Hoe adrcntr2.dll te repareren ontbreekt fouten (Nero)

Inhoudsopgave:

Hoe adrcntr2.dll te repareren ontbreekt fouten (Nero)
Hoe adrcntr2.dll te repareren ontbreekt fouten (Nero)
Anonim

Advrcntr2.dll-fouten, meestal de "Dit programma vereist het bestand advrcntr2.dll, dat niet op dit systeem is gevonden." fout, worden veroorzaakt wanneer, om welke reden dan ook, het bestand advrcntr2.dll wordt verwijderd of verplaatst van de juiste locatie.

Het advrcntr2.dll-bestand kan "ontbreken" omdat het per ongeluk uit de map is verwijderd, omdat een antivirus- of ander beveiligingsprogramma het per ongeluk heeft verwijderd omdat het een beveiligingsbedreiging was, of vanwege een probleem bij de laatste upgrade of Nero opnieuw geïnstalleerd.

Advrcntr2.dll Fouten

Image
Image

Advrcntr2.dll-fouten kunnen op verschillende manieren verschijnen, afhankelijk van hoe het is gegenereerd. Hier zijn de meest voorkomende advrcntr2.dll-fouten die mensen zien, waarbij de eerste de meest voorkomende is:

  • Dit programma vereist het bestand advrcntr2.dll, dat niet op dit systeem werd gevonden.
  • File advrcntr2.dll niet gevonden
  • ADRCNTR2. DLL ONTBREEKT

De meeste advrcntr2.dll "not found"-fouten zijn te wijten aan problemen met het Nero-softwareprogramma voor het branden van cd's en dvd's. Het advrcntr2.dll DLL-bestand is een bestand dat in de juiste map moet staan zodat Nero cd's of dvd's kan branden.

Het advrcntr2.dll-foutbericht is hoogstwaarschijnlijk alleen van toepassing op Nero versie 7, maar het kan ook worden geassocieerd met andere versies en kan worden gezien op elk van de besturingssystemen van Microsoft waarmee Nero compatibel is.

Advrcntr2.dll-fouten kunnen ook verschijnen op computers waarop Nero niet is geïnstalleerd als de computer is geïnfecteerd met bepaalde soorten virussen of andere malware.

Hoe Adrcntr2.dll-fouten te herstellen

Download in geen geval het advrcntr2.dll DLL-bestand van een "DLL-downloadsite". Er zijn verschillende redenen waarom het downloaden van DLL's van deze sites nooit een goed idee is. Als je het al hebt, verwijder het dan waar je het ook hebt neergezet.

  1. Start je computer opnieuw op. De advrcntr2.dll-fout kan een toevalstreffer zijn en een eenvoudige herstart kan deze volledig oplossen.
  2. Noteer het serienummer van uw specifieke Nero-installatie. Een eenvoudige manier om dit te doen is met een productsleutelzoekprogramma.

  3. Verwijder Nero van uw computer.

    U kunt het programma verwijderen met de koppeling Nero verwijderen in de Nero-programmagroep (indien beschikbaar) of via de applet Programma's en onderdelen of Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm. Een andere optie is om een gratis verwijderprogramma te gebruiken.

  4. Start je computer opnieuw op.
  5. Download de gratis Nero General CleanTool, pak het uit en voer het uit. Dit hulpprogramma zorgt ervoor dat Nero 100 procent van uw computer wordt verwijderd.

    Dit bestand heeft de ZIP-indeling. Pak het uit vanuit Windows of gebruik een speciaal uitpakprogramma voor bestanden zoals 7-Zip.

    Nero General CleanTool werkt alleen gegarandeerd via Nero 9. Nieuwere versies van Nero zouden vollediger moeten worden verwijderd via de standaard verwijderingsmethode in stap 3, maar probeer CleanTool gerust uit als je wilt.

  6. Start je computer opnieuw op, voor de zekerheid.
  7. Installeer Nero opnieuw vanaf uw originele installatieschijf of gedownload bestand. Hopelijk moet deze stap het bestand advrcntr2.dll herstellen.
  8. Installeer de laatste update voor uw Nero-programma als die beschikbaar is. Er zijn mogelijk bepaalde problemen in uw originele versie van Nero die de advrcntr2.dll-fout hebben veroorzaakt die u heeft gezien.
  9. Start uw computer opnieuw op…opnieuw.
  10. Voer een virus-/malwarescan uit van uw hele systeem als de Nero-installatiestappen uw probleem niet oplossen. Sommige advrcntr2.dll-problemen zijn eigenlijk gerelateerd aan vijandige programma's die zich voordoen als het advrcntr2.dll-bestand.

    Het advrcntr2.dll-bestand zou zich in de map C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib moeten bevinden. Als u het advrcntr2.dll-bestand in de map C:\Windows of C:\Windows\System32 vindt, is de kans groot dat het niet het legitieme advrcntr2.dll-bestand van Nero is.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: