De 5 beste Galaxy Watch-functies, waaronder telefoontjes en sms'en

Inhoudsopgave:

De 5 beste Galaxy Watch-functies, waaronder telefoontjes en sms'en
De 5 beste Galaxy Watch-functies, waaronder telefoontjes en sms'en
Anonim

De Galaxy Watch is het vlaggenschip van Samsung voor smartwatches. De batterij gaat tot vijf dagen mee en heeft een draaibare ring voor navigatie. Het ondersteunt ook draadloos opladen, wat handig is. Het horloge is verkrijgbaar in de maten 42 en 46 mm en er is keuze uit drie kleuren: zwart, zilver en roségoud.

Het Galaxy-horloge draait op het Tizen-besturingssysteem van Samsung. Het is compatibel met Samsung-smartphones en Android-telefoons met Android 5.0 en hoger (met ten minste 1,5 GB RAM) en iPhones met iOS 9.0 of hoger.

De Galaxy Watch is er in twee versies: Bluetooth en LTE. Het LTE-model kan zelfstandig bellen en sms'en: je smartphone laat je thuis. De Bluetooth-versie vereist een verbinding met een smartphone. Met LTE kun je Samsung Pay ook gebruiken op je Galaxy Watch bij de kassa.

De LTE-versie is iets duurder, en je hebt een data-abonnement nodig.

Image
Image

Hier zijn de vijf beste Samsung Galaxy Watch-functies.

Telefoongesprekken en sms-mogelijkheden

Je kunt net zo bellen als aan de telefoon: door rechtstreeks te bellen of door je contacten of het logboek met recente oproepen te bladeren. Om een oproep te beantwoorden, veegt u het pictogram naar rechts of draait u de ring naar rechts; veeg of draai naar links om het te weigeren. Je kunt ook weigeren met een sms door omhoog te vegen en een standaardantwoord te selecteren. Ga naar de Galaxy Wearable-instellingen van je smartphone om de weigeringsberichten te bewerken.

Evenzo kun je ook sms'jes verzenden en beantwoorden. Je kunt het ook op je telefoon bekijken, verwijderen, de afzender bellen, je locatie delen of ze toevoegen aan je contacten.

Naast telefoongesprekken kan de ingebouwde luidspreker ook muziek afspelen.

Slaapcyclus bijhouden

Draag je Galaxy Watch naar bed, en hij zal je sluimering opnemen en je meldingen sturen met de hoeveelheid tijd die je hebt geslapen, verbrande calorieën, hoe lang je onbeweeglijk, in lichte slaap of rusteloos hebt doorgebracht, en een efficiëntiescore. Start de Samsung He alth-app om patronen te zien, zoals de gemiddelde slaapduur en de dagelijkse bedtijd en wektijd, gemeten aan de hand van uw doelen.

Herinneringen om in beweging te blijven

De Galaxy Watch kan ook voorkomen dat je stil gaat zitten door je inactiviteitswaarschuwingen en He alth Nudges te sturen. Deze kun je aan- en uitzetten in de horloge-instellingen. Indien ingeschakeld, ontvang je een melding wanneer je een lange tijd hebt gezeten, zodat je wordt aangemoedigd om op te staan. Er is ook een Torso-draaiwaarschuwing die u ertoe aanzet enkele wendingen te doen om het bloed te laten stromen.

Calorie bijhouden

Met Samsung He alth op de Galaxy Watch kun je het aantal verbrande calorieën door sporten en andere activiteiten volgen. U kunt uw voedselinname ook op uw telefoon registreren om een volledig beeld te krijgen. Tijdens het lopen krijg je bijvoorbeeld na tien minuten of langer een trilalarm om je te motiveren om vol te houden. Controleer uw pols en u ziet naast uw hartslag ook het aantal verbrande calorieën. Start de Gezondheid-app om dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse trends te zien.

Stressbeheerfuncties

De Galaxy Watch probeert je stressniveau te meten en biedt verlichting in de vorm van begeleide ademhalingsoefeningen. Het horloge raadt hoe gestrest u bent door uw hartslag te meten. U kunt uw stress ook op elk gewenst moment met uw horloge meten door naar Samsung He alth > Stress Tracker > te gaan en op Measure te tikken. Het scherm toont dan een reeks concentrische cirkels die pulseren terwijl je in- en uitademt op een rustgevende soundtrack.

Aanbevolen: