Fout 1935: wat het betekent en hoe het te verhelpen

Inhoudsopgave:

Fout 1935: wat het betekent en hoe het te verhelpen
Fout 1935: wat het betekent en hoe het te verhelpen
Anonim

Windows-fout 1935 is een algemene foutcode die een reeks mogelijke problemen dekt. Toch vallen al deze problemen in dezelfde categorie. Wanneer u Windows-fout 1935 ontvangt tijdens het installeren van een toepassing op uw computer, waren een of meer vereisten voor het uitvoeren van de app niet bruikbaar. Het installatieprogramma van de toepassing of Windows herkenden het probleem waardoor de toepassing niet correct werd geïnstalleerd en uitgevoerd, en stopte vervolgens de installatie.

Wat veroorzaakt fout 1935?

Er is niet één oorzaak van fout 1935. Er zijn verschillende systeemcomponenten waarop veel programma's vertrouwen om in Windows te functioneren. Als een van deze componenten niet goed werkt, ontbreekt of verouderd is, is de kans groot dat u fout 1935 ziet. U kunt de fout ook tegenkomen wanneer een onderdeel in conflict is met een programma op de computer.

Image
Image

Hoe fout 1935 op te lossen

Het doornemen van mogelijke oplossingen, te beginnen met de oplossingen die de meest waarschijnlijke oorzaken aanpakken, is een effectieve manier om Windows-fout 1935 op te lossen en op te lossen.

  1. Installeer Windows-updates. Begin met het uitvoeren van een Windows Update op het systeem om ervoor te zorgen dat alles wat je hebt volledig up-to-date is.
  2. Repareer het. NET-framework. Veel programma's maken gebruik van het Microsoft. NET-framework. Als er een probleem mee is, is de kans groot dat het probleem gevolgen heeft voor andere toepassingen.

  3. Installeer of update de nieuwste herdistribueerbare Microsoft Visual C++. Voor games en andere toepassingen met 3D-graphics zijn extra componenten nodig, zoals stuurprogramma's en Microsoft Visual C++.
  4. Voer het installatieprogramma uit in de compatibiliteitsmodus. Soms, vooral bij oudere toepassingen, moet u in de compatibiliteitsmodus van Windows werken. Gebruik de compatibiliteitsmodus om te zien of fout 1935 het gevolg is van een compatibiliteitsprobleem.
  5. Schakel de installatieservice voor Windows-modules in. Er is een kans dat het installatieprogramma van Windows-modules niet op het systeem wordt uitgevoerd. Omdat het systeemmodules vanuit applicaties installeert, zonder dat het draait, bestaat de kans dat essentiële componenten niet worden geïnstalleerd.
  6. Controleer het Windows-register. Er kan een probleem zijn in het Windows-register. Soms worden vermeldingen niet verwijderd en veroorzaken ze conflicten wanneer een toepassing de volgende keer naar het register schrijft. Om deze foutieve invoer handmatig te verwijderen om alles weer op de rails te krijgen, drukt u op Windows+R om het dialoogvenster Run te openen en voert u vervolgens in. Regedit Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > MicrosoftZoek Office, verwijder OfficeSoftwareProtectionPlatform, start de computer opnieuw op en installeer de update.

Aanbevolen: