Minecraft Biomes Explained: Jungle Biome

Inhoudsopgave:

Minecraft Biomes Explained: Jungle Biome
Minecraft Biomes Explained: Jungle Biome
Anonim

Jungles zijn een van de grootste en meest diverse biomen in Minecraft. Hier leest u hoe u een jungle in Minecraft kunt vinden en wat u kunt verwachten als u daar aankomt.

De informatie in dit artikel is van toepassing op alle versies van Minecraft, inclusief Minecraft: Pocket Edition.

Hoe vind je een jungle in Minecraft

Jungles worden beschouwd als een zeldzame gebeurtenis in het spel. Zoals de meeste biomen in Minecraft, hebben Jungles geen vaste locatie, maar ze hebben over het algemeen een grotere kans om te spawnen in de buurt van Savannas, Mesas en Desert-biomen. Jungles vallen direct op door het grote aantal hoge bomen. Deze bomen zullen het dak van de Jungle bijna volledig bedekken met hun bladeren.

Je kunt de exacte coördinaten van Jungle-biomen lokaliseren met behulp van een externe tool genaamd Biome Finder.

Image
Image

Jungle Trees

Junglebomen kunnen tot 30 blokken hoog worden en zijn meestal bedekt met wijnstokken die spelers kunnen beklimmen. De grootste Jungle-bomen hebben een basis die bestaat uit vier blokken die zich naar boven uitstrekken, zodat je 120 blokken hout van een enkele boom kunt verzamelen. Junglebomen vormen ook een ideale basis voor een boomhut.

Wanneer het Jungle Wood van de boom is verfijnd en omgezet in Jungle Wood Planks, heeft het hout een licht roze-rode kleur. De Jungle Wood Planks hebben behalve hun kleur geen bijzondere eigenschappen. Zoals alle planken kunnen ze worden omgezet in verschillende gereedschappen en items, zodat je kleurvariaties kunt maken van items zoals deuren, boten of trappen.

Image
Image

Jungle Types

Jungles-biomen zijn er in verschillende variaties:

  • Normale jungle
  • Jungle Hills
  • Jungle Edge
  • Bamboe Jungles

Terwijl reguliere Jungle-biomen gevaarlijk zijn, zijn Jungle Hills nog erger. Als je in een Jungle Hill bent, kun je het beste gehurkt op de grond blijven totdat je een manier hebt om jezelf in de lucht te ondersteunen. In de Edge-varianten van het Jungle-bioom zijn de bomen kleiner en verder uit elkaar. Bamboo Jungles zijn mini-biomen die voorkomen in reguliere jungles waar de bomen kleiner zijn en je meer kans hebt om panda's tegen te komen.

Jungle Ocelots

Ocelots zijn alleen verkrijgbaar in het Jungle-bioom. Hoewel ze moeilijk te vinden zijn vanwege de dichtheid van de bomen en struiken, zijn Ocelots zeker de moeite van het zoeken waard, omdat ze Minecraft Creepers zullen afschrikken die proberen je te besluipen.

Om een ocelot te vangen, nadert u het dier langzaam met een ongekookte vis. Nadat de menigte je heeft opgemerkt en niet wegrent, stop en blijf waar je bent. Laat de Ocelot naderen en voer hem dan om zijn vertrouwen te winnen.

Image
Image

Jungle Tempels

Sommige Jungle-biomen herbergen mysterieuze structuren die zijn gemaakt van Mossy Cobblestone en Chiseled Stone Bricks. Deze jungletempels zitten vol met vallen, puzzels en veel schatten. Binnenin vind je items zoals pijlen, botten, rot vlees, zadels, betoverde boeken, ijzeren paardenpantser, ijzeren staven, gouden paardenharnassen, goudstaven, diamanten paardenharnassen, diamanten en smaragden.

Image
Image

Jungle Plants

Cacaoplanten zijn exclusief voor het Jungle-bioom en groeien aan de zijkanten van Jungle Trees. De cacaoplant heeft drie vormen: een kleine groene vorm, een middelgrote geeloranje vorm en een oogstklare donkeroranjebruine vorm. Geoogste cacao kan worden gebruikt bij het maken van recepten voor voedsel, het veranderen van de kleur van items en meer. Cacaobonen kunnen alleen op Jungle Wood worden geplaatst, dus als je van plan bent om het uit de Jungle te halen om een boerderij te beginnen, moet je een paar stukjes Jungle Wood meenemen.

Terwijl je Melon Seeds in andere delen van Minecraft kunt vinden, spawnen meloenblokken alleen op natuurlijke wijze in Jungle-biomen.

Aanbevolen: