met de Netflix-schermlimiet kunt werken.

Hoeveel profielen kun je op Netflix hebben?

Met een profiel op Netflix kan een ander lid van je huishouden hetzelfde Netflix-account gebruiken, maar met verschillende persoonlijke instellingen. Met Netflix kun je tot 5 unieke profielen maken op je ene account.

Elk profiel kan zijn eigen taalinstellingen, volwassenheidsniveaus, activiteitenlogboek, ondertitelinstellingen en natuurlijk gepersonaliseerde suggesties voor films en tv-programma's aanpassen. Elk account kan een uniek e-mailaccount gebruiken, zodat verschillende gebruikers hun eigen Netflix-meldingen ontvangen.

Kinderprofielen zijn anders dan standaardaccounts omdat ze geen volledige rechten hebben en bedoeld zijn om ouders in staat te stellen inhoud met bepaalde leeftijdsclassificaties te blokkeren.

Hoe kan ik Netflix kijken op meer dan 2 apparaten?

Hoewel je 5 profielen op één account kunt hebben, kunnen alle 5 die gebruikers Netflix niet tegelijk gebruiken, aangezien elk Netflix-abonnement een schermlimiet heeft.

  • Basic Plan ($8,99/mnd): slechts 1 gebruiker kan op elk moment Netflix kijken. Er zijn geen High Definition (HD) downloads beschikbaar.
  • Standard Plan ($13,99/mnd): Gebruikers kunnen Netflix op in totaal 2 schermen bekijken. HD is beschikbaar, maar Ultra HD niet.
  • Premium Plan ($17,99/mnd): Gebruikers kunnen Netflix kijken op in totaal 4 verschillende schermen. Zowel HD als UHD zijn beschikbaar.

De gemakkelijkste manier om Netflix op meer dan 2 apparaten te kijken, is door te upgraden naar het Premium-abonnement. Schermlimieten worden ook niet toegepast op individuele gebruikers. Eén gebruiker (profiel) kan Netflix op maximaal 4 schermen tegelijk bekijken, of meerdere gebruikers kunnen op hun eigen schermen kijken. De enige limiet is dat een Netflix-account met een Premium-abonnement naar slechts 4 verschillende schermen tegelijk kan streamen.

Kun je Netflix delen met familie?

Als je een Standard- of Premium-account hebt, kun je profielen aan je Netflix-account toevoegen voor extra gezinsleden.

Om dit te doen, selecteert u, wanneer u bent ingelogd op uw Netflix-account, de vervolgkeuzelijst rechts van uw profielafbeelding en selecteert u Profielen beheren. Selecteer op de pagina Profielen beheren Voeg profiel toe rechts van de accountlijst.

Je kunt alleen nog een profiel toevoegen als je nog niet het maximum van 5 profielen hebt aangemaakt.

Geef het profiel een naam en selecteer of het account een kind is of niet. Selecteer Doorgaan om het aanmaken van het profiel te voltooien.

Image
Image

Dit nieuwe profiel heeft zijn eigen kijkvoorkeuren, activiteitenlogboeken en al het andere, een unieke gebruikerservaring op Netflix.

Tips voor het offline gebruiken van je Netflix-account

Hoewel je de schermlimiet van Netflix-plaatsen op je accountplan niet direct kunt omzeilen, is er een mogelijkheid om je Netflix-account offline te gebruiken. Ook al kun je Netflix-content niet via internet streamen naar meer dan 2 schermen op het Standard-account, je kunt Netflix-content downloaden naar een mobiel apparaat en die Netflix-content vervolgens offline bekijken.

Gebruik hiervoor je mobiele telefoon of tablet en open de mobiele Netflix-app. Zoek naar een film of tv-programma en gebruik de Download-link onder aan de lijst om die inhoud naar uw mobiele apparaat te downloaden.

Image
Image

Als je klaar bent, schakel je je wifi- en mobiele internetverbindingen uit (probeer de vliegtuigmodus te gebruiken). Nu kunt u uw gedownloade inhoud offline bekijken en Netflix telt dit apparaat niet als een van de schermen waarop actief inhoud van Netflix wordt gestreamd.

Kun jij iemand van Netflix schoppen?

Als je Netflix-inhoud probeert te streamen en je krijgt de foutmelding dat je account niet naar andere apparaten kan streamen, kan dat vervelend zijn. Vooral als je niet weet wie er streamt vanaf het account.

Image
Image

Een snelle oplossing hiervoor is om je Netflix-accountinstellingen te openen. Selecteer in het gedeelte Instellingen Afmelden bij alle apparaten.

Image
Image

Hiermee wordt het aantal Netflix-schermlimieten opnieuw ingesteld op 0 en kun je Netflix weer op je apparaat bekijken. Hiervoor moet je eerst opnieuw inloggen op je Netflix-account.

FAQ

    Kan ik mijn Netflix-schermlimiet omzeilen?

    Nee. De enige manier om uw schermlimiet te verhogen, is door uw abonnement te upgraden. U kunt echter wel programma's en films downloaden van de mobiele Netflix-app en ze offline bekijken wanneer de schermlimiet is bereikt.

    Wat moet ik kijken op Netflix?

    De beste shows op Netflix zijn exclusieve series zoals Stranger Things, Cobra Kai, The Crown en The Umbrella Academy. De beste films op Netflix zijn originelen als The Prom, The Devil All the Time en Fear Street: 1994.

    Kan ik Netflix gratis krijgen?

    Netflix biedt niet langer gratis proefversies, maar je kunt Netflix mogelijk gratis krijgen van je mobiele telefoonprovider of kabelmaatschappij via een promotie. U kunt ook iemand anders zijn account met u laten delen, maar u bent onderworpen aan de schermlimiet van de accounthouder.

Aanbevolen: