ZMI PowerPack 20000 Review: een draagbare krachtpatser

Inhoudsopgave:

ZMI PowerPack 20000 Review: een draagbare krachtpatser
ZMI PowerPack 20000 Review: een draagbare krachtpatser
Anonim

Bottom Line

Als je USB-C-oplader met hoge capaciteit nodig hebt voor een geweldige prijs, is het moeilijk om een betere optie te bedenken dan de ZMI PowerPack 20000.

ZMI PowerPack 20000

Image
Image

We hebben de ZMI PowerPack 20000 gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je met enige regelmaat reist of je apparaten veel buitenshuis of op kantoor gebruikt, dan is het de moeite waard om een draagbare laptop-acculader in de buurt te hebben voor als je telefoon bijna leeg is of als je wat meer werktijd nodig hebt je laptop gaat uit. ZMI's PowerPack 20000 is een van de beste all-round opties die momenteel op de markt zijn, en biedt een grote cel met snel opladen voor telefoons, tablets, laptops, draagbare spelsystemen en meer, plus een slank ontwerp en een geweldige prijs.

Ik heb ZMI's PowerPack 20000 keer op keer getest gedurende meer dan een week op meerdere apparaten, de laadsnelheden gemeten en vergeleken met andere vergelijkbare powerbanks.

Image
Image

Ontwerp: Klein maar krachtig

Het formaat van de ZMI PowerPack 20000 is gemakkelijk een van de grootste verkoopargumenten. Hoewel hij met 14,3 gram een beetje zwaar is, heeft deze powerbank de geschatte breedte en hoogte van een grote smartphone, die zeer dicht bij de grootte van mijn Apple iPhone 11 Pro komt met 6,3 x 3,2 inch (HWD). Natuurlijk is de dikte van 0,8 inch behoorlijk wat groter dan welke telefoon dan ook, maar in tegenstelling tot de meeste laptopvriendelijke oplaadbanken, passen ZMI's nog steeds gemakkelijk in een zak of handtas.

Het is glad marineblauw aluminium aan de buitenkant met een zwarte plastic strip die langs het hele frame loopt, met één USB-C Power Delivery 2.0-poort en twee USB-A-poorten aan het ene uiteinde. In de buurt van het frame rechtsboven bevindt zich een aan / uit-knop en vier kleine lampjes die aangeven hoeveel stroom de bank momenteel vasthoudt.

In tegenstelling tot de meeste laptopvriendelijke oplaadbanken, passen ZMI's nog steeds gemakkelijk in een zak of handtas.

De knop heeft ook nog een heel handig doel: druk er twee keer achter elkaar op en je kunt USB-apparaten gebruiken door een aangesloten computer. Ik stopte de ZMI PowerPack 20000 in een Huawei MateBook X Pro-laptop en stopte vervolgens een USB-muis in de powerbank, drukte twee keer op de knop en kon toen de muis op de laptop gebruiken. Dat is ongelooflijk handig voor dunne, premium laptops met heel weinig poorten.

Deze powerbank heeft geen AC-poort voor stekkers van normaal formaat, zoals sommige concurrerende powerbanks, maar hij kost ook minder en is veel kleiner dan die alternatieven doorgaans zijn.

Image
Image

Bottom Line

Er is hier niet veel aan het installatieproces. Gebruik de meegeleverde USB-C-naar-USB-C-kabel en steek het ene uiteinde in de powerbank en het andere in een AC-adapter die u bij de hand hebt, zoals een voor een laptop, tablet of smartphone. Zodra de vier lampjes aan de zijkant volledig branden, is het batterijpakket volledig opgeladen. Sluit apparaten eenvoudig aan met hun respectievelijke kabels om ze op te laden met de stroom in de ZMI PowerPack 20000.

Oplaadsnelheid en batterij: het blijft doorgaan

De ZMI PowerPack 20000 heeft een stevige cel van 20.000 mAh en laadt mijn apparaten snel op zonder de steen volledig uit te putten. Ik heb een 2019 MacBook Pro (13-inch) laptop van 0 procent naar 100 procent opgeladen in slechts 1 uur en 53 minuten met behulp van de ZMI PowerPack 20000's USB-C PD-poort, met een effectieve oplaadsnelheid van 42,92 W (14,8 V x 2,9 A). Toen het laadproces was voltooid, had de PowerPack nog steeds één lampje branden, wat aangeeft dat de batterij nog een klein beetje meegaat.

In een afzonderlijke test liet ik de ZMI PowerPack 20000 de MacBook Pro van stroom voorzien, omdat deze een lokaal gedownloade film on-loop op volle helderheid afspeelde. Met de PowerPack aangesloten, bleef de laptop 8 uur en 4 minuten 100 procent opgeladen voordat de powerbank leeg was.

De PowerPack 20000 laadde ook een Samsung Galaxy S10-smartphone op van niets tot 100 procent in 1 uur en 47 minuten met behulp van de USB-C PD-poort, met nog vier lampjes op de powerbank. Deze flinke powerbank zou een gemiddelde smartphone een paar keer moeten kunnen opladen, om nog maar te zwijgen van een Nintendo Switch. Grotere laptopbatterijen zuigen natuurlijk meer van de batterijcapaciteit weg bij een volledige lading.

Image
Image

Prijs: het is een koopje

Met grotere laptopvriendelijke batterijpakketten die soms ver boven de $ 100 worden verkocht, is de prijs van $ 70 van de ZMI PowerPack 20000 een ongelooflijk aantrekkelijke deal. Toegegeven, de maximale USB-C PD-uitgang van 45 W zal sommige superkrachtige laptops niet opladen, maar voor compatibele laptops, maar ook voor smartphones, tablets en andere draagbare elektronica is het zeer goed geprijsd.

Met grotere laptopvriendelijke batterijpakketten die soms ver boven de $ 100 worden verkocht, is de prijs van $ 70 van de ZMI PowerPack 20000 een ongelooflijk aantrekkelijke deal.

ZMI PowerPack 20000 vs Mophie Powerstation AC

ZMI's PowerPack 20000 is ongeveer de helft van de grootte en het gewicht van de Mophie Powerstation AC (zie op Amazon), die aan het ene uiteinde een AC-stroompoort heeft, om nog maar te zwijgen van een grotere 24.000 mAh-cel. Dat zijn beide geweldige voordelen, plus de met stof beklede buitenkant geeft het een onderscheidende allure. Dat gezegd hebbende, Mophie's pack wordt verkocht voor $ 200, en we raden het alleen aan als je een stopcontact nodig hebt om een laptop met veel energie op te laden. Als de ZMI PowerPack 20000 echter aan uw oplaadbehoeften voldoet, is het een veel beter koopje.

Een fantastische draagbare laptop-acculader voor bijna iedereen

Het is echt moeilijk om iets te vinden om over te klagen met de ZMI PowerPack 20000. Hij is krachtig en laadt laptops en telefoons uitstekend op, hij heeft voldoende capaciteit om die taken met gemak uit te voeren, hij is compact en goed ontworpen, en de prijs is fantastisch. Het is half zo groot als de gigantische Anker-krachtsteen die ik tijdens mijn laatste twee internationale reizen heb meegenomen en kan dezelfde taken aan. Met andere woorden, dit is de krachtsteen die ik meeneem op mijn volgende reis.

Specs

  • Productnaam PowerPack 20000
  • Product Merk ZMI
  • SKU X001ESM8MV
  • Prijs $70.00
  • Productafmetingen 6,3 x 3,2 x 0,8 inch.
  • Garantie 18 maanden
  • Poorten 1x USB-C, 2x USB-A
  • Waterdicht N.v.t.

Aanbevolen: