Games delen op Steam

Inhoudsopgave:

Games delen op Steam
Games delen op Steam
Anonim

Het is mogelijk om games die je op Steam hebt gekocht te delen met je vrienden en familieleden. Leer hoe je games kunt delen op Steam met de Steam Family Sharing-functie.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op de Steam-client voor Windows, Mac en Linux.

Hoe Steam-spellen te delen

Om te beginnen met het delen van games op Steam:

  1. Open de Steam-client op de computer waarop je je games wilt delen, log in op je Steam-account en ga naar Steam > Instellingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer het Familie tabblad in het Instellingen venster.

    Image
    Image
  3. Selecteer het Bibliotheek delen op deze computer selectievakje.

    Image
    Image
  4. Selecteer de accounts waarmee je je games wilt delen. U kunt uw bibliotheek met maximaal tien apparaten en maximaal vijf accounts tegelijk delen. De andere gebruikers hoeven niet je vriend op Steam te zijn.

    Als je wilt stoppen met delen, selecteer je Beheer andere computers om de toegang tot je games voor een computer of account ongedaan te maken.

  5. Eenmaal ingeschakeld, zie je de games van je vrienden en familie in je bibliotheek. Tegelijkertijd zullen ze je games in hun bibliotheek zien.

    Image
    Image

    Het is ook mogelijk om Steam-spellen te verkopen die je niet aan je bibliotheek hebt toegevoegd.

Games die downloadbare inhoud (DLC) vereisen

Als een andere gebruiker een van je games speelt waarvoor toegang tot je DLC vereist is, verleent Steam hem alleen toegang als de speler de basisgame niet bezit. Spelers kunnen geen DLC kopen voor games die ze niet bezitten.

Spelers kunnen tijdens het spelen in-game aankopen, transacties en inkomsten verwerven. Deze in-game aankopen blijven echter eigendom van het account waarmee de items zijn gekocht of verkregen. Verdiende items kunnen niet worden gedeeld tussen accounts.

Toegang tot spelen aanvragen: één bibliotheek tegelijk

Als je een game in de bibliotheek van iemand anders wilt spelen, kies je de game en selecteer je Play om toegang aan te vragen. Steam stuurt een e-mail naar de eigenaar van het spel met een link die ze moeten volgen.

Image
Image

Nadat je delen hebt geactiveerd, kan je bibliotheek maar door één gebruiker tegelijk worden afgespeeld. Dit nummer omvat u als eigenaar. Je hebt altijd voorrang op iedereen die de game uit je bibliotheek leent. Als een van je games in gebruik is wanneer je klaar bent om te spelen, ontvangt de andere speler een waarschuwingsbericht om te stoppen of de game te kopen.

Andere gebruikers hebben toegang tot je bibliotheek, zelfs als je je Steam-games naar een andere schijf verplaatst of je Steam-games verwijdert.

Grenzen voor delen met het gezin

Elke speler verdient zijn eigen Steam-prestaties en de spelvoortgang van elke speler wordt opgeslagen in de Steam-cloud. De volgende Steam-games zijn niet toegankelijk met Family Sharing:

  • Games waarvoor een abonnement vereist is om te spelen of waarvoor een extra sleutel of account van derden nodig is.
  • Games die speciale downloadbare content (DLC) en gratis te spelen games vereisen.

Valve Anti-Cheat (VAC) is een geautomatiseerd systeem dat is ontworpen om cheats te detecteren die op computers zijn geïnstalleerd. Als je account een VAC-verbod heeft, kun je geen VAC-beveiligde games delen.

Als een lener wordt betrapt op vals spelen of fraude plegen tijdens het spelen van je gedeelde games, kan Steam je Family Sharing-privileges intrekken. Neem contact op met Steam Support als je je zorgen maakt.

Aanbevolen: