Hoe Steam Games te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Steam Games te verwijderen
Hoe Steam Games te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Open Steam op je computer en log in op je account.
  • Select Bibliotheek > Games. Klik met de rechtermuisknop op een spel. Nadat u heeft gecontroleerd of er een back-up van uw gegevens is gemaakt, kiest u Verwijderen.
  • Selecteer Delete om het spel van je computer te verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe je Steam-spellen van je computer kunt verwijderen. Het bevat informatie om ervoor te zorgen dat er een back-up van uw gegevens wordt gemaakt voordat u de game verwijdert.

Hoe Steam Games te verwijderen

Het verwijderen van Steam-games maakt ruimte op de harde schijf op je computer vrij. Met het aantal games dat je op Steam kunt krijgen, is het geen wonder dat je er zoveel hebt verzameld. Het verwijderen van Steam-games betekent niet dat je ze voor altijd kwijt bent. Aangezien Steam een cloudgebaseerde service is, verwijdert het verwijderen van een game deze niet uit je account. Je kunt games op elk moment opnieuw op je apparaten installeren, zelfs nadat je ze van je computer hebt verwijderd.

Zo verwijder je Steam-spellen:

  1. Open het Steam-programma en log in op je account als daarom wordt gevraagd. Steam zou toegankelijk moeten zijn via een snelkoppeling op je bureaublad of waar je apps ook staan, maar als dat niet het geval is, zoek er dan naar met een tool voor het zoeken naar bestanden.

    Als je problemen hebt met inloggen, kun je je Steam-naam of wachtwoord herstellen door I CAN'T SIGN IN. te selecteren

  2. Selecteer LIBRARY bovenaan en dan GAMES.

    Image
    Image
  3. Klik met de rechtermuisknop op het spel dat je wilt verwijderen en kies Verwijderen.

    Voordat je een Steam-game verwijdert, moet je ervoor zorgen dat er een back-up is gemaakt van alle voortgang. Afhankelijk van het spel, kan het al dan niet automatisch worden opgeslagen in je Steam-account, zodat het kan worden hersteld als/wanneer je het spel opnieuw installeert. Titels die de voortgang niet opslaan, slaan gamegegevens hier online op (kopieer de gegevens ergens veilig): C:\Program Files (x86)\Steam\userdata, C: \Users\[gebruikersnaam]\Documenten\Mijn games, of C:\Users\[gebruikersnaam]\Saved Games

    Image
    Image
  4. Selecteer DELETE op de prompt.

    Image
    Image

    Afhankelijk van de grootte van het spel, zie je mogelijk een voortgangsvenster als het wordt verwijderd. Wanneer het verwijderen van de game is voltooid, verdwijnt het venster dat je hierboven ziet en wordt de titel verwijderd uit je lijst met Steam-games.

Je kunt Steam-games ook naar een andere schijf verplaatsen om schijfruimte vrij te maken.

Aanbevolen: