Google beschermt uw foto's met direct delen

Google beschermt uw foto's met direct delen
Google beschermt uw foto's met direct delen
Anonim

Het is een subtiele verschuiving, maar het wegnemen van de noodzaak om een openbare link te maken om met anderen te delen, zal je Google Foto's veel veiliger houden.

Image
Image

Google heeft ons eindelijk de mogelijkheid gegeven om rechtstreeks met andere Google-gebruikers te delen in gedeelde albums, zoals een soortgelijke functie die het bedrijf in december aan eenmalige foto's heeft toegevoegd. Dit wordt nu de standaardinstelling bij het delen in Google Foto's, ter vervanging van de "gedeelde link" die voorheen de belangrijkste optie was.

Je hebt nog steeds opties: Google zegt dat je albums nog steeds kunt delen met een link, die vervolgens kan worden ingesloten in e-mail, tekst of een website voor mensen zonder Google-account. Je kunt het delen van links ook in- of uitschakelen en bepalen of je wilt dat mensen met wie je hebt gedeeld foto's aan je albums toevoegen. Je kunt ook mensen verwijderen, wat ook alles wat ze hebben bijgedragen aanneemt.

Bottom line: Of je nu Google Foto's gebruikt om afzonderlijke afbeeldingen of hele albums te delen, het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken als de link die je hebt gemaakt om mee te delen, is aan iemand anders gegeven. Het is zelfs nog beter om te weten dat je nog steeds een link kunt gebruiken voor die albums die je WEL wilt doorgeven aan mensen die je misschien nog niet kent. De nieuwe regels voor delen zijn vanaf nu van kracht.

Aanbevolen: