Hoe beantwoord (of weiger) telefoontjes op AirPods

Inhoudsopgave:

Hoe beantwoord (of weiger) telefoontjes op AirPods
Hoe beantwoord (of weiger) telefoontjes op AirPods
Anonim

Wat te weten

  • Dubbeltik op een van uw AirPods om een inkomende oproep te accepteren. Als je AirPods Pro hebt, knijp dan in de krachtsensor.
  • Om een gesprek te beëindigen, dubbeltik je op de AirPod of knijp je een tweede keer in de AirPods Pro.
  • Als je de oproep niet wilt aannemen, doe dan niets of weiger de oproep op de gebruikelijke manier op je iPhone.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u oproepen beantwoordt met uw Apple AirPods en AirPods Pro. Het bevat ook instructies om de AirPods inkomende oproepen te laten aankondigen.

Oproepen beantwoorden op AirPods

Alle bedieningselementen die je nodig hebt om oproepen te beantwoorden en te beëindigen, bevinden zich direct op je AirPods, dus je hoeft je telefoon helemaal niet aan te raken terwijl je hem draagt, tenzij je een inkomende oproep wilt weigeren.

  1. Wanneer een oproep binnenkomt en je AirPods al draagt, dubbeltik dan ergens aan de buitenkant van een van beide AirPods. Het maakt niet uit of je AirPods van de eerste of tweede generatie hebt.
  2. Als je de oproep niet wilt aannemen, doe dan niets totdat de voicemail wordt bereikt, of weiger hem op de gebruikelijke manier met je iPhone, zoals op de zijknop drukken of de oproep weigeren via het scherm op het scherm controles. Je kunt ook twee keer op de Force Sensor drukken om te weigeren en deze onmiddellijk naar de voicemail te sturen.
  3. Als het gesprek voorbij is, dubbeltik je nogmaals op de AirPod om het gesprek te beëindigen.

Oproepen beantwoorden op AirPods Pro

AirPods Pro werken een beetje anders dan AirPods, maar alle bedieningselementen die je nodig hebt, zitten nog steeds op de oordopjes.

  1. Wanneer je een oproep ontvangt terwijl je AirPods Pro draagt, druk of knijp dan op de krachtsensor. De krachtsensor is een plat, aanraakgevoelig gebied op de steel van beide oordopjes.

    Image
    Image
  2. Als je de oproep niet wilt aannemen, doe dan niets totdat de voicemail wordt bereikt, of weiger hem op de gebruikelijke manier met je iPhone, zoals op de zijknop drukken of de oproep weigeren via het scherm op het scherm controles.
  3. Als het gesprek voorbij is, herha alt u dat proces: Knijp een tweede keer in de krachtsensor.

Hoe AirPods inkomende oproepen aankondigen

Uw AirPods kunnen inkomende oproepen mondeling aankondigen, waardoor u gemakkelijker kunt beslissen of u de oproep wilt aannemen.

  1. Op je iPhone, start de Settings app.
  2. Tik op Telefoon.
  3. Tik in het gedeelte Toegang tot telefoon op Oproepen aankondigen.

  4. Tik op de gewenste optie. Je kunt ervoor kiezen om oproepen altijd aan te kondigen, of dit alleen te doen terwijl je een koptelefoon draagt, zoals AirPods.

    Image
    Image

Aanbevolen: