Hoe Yandex.Mail in iOS Mail in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Yandex.Mail in iOS Mail in te stellen
Hoe Yandex.Mail in iOS Mail in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Ga op je iOS-apparaat naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Account toevoegen > Overige > E-mailaccount toevoegen.
  • Voer uw naam, Yandex. Mail-e-mailadres, wachtwoord en een optionele beschrijving in om het account te identificeren. Tik op Volgende.
  • Voer op het tabblad IMAP de IMAP-serverinstellingen in voor de inkomende en uitgaande servers. Zorg ervoor dat Mail is ingeschakeld en selecteer Save.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Yandex. Mail op uw iPhone of iPad instelt, zodat u de ingebouwde Mail-app kunt gebruiken om e-mails te verzenden en ontvangen.

Hoe Yandex. Mail te gebruiken vanaf een iPhone of iPad

Volg deze instructies om Yandex. Mail op een iOS-apparaat te laten werken.

  1. Open de Instellingen app.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Wachtwoorden en accounts.
  3. Select Account toevoegen > Other > Mail-account toevoegen.

    Image
    Image
  4. Vul het tekstveld in met uw naam, Yandex. Mail-e-mailadres, het wachtwoord dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het account en een optionele beschrijving om het account te identificeren.
  5. Selecteer Volgende.
  6. Voer op het tabblad IMAP de IMAP-serverinstellingen voor Yandex. Mail in onder het gedeelte INCOMING MAIL SERVER. Deze instellingen zijn nodig om e-mail te downloaden van uw Yandex. Mail-account.
  7. Voer onder dat gedeelte onder UITGAANDE MAIL SERVER de Yandex. Mail SMTP-serverinstellingen in zodat de Mail-app begrijpt hoe e-mail naar uw e-mailaccount moet worden verzonden.

  8. Selecteer Volgende.
  9. Zorg ervoor dat Mail is ingeschakeld en selecteer vervolgens Save om het instellen van uw Yandex. Mail-account te voltooien.

Aanbevolen: