De 6 beste MacBook Pro-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste MacBook Pro-hoesjes van 2022
De 6 beste MacBook Pro-hoesjes van 2022
Anonim

De beste MacBook Pro-hoesjes zijn lichtgewicht en duurzaam, met een robuuste buitenschaal in combinatie met een schokabsorberend interieur. Apple-producten zijn niet goedkoop, met name hun Pro-laptops, dus het is van cruciaal belang dat u de uwe in een goed beschermende hoes wiegt; een beetje uitgeven aan een geweldige zaak kan je duizenden dollars (en evenveel tranen) aan reparatie-/vervangingskosten besparen door een slechte val.

De Fintie-beschermhoes bij Amazon is de beste keuze voor de meesten, een stevige plastic schaal gewikkeld in elegant PU-leer; het is niet alleen robuust genoeg om je MacBook te beschermen tegen schade, het ziet er ook geweldig uit en laat voldoende ruimte over voor de poorten en uitgangen van de laptop. Het is de beste MacBook Pro-hoes, voor de beste MacBook Pro's.

Beste algemeen: Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13

Image
Image

Fintie heeft een reputatie voor het produceren van hoogwaardige, goed geprijsde hoesjes voor tablets, laptops en andere apparaten, en de MacBook Pro-versies zijn daarop geen uitzondering. De case combineert een duurzame kunststof binnenkant met een zachte PU-lederen buitenkant en is verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren en ontwerpen.

Ontworpen voor de meest recente 13-inch MacBook Pro-modellen, zonder of zonder TouchBar, is de Fintie-hoes robuust genoeg om uw waardevolle laptop te beschermen tegen stoten, krassen en kleine vallen zonder overdreven zwaar of omvangrijk te zijn. De installatie is een eenvoudig proces in twee stappen, waarbij de basis en het deksel van de laptop in de afzonderlijke behuizingssecties worden geklikt.

Grote uitsparingen zorgen ervoor dat toegang tot alle MacBook-poorten behouden blijft, zelfs bij het aansluiten van accessoires met dikke stekkers. In tegenstelling tot sommige concurrerende koffers, is er volledige ventilatie in de onderkant van de behuizing gesneden om de luchtstroom te behouden.

De stijl, bruikbaarheid en scherpe prijsstelling van deze Fintie-koffer maken het onze topkoffer voor recente MacBook Pro-modellen. Het bedrijf maakt ook versies voor een reeks oudere modellen.

Beste voor maximale bescherming: Urban Armor Gear Rugged Case

Image
Image

Als je het soort persoon bent dat hun elektronica het moeilijk maakt, of je weet dat je je MacBook in uitdagende omstandigheden zult gebruiken, is het waarschijnlijk een verstandige investering om wat geld uit te geven aan een robuuste behuizing.

Urban Armour Gear's (UAG) versie ziet er zeker goed uit, met zijn sterke beschermende schaal en schokbestendige rubberen bumpers op elke hoek. Een antisliphandgreep zorgt ervoor dat uw laptop zelfs in vochtige omstandigheden in uw handen blijft liggen, en de boven- en onderkant sluiten stevig aan elkaar om te voorkomen dat deze tijdens het transport of bij een val opengaat. Het duurzame uiterlijk wordt ondersteund door een militaire v altestclassificatie, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je MacBook zelfs vrij grote schokken zal overleven.

Zelfs met de extra bescherming is er voldoende ventilatie aan de onderkant van de laptop en goede toegang tot alle poorten. De hoes biedt een zeer goede pasvorm, wat een tweesnijdend zwaard kan zijn - het helpt de laptop veilig te houden, maar kan moeilijk te verwijderen zijn. Als u echter niet van plan bent uw MacBook vaak in en uit de hoes te halen en maximale bescherming wilt, is dit een geweldige optie.

Beste voor premium look en feel: Twelve South Journal Case

Image
Image

Apple's MacBooks zijn hoogwaardige apparaten, met een sterke focus op design. Als je wilt dat je koffer er net zo goed uitziet en aanvoelt, kijk dan eens naar de luxe Journal-koffer van Twelve South.

Een ongebruikelijke mix van laptoptas en hoes, gemaakt van gewaxt, volnerf Nieuw-Zeelands leer, de Journal ziet eruit als een standaard hoogwaardige lederen portfolio terwijl hij wordt gedragen. Eenmaal uitgepakt, heb je de mogelijkheid om de laptop tijdens gebruik in de hoes te houden of helemaal te verwijderen.

Zacht microvezelmateriaal aan de binnenkant helpt kleine krassen te voorkomen, terwijl de versterkte hoeken en rug een zekere mate van bescherming tegen stoten bieden. Een verborgen binnenvak onder de laptop, toegankelijk via een handig treklipje, biedt een veilige plek om documenten op te bergen.

Beschikbaar voor de meest recente versies van zowel 13" als 15" MacBook Pro's, de Journal is de ideale high-end case om Apple's topklasse laptops te begeleiden. Het past op bijna elk model van de juiste maat, recent of anders.

Beste voor een betere typhoek: BRAECNstock Kickstand Case

Image
Image

De meeste MacBook Pro-hoesjes doen niet meer dan de laptop erin beschermen, maar BRAECNstock slaagt erin iets meer te bieden dan de meeste voor een vergelijkbare prijs.

De robuuste, met rubber beklede tweedelige schaal kan eenvoudig op de basis en het deksel worden geklikt. Beide secties zijn grotendeels transparant, waardoor de originele kleur en het Apple-logo zichtbaar zijn. De basis heeft tientallen ventilatiesleuven om oververhitting te voorkomen, evenals een paar uitklapbare plastic poten om de achterkant van de laptop aanzienlijk op te tillen en een betere toetsenbordhoek te bieden voor langere typsessies. Als je ze liever niet gebruikt, helpen grote rubberen voetjes op elke hoek nog steeds met de luchtstroom en voorkomen ze dat de laptop op het bureau gaat schuiven.

Gemaakt van een mix van hard plastic en zachtere TPU, en verkrijgbaar in verschillende kleuren, de BRAECNstock Kickstand Case is een aantrekkelijke en handige optie.

Beste voor aanpassing: KEC-laptophoes voor MacBook Pro

Image
Image

Veel fabrikanten van laptoptassen bieden een paar verschillende kleuren of ontwerpen om het uiterlijk van uw laptop aan te passen, maar slechts weinigen gaan zover als KEC. Het bedrijf biedt meer dan 40 verschillende hoesjes voor de verschillende MacBook Pro-modellen, van versies met ruimtethema tot verschillende aantrekkelijke gemarmerde ontwerpen, heldere geometrische vormen, subtiele aquarellen en nog veel meer.

Elk deel van de tweedelige behuizing combineert hard plastic (voor duurzaamheid) met een rubberen olieverf voor een zachtere textuur en betere grip. Brede uitsparingen zorgen ervoor dat er genoeg ruimte is om opladers, koptelefoons en de meeste accessoires aan te sluiten, terwijl de basis zowel geventileerde sleuven als voetjes op elke hoek heeft voor voldoende luchtstroom.

Het bedrijf voegt bij elke aankoop van een toetsenbord ook een toetsenbordhoes met hetzelfde patroon toe, een leuk extraatje dat helpt voorkomen dat kruimels en vloeistof binnendringen. Als je er zeker van wilt zijn dat je laptop opv alt tussen de zee van identieke MacBooks in Starbucks, dan is een van deze KEC-hoesjes dé manier om dat te doen.

Beste voor handige extra's: Se7enline MacBook Pro-hoes

Image
Image

Verkrijgbaar in bijna 20 verschillende kleuren voor de nieuwste 13" en 15" MacBook Pro-modellen, de hoesjes van Se7enline hebben genoeg om ze aan te bevelen. Gemaakt van een aantrekkelijk mat plastic dat transparant genoeg is om het Apple-logo door te laten schijnen en goede bescherming biedt zonder vlekken en vingerafdrukken aan te trekken, heeft de tweedelige behuizing alle functies die je zou verwachten: uitsparingen voor gemakkelijke toegang tot de poort, ventilatiesleuven voor luchtstroom en rubberen voetjes om te voorkomen dat de laptop gaat schuiven.

Waar Se7enline zich echter onderscheidt van de rest, is het assortiment accessoires dat in de doos wordt geleverd. Er is een aparte hoes voor extra bescherming en gemakkelijk transport, en een paar toetsenbordhoezen, één voor modellen met en zonder TouchBar.

Er is ook een toetsenbordafdekking voor bescherming tegen vuil, water en die onvermijdelijke toastkruimels, samen met een doorzichtige schermbeschermer en verschillende siliconen stofpluggen om stof uit de laptoppoorten te houden wanneer ze niet in gebruik zijn.

Fintie's hoes zal voor de meesten de beste keuze zijn, een aantrekkelijke schaal in verschillende stijlen die geweldige bescherming biedt. Overweeg voor een goede set plaatpost voor uw MacBook echter de maximale bescherming van de UAG-behuizing.

Aanbevolen: