De 8 beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones in 2022: onderweg schrijven eenvoudig gemaakt

Inhoudsopgave:

De 8 beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones in 2022: onderweg schrijven eenvoudig gemaakt
De 8 beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones in 2022: onderweg schrijven eenvoudig gemaakt
Anonim

Als je het toetsenbord van je telefoon te klein vindt, overweeg dan om te investeren in een van de beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones. Deze toetsenborden worden gesynchroniseerd met uw iPhone of Android, waardoor u rechtstreeks vanaf uw telefoon berichten op sociale media kunt plaatsen of uw vrienden kunt sms'en met het gevoel van een groter computertoetsenbord!

Maak korte tekst of lange essays allemaal op één apparaat! Deze toetsenborden zijn veelzijdig en perfect voor het maken van zowel langere als kortere geschreven passages. Bij het maken van eenvoudige sms-berichten zijn er andere opties om uit te kiezen in de lijst met de beste sms-telefoons waarvoor geen apart toetsenbord nodig is voor basisgebruik! Die telefoons zijn perfect om teksten direct op het apparaat te bouwen. Lees verder om de beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones te bekijken.

Beste algemeen: Logitech K480 Bluetooth-toetsenbord voor meerdere apparaten

Image
Image

Slim, eenvoudig en functioneel - het Logitech K480 Bluetooth Multidevice-toetsenbord is een ongecompliceerde en gemakkelijke manier om uw typen te optimaliseren en uw comfort tijdens het gebruik van uw smartphone of tablet te maximaliseren. De geïntegreerde houder houdt de meeste telefoons en tablets in een optimale hoek om te lezen tijdens het typen en stelt u in staat om beide handen te gebruiken zonder dat u uw telefoon voortdurend hoeft af te stellen of om te voorkomen dat deze omv alt. Met de easy-switch dial kunnen gebruikers schakelen tussen maximaal drie verbonden Bluetooth-apparaten - schakel van een groepstekst op uw smartphone naar het artikel op uw laptop en vervolgens naar de blogpost die u aan het bewerken bent op uw tablet met bijna geen poging. Voor minder dan $ 30 zou dit toetsenbord misschien wel een van je meest gebruikte tools in je thuiskantoor kunnen worden. Bovendien geeft het je een handige plek om je smartphone op te bergen, zodat je altijd weet waar je hem hebt gelaten.

Beste budget: ZAGG ZAGGkeys-hoes met universeel draadloos toetsenbord

Image
Image

Creëer overal een kantoor met het ZAGGkeys Universal Wireless Keyboard and Case. Dit toetsenbord is slim ontworpen met een gebogen, ergonomisch oppervlak dat de belasting van de pols helpt verminderen en eilandachtige toetsen die bedoeld zijn om een comfortabelere, natuurlijkere typervaring te bieden. De duurzame beschermhoes die het draagbare toetsenbord vasthoudt, doet ook dienst als smartphonestandaard, zodat u uw telefoon kunt opstellen als een mini-laptop. Omdat het toetsenbord is verbonden met Bluetooth, kun je je minikantoor onder elke hoek of positie opzetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels. Het maakt niet uit wat voor soort smartphone je verkiest, dit veelzijdige toetsenbord maakt verbinding zolang je apparaat Bluetooth-compatibel is, dus als je je telefoon kapot maakt en een nieuwe moet kopen, hoef je dit accessoire niet weg te gooien. De oplaadbare batterij gaat tot drie maanden mee bij regelmatig gebruik, wat ZAGGkeys ongeveer twee uur per dag verwacht. Er is ook een handige functie met achtergrondverlichting die het typen bij weinig licht gemakkelijker maakt, maar houd er rekening mee dat het gebruik van de achtergrondverlichting de batterij sneller leeg kan maken.

Meest draagbaar: OMOTON ultradun Bluetooth-toetsenbord

Image
Image

Gemak zonder kabels met het OMOTON Ultra-Slim Bluetooth-toetsenbord. Dit veelzijdige toetsenbord is eenvoudig te gebruiken met tablets, smartphones of zelfs laptops met Bluetooth en kan worden aangesloten op een werkafstand van maximaal 10 meter. Het superslanke profiel van dit draagbare toetsenbord maakt het gemakkelijk om in een laptoptas, aktetas of handtas te passen. De bekende QWERTY-indeling maakt typen gemakkelijk en het toetsenbord bevat ook sneltoetsen waarmee de gebruiker snel en gemakkelijk aanpassingen kan maken aan de bedieningselementen van een tablet of smartphone, waaronder volume, muziekbediening en schermhelderheid. Maak je nooit zorgen over het opladen of vergeten van je oplader - dit kleine toetsenbord werkt op twee AAA-batterijen (niet meegeleverd), die je gemakkelijk kunt inpakken en meenemen of vinden terwijl je onderweg bent. Bij normaal gebruik beweert OMOTON dat de batterijen 30 dagen meegaan, zelfs als ze continu worden gebruikt, en het toetsenbord gaat automatisch in de slaapstand om de batterijen nog langer mee te laten gaan.

Beste retro-stijl: Penna Bluetooth-toetsenbord

Image
Image

Als je jezelf graag omringt met mooie, goed ontworpen objecten en fantaseert dat je deel uitmaakt van een meer glamoureus tijdperk, dan is dit typemachine-achtige Bluetooth-toetsenbord van Penna perfect voor jou. Inspireer je innerlijke Tom Hanks (een bekende typemachinefan) met het aantrekkelijke, vintage-geïnspireerde uiterlijk van dit toetsenbord, bevredigende mechanische toetsschakelaars en handige ingebouwde veilige houder voor het vasthouden van je apparaat. Kies uit olijfgroen, babyroze, matzwart of puur wit. De in Duitsland gemaakte, kersen mechanische schakelaars staan bekend als 's werelds meest geavanceerde schakeltechnologie en helpen om snel en nauwkeurig te typen, plus de macrobalk stelt u in staat om veelgebruikte toetsen en woorden op te slaan om uw typen nog efficiënter te maken. Ondanks zijn retro-look, maakt dit Bluetooth-toetsenbord gebruik van zeer moderne technologie, waaronder Bluetooth 4.2, waardoor het compatibel is met Bluetooth-compatibele smartphones, tablets of laptops met Android, Windows10, iOS en Mac OS. Door het koppelen van meerdere apparaten kunt u ook schakelen tussen maximaal vijf compatibele apparaten.

Meest duurzaam: Logitech Easy-Switch K811 draadloos Bluetooth-toetsenbord

Image
Image

Als je bereid bent wat meer te betalen voor een toetsenbord gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, dan is de Logitech Easy-Switch K811 misschien wel het product dat je zoekt. Dit prachtig ontworpen toetsenbord is gemaakt van duurzaam en toch lichtgewicht aluminium, een veelzijdig metaal dat er luxer uitziet en langer meegaat dan plastic. Dit handige Bluetooth-toetsenbord schakelt met één druk op de knop tussen uw laptop, tablet en smartphone en is voorzien van slimme verlichte toetsen om sneller en efficiënter te typen. De slimme toetsen zijn met een laser geëtst en van achteren verlicht, en worden automatisch aangepast op basis van de helderheid van de kamer om de ideale hoeveelheid licht te bieden om u te helpen typen. Het toetsenbord beschikt ook over nabijheidsdetectie, zodat het alleen wordt ingeschakeld wanneer uw handen het toetsenbord naderen, zodat het klaar is wanneer u dat bent, maar ook om de levensduur van de batterij te verlengen. Het toetsenbord kan zelfs tijdens gebruik worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Een handige aan/uit-schakelaar en indicatielampje helpen u ook de batterij te sparen en tijdig op te laden.

Beste waarde: Anker Bluetooth ultradun toetsenbord

Image
Image

Het Anker Ultra-Slim Bluetooth-toetsenbord is amper dikker dan een kwart en combineert een strak uiterlijk, veelzijdigheid en draagbaarheid in één betaalbaar pakket. Dit Bluetooth-toetsenbord werkt met iOS-, Android-, Mac- en Windows-apparaten en bevat sneltoetsen voor alle vier de systemen. Dit kleine toetsenbord is 30 procent kleiner dan traditionele toetsenborden en weegt slechts 6,7 gram en heeft ongeveer hetzelfde gewicht als een biljartbal. De onopvallende toetsen zijn stil en comfortabel, zodat je vingers er moeiteloos overheen kunnen glijden voor efficiënt typen dat geluidsgevoelige collega's en familieleden zullen waarderen. Als het gaat om de levensduur van de batterij, zal het Anker Bluetooth Ultra Slim Keyboard je niet teleurstellen. Hij werkt op twee AAA-batterijen, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over opladen, en de batterij gaat meer dan drie maanden mee op basis van twee uur gebruik per dag dankzij de energiebesparende modus.

Aanbevolen: