Agptek Clip MP3-speler Review: een budget-mp3 om te sporten

Inhoudsopgave:

Agptek Clip MP3-speler Review: een budget-mp3 om te sporten
Agptek Clip MP3-speler Review: een budget-mp3 om te sporten
Anonim

Bottom Line

De Agptek Clip biedt veel waar voor je geld op het gebied van functies en accessoires.

AGPTEK Clip MP3-speler

Image
Image

We hebben de Agptek Clip MP3-speler gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Clip MP3-spelers, zoals de Agptek Clip MP3-speler, zijn ideaal om naar muziek te luisteren tijdens het hardlopen of in de sportschool. Sommige mensen pakken graag een mp3-speler wanneer ze de verbinding met de wereld willen verbreken, maar toch hun afspeellijst of favoriete audioboek beschikbaar willen hebben. De Agptek Clip kost minder dan $ 30, wordt geleverd met veel accessoires en zou moeten dienen als een multifunctionele muziekspeler voor sport en zware activiteiten. Ik heb de Agptek Clip een week lang getest om te zien of het ontwerp, het comfort, het geluid en de prijs het een waardevolle optie maken.

Ontwerp: klein monochroom scherm

De Agptek-clip is klein en meet iets meer dan twee centimeter lang en een centimeter breed. Het monochrome beeldscherm is geen touchscreen, maar een basic OLED zwart scherm met blauwe tekst. Het 0,96-inch scherm zou wat groter mogen, omdat de tekst vanaf elke afstand moeilijk te lezen is. Onder het scherm vindt u de meeste hoofdbedieningen in de vorm van speciale knoppen. De toetsen zijn responsief en ze zijn groot genoeg zodat u niet meer dan één toets tegelijk indrukt.

Image
Image

De Apgtek Clip heeft een veerclip aan de achterkant, waarmee je de muziekspeler aan je kleding of de meegeleverde armbandband kunt bevestigen. Het pakket bevat ook een zweetbestendige siliconen hoes. De knoppen en hoofdtelefoonaansluiting zijn zowel inactief als onderweg gemakkelijk toegankelijk, maar wanneer u de siliconen hoes omdoet, bedekt deze de aan/uit-knop en de geheugenkaartsleuf volledig. U kunt de afspeelknop ingedrukt houden om de Agptek uit en aan te zetten, maar de enige manier om toegang te krijgen tot de geheugenkaartsleuf is door de behuizing te verwijderen. De symbolen op de behuizing komen ook niet overeen met de knoppen op de eigenlijke MP3-speler.

Het 0,96-inch scherm zou iets groter kunnen zijn, omdat de tekst vanaf elke afstand moeilijk te lezen is.

Comfort: stevig en toch lichtgewicht

De clip van de Agptek is stevig en de speler heeft niet het gevoel dat hij eraf zal vallen tijdens het hardlopen of fietsen. De riem is verstelbaar, dus hij zit comfortabel om de arm. Het biedt snelle toegang tot de MP3-speler en het heeft ook een reflecterend oppervlak voor nachtelijk hardlopen.

De meegeleverde hoofdtelefoon is niet comfortabel of nauwsluitend. Het zijn standaard bedrade oordopjes, met een groot, zichtbaar luidsprekergedeelte dat niet echt in het oor blijft zitten.

Image
Image

Geluidskwaliteit: Niet slecht

Voor een goedkope mp3-speler is het geluid beter dan ik had verwacht. Het is relatief luid en duidelijk, zonder al te veel blikkerigheid of scherpte. Toen ik een goede hoofdtelefoon aansloot - een bedrade Bose-hoofdtelefoon - was ik onder de indruk van de nauwkeurigheid van de reproductie. De speler ondersteunt MP3, WMA, APE, FLAC, WAV en AAC en ondersteunt dus verliesvrije audio.

De Agptek kan van volumeniveaus 0 tot 31 gaan, maar verliest de helderheid van het geluid na niveau 22 wanneer je de meegeleverde oordopjes gebruikt. Ik zag ook geen equalizer in een van de menu's.

De speler ondersteunt MP3, WMA, APE, FLAC, WAV en AAC en ondersteunt dus verliesvrije audio.

Functies: Muziek, e-boeken en meer

Je kunt audioboeken downloaden, maar houd er rekening mee dat het niet rechtstreeks compatibel is met Audible. U kunt audioboeken downloaden (van compatibele bestandstypen zoals txt), naar muziek luisteren, uw stem opnemen en uw instellingen aanpassen. U kunt zelfs de songteksten laten weergeven in het LRC-formaat.

De Agptek-clip heeft Bluetooth-transmissie, zodat hij kan worden gekoppeld aan draadloze hoofdtelefoons en luidsprekers. Het heeft geen Bluetooth-ontvangst, dus het kan niet worden gekoppeld met apparaten zoals telefoons en laptops.

Image
Image

Bottom Line

Tijdens het testen ging de batterij 14,5 uur ononderbroken muziek af en het duurde 94 minuten om volledig op te laden (van ongeveer 90% leeg). De specificaties geven aan dat de batterij tot 30 uur meegaat, maar naar de radio luisteren en herhaaldelijk door de menu-opties bladeren, verkort de levensduur van de batterij.

Prijs: minder dan $30

De Agptek Clip wordt verkocht voor $ 28, wat een redelijke prijs is gezien het meerdere formaten ondersteunt en wordt geleverd met een hoesje, armband en oordopjes.

Image
Image

Agptek Clip vs. Sandisk Sport Plus Clip

Voor $ 60 is de SanDisk Sport Plus Clip (bekijk op Amazon) ongeveer het dubbele van de prijs van de Agptek Clip. De twee apparaten zijn vergelijkbaar, maar de SanDisk is compatibel met Audible-bestanden en heeft een waterbestendigheid (IPX5), in tegenstelling tot alleen een vochtbestendige siliconenbehuizing zoals de Agptek. Hoewel de SanDisk enkele voordelen heeft ten opzichte van de Agptek, zoals een beter ontwerp, Audible-bestandsondersteuning en een groter scherm, ontbreekt een microSD-slot. De SanDisk wordt ook niet geleverd met een armband zoals de Agptek.

Een goedkope mp3-speler met fatsoenlijk geluid en veel accessoires

Hoewel het niet de meest geavanceerde muziekspeler is die er is, is de Agptek Clip een bruikbare optie voor atleten, of voor degenen die een muziekspeler nodig hebben die ze kunnen gebruiken tijdens perioden van hoge activiteit.

Specs

  • Productnaam Clip MP3-speler
  • Product Merk AGPTEK
  • SKU SMPA26TB-US
  • Prijs $28,00
  • Gewicht 0.21 lbs.
  • Productafmetingen 2,1 x 1,3 x 0,5 inch.
  • Kleur Zwart
  • Batterijlevensduur tot 30 uur
  • Alleen Bluetooth versie 4.0 transmissie
  • Bluetooth-bereik tot 10 meter
  • Geheugen 8 GB (uitbreidbare microSD-kaart van 64 GB)
  • Garantie 2 jaar
  • Audiocodecs MP3/WMA/APE/FLAC/WAV/AAC
  • Lyric formaat LRC
  • eBook-formaat TXT
  • Wat is inbegrepen Agptek MP3-speler, USB-kabel, koptelefoon, siliconen hoesje, armband, instructies

Aanbevolen: