Bekijk Netflix op Google Nest Hub

Bekijk Netflix op Google Nest Hub
Bekijk Netflix op Google Nest Hub
Anonim

Netflix op je Hub-schermen krijgen, brengt een enorme hoeveelheid inhoud naar je slimme display, iets wat Amazon-gebruikers (nog) niet kunnen doen.

Image
Image

Als je net als veel Google Nest Hub-bezitters bent, gebruik je je door Google Assistent aangedreven slimme scherm in de keuken om timers in te stellen, recepten op YouTube te bekijken en misschien zelfs een beetje Hulu te kijken terwijl je bakt. Nu heeft Google echter aangekondigd dat je Netflix kunt kijken op de Nest Hub en Nest Hub Max.

Bekijk nog meer: Netflix is nog steeds de grote speler op het gebied van streaming media en heeft tijdens de recente pandemie maar liefst 16 miljoen nieuwe abonnees toegevoegd. Het heeft ook heel veel inhoud, alleen al in 2019 zijn er 371 nieuwe originele series en films uitgebracht. Dat zijn veel dingen waar je naar kunt kijken terwijl je kookt. Het toevoegen van de service aan Nest Hub is ook een coup voor Google, aangezien de slimme schermen van Amazon Netflix nog niet kunnen streamen.

Hoe het werkt: Google zegt dat als je je Netflix-account eenmaal hebt gekoppeld in je Google Home-app, je hem kunt vragen om alles van de gewenste service af te spelen. Met 'Hey Google, speel The Witcher', krijg je Ger alts televisieavonturen, terwijl 'OK Google, open Netflix' je door de beschikbare video's laat scrollen en bekijken. Je kunt pauzeren, afspelen of vooruitspringen met je stem, of zelfs snelle gebaren op de Hub Max gebruiken om je video te pauzeren en af te spelen.

Een kort voorbehoud: we konden Netflix niet laten werken op onze oorspronkelijke Google Home Hub (de vorige generatie van Google Smart Screen), dus uw kilometerstand kan variëren als je hebt geen apparaat van het merk Nest.

Bottom line: Meer shows om naar te kijken in de keuken kan alleen maar goed zijn als we ons allemaal neerknijpen en onze culinaire kant ontdekken. Netflix brengt een heleboel inhoud naar de tafel, waardoor de slimme schermen van Google misschien nuttiger zijn in de keuken dan die van Echo.

Aanbevolen: