Is Suddenlink Down of ligt het aan jou?

Inhoudsopgave:

Is Suddenlink Down of ligt het aan jou?
Is Suddenlink Down of ligt het aan jou?
Anonim

Als een van je Suddenlink-services niet werkt, kan dit worden veroorzaakt door een storing ergens. Soms ligt het probleem echter bij uw apparaat of thuisverbindingen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u:

  • Controleer op grootschalige storingen in het netwerk van Suddenlink.
  • Identificeer en los veelvoorkomende internet- of televisieproblemen aan uw kant op.

Hoe weet ik of Suddenlink niet werkt

Als je denkt dat andere mensen problemen hebben met de diensten van het bedrijf, doe dan een snelle controle om dit te bevestigen.

  1. Zoek op Twitter naar suddenlinkdown. Zoek naar tijdstempels voor tweets die aangeven dat andere mensen problemen hebben met Suddenlink zoals jij.
  2. Gebruik een externe "statuschecker"-website zoals Downdetector, Downhunter of Outage. Report. Deze sites bieden snelle informatie over door klanten gemelde storingen en bevatten dekkingskaarten en andere informatie om u precies te laten zien waar zich problemen voordoen.

    Image
    Image
  3. Controleer de Facebook-pagina Suddenlink Internetstoringen. Als er zich een grootschalig probleem voordoet, melden Suddenlink-gebruikers dit op deze privépagina.

Wat te doen als u geen verbinding kunt maken met Suddenlink

Als het probleem niet lijkt op te treden bij andere mensen, dan is dat jouw idee dat het probleem hoogstwaarschijnlijk aan jouw kant ligt. Probeer deze tips voor het oplossen van problemen om te ontdekken wat er aan de hand is.

  1. Log in en controleer de status van uw Suddenlink-account. Controleer of uw account up-to-date is en dat er geen services worden geblokkeerd.
  2. Zorg er voor alle diensten voor dat u niets eenvoudigs over het hoofd hebt gezien, zoals:

    • Zijn alle draden en kabels correct aangesloten tussen apparaten?
    • Blokkeren objecten internetsignalen?
    • Werkt je wifi-verbinding goed?
    • Geeft de internetmodem foutmeldingen weer?
    • Werkt de elektriciteitsvoorziening van uw huis?
  3. Controleer problemen met de internetverbinding aan jouw kant.
  4. Als je problemen ondervindt met je televisieverbinding, controleer dan eerst op:

    • Losse verbindingen. Indicatielampjes geven aan of de kabelbox is aangesloten en ingeschakeld.
    • Afstandsbediening batterijproblemen. Zet uw tv en kabelbox handmatig aan en gebruik vervolgens de afstandsbediening om deze uit te schakelen. Als het niet werkt, vervangt u de batterijen en probeert u het opnieuw.
    • Invoerproblemen. Als je je tv hebt gebruikt om te gamen of om een dvd af te spelen, moet je misschien de ingang terugzetten naar tv.
    • Een slechte HDMI-verbinding.
  5. Controleer de kabelmodem als je tv-verbinding nog steeds niet werkt. Als u een kabelmodem heeft, ligt het probleem mogelijk in de telefoon die erop is aangesloten. Als alle andere telefoons werken, behalve de telefoon die is aangesloten op uw kabelmodem, kunt u proberen het netsnoer van de probleemtelefoon los te koppelen en weer aan te sluiten. Vervolgens:

    • Controleer of andere elektrische apparaten de modem niet storen: staat deze te dicht bij computers, monitoren, apparaten of andere elektrische apparaten?
    • Probeer je modem opnieuw op te starten.
    • Probeer je kabelbox opnieuw op te starten.
  6. Als je problemen hebt met Suddenlink's Altice Mobile-netwerk, probeer dan je Android-apparaat opnieuw op te starten of je iPhone opnieuw op te starten. Als dat het probleem niet oplost, controleer dan het volgende:

    • Bevestig dat je telefoon niet in de vliegtuigmodus staat.
    • Schakel je wifi-oproepinstelling in als je in een gebied met een slechte dekking bent. Je kunt bellen via wifi gebruiken op Android-telefoons of bellen via wifi vanaf een iPhone.
    • Schakel dataroaming uit en weer in voor het geval je telefoon is verplaatst tussen netwerken en op de een of andere manier is opgehangen. Opmerking: dit kan leiden tot extra kosten, afhankelijk van uw serviceovereenkomst.
  7. Als je al deze dingen hebt geprobeerd en je service nog steeds niet goed werkt, neem dan contact op met de klantenservice van Suddenlink of probeer hun aandacht op Twitter te krijgen.

Aanbevolen: