Sms-berichten ontvangen op een Samsung Galaxy Watch

Inhoudsopgave:

Sms-berichten ontvangen op een Samsung Galaxy Watch
Sms-berichten ontvangen op een Samsung Galaxy Watch
Anonim

Wat te weten

  • Inschakelen: Open de Galaxy Wearable-app op uw telefoon > Horloge-instellingen > Meldingen > Berichten> ON.
  • Ontvangen: veeg naar rechts op je horloge om meldingen te bekijken, inclusief inkomende sms-berichten. Tik op een bericht om het te bekijken.
  • Verzenden: Veeg omhoog, tik op berichten, tik op Start chat of een bestaand bericht, voer uw tekst in en tik op de bericht verzenden icoon.

Dit artikel legt uit hoe je sms-berichten kunt ontvangen op een Samsung Galaxy Watch, inclusief wat je moet doen als je geen sms-berichten op je horloge ontvangt.

Bottom Line

Samsung-horloges kunnen zowel sms-berichten verzenden als ontvangen. Als uw Samsung-horloge een eigen LTE-gegevensabonnement en telefoonnummer van uw mobiele provider heeft, kunt u zonder de hulp van een telefoon sms-berichten verzenden en ontvangen en bellen. Als je je horloge samen met je telefoon gebruikt, kun je het gebruiken om sms'jes te ontvangen en te verzenden, zolang het is verbonden met je telefoon.

Sms-berichten inschakelen op een Samsung Galaxy Watch

Voordat je sms-berichten op een Samsung Galaxy Watch kunt ontvangen, moet je de functie inschakelen. Uw horloge kan meldingen van veel verschillende bronnen ontvangen en u kunt kiezen of u deze meldingen per app wilt ontvangen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meldingen over sms-berichten, e-mail en alarmen te ontvangen, maar alle andere uit te schakelen.

Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat u sms'jes ontvangt op uw Samsung Galaxy Watch:

  1. Open de Galaxy Wearable- of Galaxy Watch-app op je telefoon.
  2. Tik op Horloge-instellingen.

    Met oudere versies van de app kun je rechtstreeks op dit scherm op Meldingen tikken, dus tik erop als je het ziet

  3. Tik op Meldingen.
  4. Tik op de Berichten schakelaar als deze uit staat.

    Als je Berichten niet ziet, tik je op Meer en scrol je naar beneden.

    Image
    Image
  5. Tik op < (linksboven).
  6. Uw horloge is nu ingesteld om sms-berichten en meldingen te ontvangen.

    Zorg ervoor dat de Mute notificaties op de telefoon is uitgeschakeld en de Berichten is ingeschakeld.

    Image
    Image

Sms-berichten lezen op uw Galaxy Watch

Als je een sms ontvangt, ontvang je de melding van je keuze op je horloge. Afhankelijk van de instellingen die u kiest, kunt u een trilling voelen of een kort waarschuwingsgeluid horen. Wanneer u die melding ontvangt, kunt u uw horloge uit de slaapstand halen door het omhoog te brengen, erop te tikken of op de starttoets te tikken, waarna de tekst automatisch op het horloge verschijnt.

Je kunt ook handmatig sms-berichten op je horloge controleren en lezen als je de waarschuwing niet op tijd ontvangt:

  1. Veeg vanaf de hoofdwijzerplaat naar rechts.
  2. Je meest recente sms-bericht verschijnt. Als je wilt antwoorden, tik je op het sms-bericht.

    Image
    Image

    Als je meerdere teksten hebt, kun je omhoog vegen om ze te bekijken.

  3. Tik op een invoermethode of een quick reply bericht.
  4. Tik op het send icoon (papieren vliegtuig). Het antwoord op uw sms-bericht wordt naar de ontvanger verzonden.

    Image
    Image

Sms-berichten verzenden vanaf een Galaxy Watch

Je kunt ook sms-berichten verzenden vanaf je Galaxy Watch als je deze gebruikt met een Android-telefoon of als het horloge een LTE-data-abonnement en telefoonnummer heeft.

Hier leest u hoe u sms-berichten verzendt vanaf een Galaxy Watch:

  1. Veeg vanaf de hoofdwijzerplaat omhoog om toegang te krijgen tot uw apps.
  2. Tik op Messenger.

    Image
    Image

    Als je nog nooit een sms hebt gestuurd vanaf je horloge, moet je misschien eerst de app installeren. Open de Google Play-app en zoek naar messenger.

  3. Tik op Start chat of een van uw bestaande tekstgesprekken.
  4. Tik op de emoticon om een emoji te verzenden, op de microfoon om tekst-naar-spraak te gebruiken of op het toetsenbord om een sms-bericht te typen.
  5. Nadat je het bericht hebt ingevoerd, tik je op het send icoon (papieren vliegtuigje).

    Image
    Image

Waarom ontvang ik geen sms-berichten op mijn Galaxy Watch?

Als u geen sms-berichten ontvangt op uw Galaxy Watch, is de eerste stap om ervoor te zorgen dat sms-meldingen zijn ingeschakeld. Dat proces is hierboven beschreven en omvat het openen van de Galaxy Wearables-app op je telefoon en het inschakelen van meldingen van de berichten-app.

Als je een andere app voor sms-berichten gebruikt, probeer dan ook de meldingen voor die app in te schakelen. Mogelijk moet u ook de bijbehorende app voor uw tekst-app op het horloge installeren. Als je sms-app geen horloges ondersteunt of vooral geen Samsung Galaxy-horloges, probeer dan terug te schakelen naar de standaard Android-app voor sms-berichten.

Zorg er ook voor dat je horloge via Bluetooth met je telefoon is verbonden. Controleer uw telefoon om te zien of Bluetooth is ingeschakeld en schakel deze in als dit niet het geval is. Je kunt ook proberen het horloge dicht bij je telefoon te houden om te zien of er een verbinding tot stand wordt gebracht, of je kunt zowel de telefoon als het horloge naar een gebied brengen waar niet veel storing is van andere apparaten.

Als je horloge een data-abonnement en telefoonnummer heeft en je geen sms'jes kunt verzenden of ontvangen, moet je contact opnemen met de provider voor meer informatie. Het telefoonnummer is mogelijk niet correct ingesteld op het horloge, of een ander probleem heeft mogelijk aandacht nodig.

FAQ

    Hoe verwijder ik berichten op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Tik in de Berichten-app op het bericht dat je wilt verwijderen, houd het vast en tik vervolgens op Verwijderen. Om meerdere berichten te verwijderen, tik je op eventuele extra berichten om ze te selecteren voordat je op Verwijderen. tikt

    Waarom krijg ik twee sets sms-berichten op mijn Samsung Galaxy Watch?

    Als je een LTE Galaxy Watch hebt en de verbinding met Bluetooth is verbroken, ontvang je mogelijk dubbele berichten wanneer je via Bluetooth opnieuw verbinding maakt met je telefoon. Helaas is er geen andere manier om dit probleem te omzeilen dan Bluetooth uit te schakelen.

    Hoe verbind ik mijn Samsung Galaxy Watch met mijn telefoon?

    Om je Samsung Galaxy Watch met je telefoon te verbinden, installeer je de juiste horloge-app op je telefoon, open je de app en tik je op je horloge wanneer het verschijnt. Uw Samsung Watch kan slechts met één telefoon tegelijk worden verbonden, dus als u verbinding wilt maken met een nieuwe telefoon, stelt u het horloge opnieuw in.

Aanbevolen: