Hoe krijg je een YouTube Premium Studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je een YouTube Premium Studentenkorting
Hoe krijg je een YouTube Premium Studentenkorting
Anonim

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je aanmeldt voor YouTube Premium Studentenkorting.

Bottom Line

Studenten kunnen zich met korting aanmelden voor een YouTube Music Premium- of YouTube Premium-lidmaatschap. Studenten moeten voltijds ingeschreven zijn bij een in aanmerking komende instelling voor hoger onderwijs in de VS en meer dan 60 andere landen om in aanmerking te komen. De abonnementen met korting zijn maximaal vier jaar geldig en studenten moeten elk jaar opnieuw verifiëren of ze in aanmerking komen. Een bedrijf genaamd SheerID doet de verificatie.

Wat houdt de YouTube Premium Studentenkorting in?

Studenten krijgen een gratis proefperiode van 1 maand en betalen ongeveer de helft van het maandelijkse abonnementsbedrag. Het lidmaatschap omvat dezelfde voordelen als een lidmaatschap zonder korting. Leden krijgen toegang tot zowel YouTube als YouTube Music Premium, advertentievrije video's en muziek-, video- en muziekdownloads voor offline kijken en luisteren, en de mogelijkheid om video's op de achtergrond af te spelen terwijl ze andere apps gebruiken of wanneer je scherm is vergrendeld.

Aanmelden voor YouTube Premium Studentenkorting

YouTube gebruikt een service genaamd SheerID om de geschiktheid te bevestigen. Je kunt controleren of je school is opgenomen door naar de bestemmingspagina van het studentenlidmaatschap voor YouTube Premium of YouTube Music Premium te gaan.

  1. Klik op de landingspagina op PROBEER HET GRATIS.

    Image
    Image
  2. Er verschijnt een bericht met de waarschuwing dat je wordt doorgestuurd naar SheerID voor verificatie. Klik op DOORGAAN.

    Image
    Image
  3. Vul je land, universiteit in (opties worden ingevuld terwijl je typt), voor- en achternaam, geboortedatum en e-mailadres. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met het verificatieproces.

    Image
    Image
  4. Klik op NEXT.

    Image
    Image
  5. Soms heeft SheerID meer informatie nodig, zoals een scan van je studentenkaart, transcript of andere documentatie van je universiteit. Upload de bestanden en klik op SUBMIT YouTube zegt dat je binnen 20 minuten een e-mail ontvangt over je status als je in de VS woont, en binnen 48 uur als je ergens anders woont.

    Image
    Image
  6. Als de verificatie is gelukt, stuurt SheerID je terug naar de aanmeldingspagina van YouTube Premium. Mogelijk moet u zich aanmelden bij uw YouTube-account.
  7. Klik op je profielfoto.
  8. Selecteer Betaalde lidmaatschappen en volg de aanwijzingen op het scherm.

    Image
    Image
  9. Klik op LEES MEER.

    Image
    Image
  10. Kies een betaalmethode of voeg een nieuwe toe. Klik op START PROEF VAN 1 MAAND. Na de eerste maand begint YouTube je te factureren.

    Image
    Image

Bottom Line

Studenten kunnen zich aanmelden voor een YouTube Premium- of YouTube Music Premium-accountkorting als ze naar een in aanmerking komende instelling voor hoger onderwijs in de VS of meer dan 60 andere landen gaan. Premium-leden krijgen toegang tot een advertentievrije versie van YouTube en YouTube Originals.

Wat gebeurt er als je klaar bent met school?

De YouTube Premium Studentenkorting is alleen beschikbaar als je naar een in aanmerking komende school gaat en is beperkt tot in totaal vier jaar. Wat je eerste diploma of vier jaar op school ook komt, is wanneer je korting afloopt.

YouTube vereist dat je je studentenstatus één keer per jaar verifieert door het bovenstaande proces te herhalen. Wanneer u niet langer in aanmerking komt, kunt u ervoor kiezen om de volledige prijs voor een premium account te betalen of uw abonnement op te zeggen.

Aanbevolen: