Hoe de DC Universe-streamingservice te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de DC Universe-streamingservice te gebruiken
Hoe de DC Universe-streamingservice te gebruiken
Anonim

DC Universe is een multimedia-streamingservice die in september 2018 is gelanceerd. De service is eigendom van DC Entertainment en Warner Bros en biedt gebruikers toegang tot tv-series, films, tekenfilms en stripboeken op basis van DC Comics-superheldenpersonages zoals Batman, Superman, Wonder Woman en The Flash.

Image
Image

DC Universe Streaming Service Inhoud

Media op DC Universe bestaat uit klassieke DC Comics-tv-shows uit verschillende tijdperken. Elke aflevering van de Wonder Woman-tv-serie uit de jaren 70 kan bijvoorbeeld worden bekeken op DC Universe, net als de populaire tekenfilm Batman: The Animated Series uit de jaren 90.

Wat films betreft, zijn de originele Superman- en Batman-films opgenomen in de bibliotheek van DC Universe, samen met een verscheidenheid aan moderne geanimeerde Justice League-films. Naar verwachting zal er meer eerder uitgebrachte content worden toegevoegd naarmate de streamingdienst volwassener wordt, naast een reeks nieuwe exclusieve live-actieshows.

Welke tv-programma's zijn exclusief voor de DC Universe-streamingservice?

Om DC Universe aantrekkelijker te maken voor fans, is een reeks nieuwe live-action tv-series aangekondigd op basis van DC Comics-personages. Deze series zijn exclusief voor DC Universe en kunnen niet worden bekeken op concurrerende streamingdiensten in de Verenigde Staten.

  • Exclusieve live-actieserie: Young Justice: Outsiders, Doom Patrol, Swamp Thing, Stargirl, Harley Quinn en een Titans-show gebaseerd op de populaire tekenfilms en stripboeken van Teen Titans.
  • DC Daily: een dagelijks nieuwsprogramma met stripboek- en geeknieuws met betrekking tot DC Comics-personages en -series, deze show is exclusief voor DC Universe en zendt elke weekdag nieuwe afleveringen uit.

Stripboeken lezen met de DC Universe-streamingservice

Als onderdeel van de DC Universe-service krijgen abonnees toegang tot een verzameling klassieke en moderne DC Comics-stripboeken die kunnen worden gelezen in de DC Universe-app.

Op de smartphone- en tablet-apps kunnen de digitale stripboeken worden gelezen zoals een e-boek zou doen. Wanneer ze worden bekeken op een van de tv-apps, worden de stripboeken meer een filmische ervaring en spelen ze als een diavoorstelling die door een groep kan worden bekeken. Digitale stripboeken zijn inbegrepen bij de reguliere abonnementskosten en maken geen deel uit van een speciaal lidmaatschapsniveau.

DC Universe Streaming Service Fan Functies

Naast de tv-series, films en digitale stripboeken, heeft DC Universe ook een online winkel en een discussieforum in de app.

De online winkel van DC Universe is een plek waar fans merchandise kunnen kopen, zoals kleding en actiefiguren op basis van DC Comics-personages. Verschillende producten, zoals enkele Superman- en Batman-figuren in beperkte oplage, zijn exclusief voor deze winkel.

De discussieforums zijn online prikborden die zijn ingebouwd in de DC Universe-apps en zijn een plek waar abonnees in contact kunnen komen met andere fans en over hun favoriete serie kunnen praten. Deze forums werken op vrijwel dezelfde manier als de meeste online prikborden, maar zijn alleen toegankelijk voor betalende DC Universe-gebruikers.

DC Universe-abonnementen en beschikbaarheid

DC Universe is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en het is onduidelijk of er plannen zijn om het internationaal uit te rollen, zoals Netflix en Hulu hebben gedaan. Netflix heeft momenteel streamingrechten voor de exclusieve DC Universe-serie, Titans, buiten de VS, wat suggereert dat een internationale lancering nog ver weg kan zijn.

Hoeveel kost DC Universe?

DC Universe kost $ 7,99 per maand of $ 74,99 voor een jaarlijks lidmaatschap. Het betalen van de maandelijkse vergoeding voor een jaar bedraagt $ 95,88, dus de eenmalige jaarlijkse vergoeding wordt aanbevolen voor diegenen die van plan zijn al lang abonnee te worden.

Hoe kan ik DC Universe bekijken?

DC Universe-inhoud is toegankelijk via een webbrowser op een computer of via een van de officiële apps. DC Universe-apps zijn beschikbaar op iOS- en Android-apparaten, Apple TV, Roku, Android TV en Google Chromecast.

Hoe kan ik me aanmelden voor DC Universe?

Iedereen in de Verenigde Staten kan zich aanmelden voor DC Universe via de officiële website of een van de officiële apps.

Hoe is DC Universe anders dan Netflix?

DC Universe en Netflix zijn totaal verschillende diensten. Hoewel Netflix en DC Universe beide streaming tv-series en films aanbieden, worden ze elk beheerd door verschillende bedrijven, vereisen ze afzonderlijke abonnementskosten en bieden ze verschillende soorten inhoud. Sommige mensen noemen DC Universe misschien "een Netflix voor DC Comics-fans", maar dit wordt alleen gezegd om aan te geven dat het ook een streamingdienst is en vergelijkbaar is met Netflix.

Alternatieven voor DC Universe

Er zijn verschillende streaming- en onlineservices die fans van DC Comics misschien willen bekijken, hetzij als aanvulling op DC Universe of in plaats daarvan.

  • Netflix: Het grootste alternatief voor DC Universe is Netflix, dat verschillende DC-superhelden-tv-series en -films heeft die nog niet beschikbaar zijn op DC Universe.
  • CW App: Het CW TV-kanaal is de thuisbasis van de populaire series Arrow, The Flash, Supergirl, Black Lightning en DC's Legends of Tomorrow, die allemaal gebaseerd zijn op DC Comics-personages en kunnen worden bekeken in de officiële CW-app.
  • Comixology: Wie geïnteresseerd is in het lezen van digitale stripboeken, zou Comixology moeten bezoeken, de meest populaire online locatie voor het lezen van stripboeken van DC Comics en rivalen zoals Marvel Comics. Stripboeken die op Comixology zijn gekocht, kunnen worden gelezen op hun smartphone- en tablet-apps of in een webbrowser, en alle nummers kunnen worden gedownload om offline te lezen.
  • Disney+: Disney+ is de nieuwe streamingdienst van Disney. Hoewel het geen shows of films heeft die gebaseerd zijn op DC Comics-personages, zal het de thuisbasis zijn van een aantal Marvel-personages en eigenschappen, zoals The Avengers, Spider-man, X-Men en Black Panther.

Aanbevolen: