Slack-thema's: pas uw productiviteit aan

Inhoudsopgave:

Slack-thema's: pas uw productiviteit aan
Slack-thema's: pas uw productiviteit aan
Anonim

Wat gebeurt er als je meerdere Slack-werkruimten hebt om bij te houden? Of wat als u uw Slack-kanaal wilt aanpassen aan uw bedrijfsmerk? Je kunt de thema-aanpassingstools van Slack gebruiken om Slack-thema's te maken die perfect passen bij het gebruik van kleur en meer.

Waar vind je een nieuw Slack-thema

Voordat je een uniek thema gaat maken, kun je aangepaste Slack-thema's vinden die klaar zijn om online te gaan. Je kunt naar het gedeelte Voorkeuren in Slack gaan om een paar thema's te vinden om uit te kiezen of een snelle Google-zoekopdracht uitvoeren om verschillende websites te vinden waar Slack-gebruikers hun aangepaste thema's kunnen delen. Sommige van deze websites omvatten:

  • Zoete thema's zijn hiervan gemaakt
  • SlackThemes.net
  • BirchTree

Bij elk thema zie je de hexadecimale waarden die je nodig hebt om je eigen Slack-kanaal aan te passen. Je gebruikt deze hexadecimale waarden om je nieuwe thema aan je voorkeuren toe te voegen.

Image
Image

Een nieuw Slack-thema toevoegen

  1. Wanneer u een thema vindt dat u wilt gebruiken, selecteert en kopieert u de hexadecimale waarden.

    Image
    Image
  2. Op je bureaublad, open Slack en log in zoals normaal. Selecteer in de werkruimte die u wilt wijzigen de naam van de werkruimte in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Selecteer Voorkeuren.

    Image
    Image
  4. Selecteer in het linkermenu Thema's.

    Image
    Image
  5. Onderaan de pagina, onder Kleuren, selecteer Een aangepast thema maken.

    Image
    Image
  6. Werk van links naar rechts en plak je hexadecimale waardecodes in elk vak om je eigen thema te maken.

    Image
    Image

    Als een snelle snelkoppeling, verwijder de hexadecimale waardecodes uit het veld "kopieer en plak deze waarden om uw aangepaste thema met anderen te delen" en plak vervolgens uw hexadecimale waarden zoals u ze hebt gekopieerd en uw thema is compleet.

  7. Voila. Je Slack-thema is voltooid.

Hoe u uw eigen Slack-thema kunt aanpassen en maken

Kun je geen leuk thema vinden dat iemand anders heeft gemaakt? U kunt eenvoudig uw eigen thema maken met behulp van de ingebouwde hulpprogramma's voor het aanpassen van thema's van Slack. Het enige dat u hoeft te doen om aan de slag te gaan, is inloggen op de Slack-werkruimte die u wilt aanpassen.

Uw Slack-werkruimte is uniek voor u en er zijn eindeloze manieren om uw ruimte aan uw behoeften aan te passen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een donker Slack-thema te maken voor laat werken om te voorkomen dat uw ogen vermoeid raken. Je kunt ook meerdere thema's maken die bij elke werkruimte passen, zodat je er gemakkelijk tussen kunt kiezen in de zijbalk.

  1. Selecteer in de linkerbovenhoek de naam van de werkruimte die u wilt aanpassen en selecteer vervolgens Voorkeuren.

    Image
    Image
  2. In Voorkeuren, selecteer Thema's. Hier vind je een lijst met alle wijzigingen die je kunt aanbrengen in je thema op Slack.

    Image
    Image
  3. Zoek Kleuren. Hier zie je de hexadecimale waardecodes voor elke kleur die deel uitmaakt van je huidige Slack-thema. Als u hier wijzigingen aanbrengt, heeft dit invloed op de algehele look en feel van uw thema.

    Image
    Image
  4. Om je eigen kleur te kiezen, selecteer je gewoon het kleurstaal links van elke hex-waarde om elke beschikbare kleur te zien.

    Image
    Image

    Elke kleur vertegenwoordigt een specifiek gebied van je zijbalk. "Kolom BG" is bijvoorbeeld de achtergrondkleur voor je hele zijbalk.

  5. Zodra je klaar bent met het wijzigen van de kleuren van je zijbalk, verlaat je gewoon je voorkeuren om je werk op te slaan.

Je kunt je thema op elk moment wijzigen of wisselen met de gebruiksvriendelijke aanpassingsfuncties van Slack. Ga je gang en experimenteer, kijk welke kleurenschema's het beste voor jou werken.

Hoe u uw aangepaste thema kunt delen

Wilt u uw nieuwe en aangepaste thema delen met uw collega's of leden van de werkruimte? U kunt dit eenvoudig doen met behulp van de hexadecimale waarden die u nu als uw thema hebt vermeld.

  1. Selecteer de naam van uw werkruimte en ga naar Voorkeuren > Thema's.

    Image
    Image
  2. Zoeken Aangepast thema.

    Image
    Image
  3. Selecteer de hele rij hexadecimale waardecodes uit Kopieer en plak deze waarden om uw aangepaste thema met anderen te delen en selecteer Copy.

    Image
    Image
  4. Je kunt deze codes vervolgens in Slack plakken om ze met alle andere leden te delen.

    Image
    Image

Wanneer je je thema kopieert en plakt in Slack met behulp van deze codes, zal de tool automatisch een kleurstaal aan de code toevoegen. Bovendien kunnen uw leden van de werkruimte Switch zijbalkthema in uw bericht selecteren om hun thema onmiddellijk te wijzigen.

Hoe u uw Slack-pictogram kunt aanpassen

Zodra je een thema hebt dat perfect past bij je zakelijke, merk- of persoonlijke behoeften, is het tijd om de deal te sluiten met een bijpassend Slack-pictogram. Uw Slack-pictogram kan een breed scala aan dingen zijn, waaronder uw bedrijfslogo, een eigenzinnige foto van uzelf of een aangepaste afbeelding. The sky is the limit hier.

Alleen gebruikers die eigenaar zijn van hun Slack-werkruimte, beheerders van de werkruimte of organisatie-eigenaren zijn, kunnen het werkruimtepictogram wijzigen.

  1. Log in op de Slack-werkruimte waarvoor u het pictogram wilt aanpassen. U kunt ook in de Slack-app uw werkruimtepictogram selecteren en vervolgens Instellingen en beheer > Aanpassen selecteren. Dit opent de werkruimte in uw browser.

    Image
    Image
  2. Selecteer aan de linkerkant van uw scherm de naam van de werkruimte en selecteer vervolgens Aanpassen.

    Image
    Image
  3. Kies het Werkruimtepictogram binnenkant van het bureaubladvenster.

    Image
    Image
  4. Selecteer Kies bestand en blader vervolgens naar een gewenste afbeelding.

    Image
    Image
  5. Kies een bestand en selecteer vervolgens Open.

    Image
    Image
  6. Selecteer Upload icoon.

    Image
    Image
  7. U kunt nu uw pictogram bijsnijden met behulp van het gestippelde vierkant. Selecteer en sleep om je afbeelding bij te snijden.

    Image
    Image
  8. Als u klaar bent, selecteert u Crop Icon.

    Image
    Image

Aanbevolen: