Gehele iPhone 12 line-up specificaties gelekt

Gehele iPhone 12 line-up specificaties gelekt
Gehele iPhone 12 line-up specificaties gelekt
Anonim

Begin met het kiezen van uw nieuwe iPhone 12-, iPhone 12 Pro- of Max-versie van beide modellen terwijl u wacht op de vertraging van het apparaat zelf.

Image
Image

YouTuber Jon Prosser van Front Page Tech heeft een video uitgebracht met alle namen en specificaties voor de aankomende iPhone 12-modellen van Apple. We moeten deze natuurlijk classificeren als geruchten en niet als officiële bevestiging. Toch zijn de specificaties aannemelijk en komen overeen met andere gerapporteerde geruchten over de volgende iPhone-iteratie van Apple.

Prijs: Prosser zegt dat de iPhone 12 begint bij $ 649, de iPhone 12 Max bij $ 749, en de Pro en Pro Max beginnen bij respectievelijk $ 999 en $ 1.099. Deze zijn, zoals Tom's Guide aangeeft, ongeveer $ 50 minder dan de huidige iPhone 11-reeks.

Specs: Alle modellen lijken te draaien op de aangepaste A14 Bionic-chip van Apple en hebben 4 GB (iPhone 12-modellen) of 6 GB RAM (Pro-modellen). Opslag lijkt 128 GB en 256 GB te zijn op de basismodellen, tot 512 GB beschikbaar op de Pro. Hetzelfde geldt voor de camera's, met dubbele camera's aan de achterkant op de 12 en 12 Max, met een drievoudige camera-array plus LIDAR op de Pro en Pro Max. Alle modellen zijn ingesteld om sub 6GHz 5G-mogelijkheden te hebben, waarbij de Pro's een mmWave-functie krijgen.

De duurdere modellen zullen blijkbaar van staal zijn, terwijl de basismodellen in een aluminium chassis zullen komen. Alle modellen lijken OLED-schermen te hebben, maar de duurdere Pro en Pro Max zouden door Samsung gemaakte panelen met 10-bits kleuren hebben. De OLED van de lagere modellen komt waarschijnlijk van BOE Display.

Bottom line: De host van de video, Prosser, denkt dat Apple in september een lanceringsevenement zal houden voor de nieuwe iPhone-modellen, zoals gebruikelijk is. Hij bevestigt onze eigen mening dat de apparaten zelf worden uitgesteld tot oktober vanwege COVID-19-vertragingen.

Aanbevolen: