De Over-app voor Android en iOS gebruiken

Inhoudsopgave:

De Over-app voor Android en iOS gebruiken
De Over-app voor Android en iOS gebruiken
Anonim

Seriële fotografen en type-nerds zullen enthousiast zijn om Over te ontdekken. Het is een Android- en iOS-app die zowel afbeeldingen als typen combineert in één app die u op uw Android-apparaat en uw iPad kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een foto maken op uw Nexus-telefoon, deze masseren in Aviary op uw iPad, deze opslaan in uw Foto's en deze vervolgens openen in Over om een watermerk toe te voegen. Totale tijd van beeldopname tot Over beeld: minder dan 10 minuten.

De app biedt een aantal beperkte mogelijkheden, maar om de meeste functies te ontgrendelen, moet je je abonneren. Vanaf mei 2020 lopen abonnementen $ 9,99 per maand of $ 69,99 per jaar. Het jaarabonnement omvat een gratis proefperiode van zeven dagen.

Aan de slag met Over

Image
Image
Image
Image
Image
Image

De Over-app vraagt je om een keuze te maken uit een reeks sjablonen die een structuur bieden aan je uiteindelijke samengestelde afbeelding. Een paar basissjablonen zijn gratis, maar voor de meeste is een premiumabonnement vereist. Ga aan de slag door op het gele pluspictogram onder aan het scherm te drukken.

Kies een sjabloon, een functielay-out genaamd, voeg vervolgens de foto's toe en pas deze aan door tekst, visuele overlays en gelijkwaardige hulpmiddelen toe te voegen. Alternatief, maak er een helemaal opnieuw door eerst een achtergrond op te geven. Nadat je een achtergrond of sjabloon hebt gekozen, tik je op elke tijdelijke aanduiding voor afbeeldingen om een foto van je filmrol te uploaden en tik je op objecten zoals tekstoverlays om annotaties toe te voegen.

Als je klaar bent, gebruik je het Share pictogram om je afbeelding extern of naar je lokale bestanden te verzenden.

Aanbevolen: