Polaroid 64GB SDXC-kaart Review: goede prestaties belemmerd door niet-concurrerende prijzen

Inhoudsopgave:

Polaroid 64GB SDXC-kaart Review: goede prestaties belemmerd door niet-concurrerende prijzen
Polaroid 64GB SDXC-kaart Review: goede prestaties belemmerd door niet-concurrerende prijzen
Anonim

Bottom Line

De Polaroid 64GB SDXC-kaart biedt beter dan gemiddelde prestaties voor een UHS-I klasse SD-kaart, maar prijst zichzelf voor de meeste kopers uit de toon.

Polaroid 64GB SDXC-kaart

Image
Image

We hebben de Polaroid 64GB SDXC-kaart gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Polaroid 64GB High Speed SD-kaart heeft een U3-classificatie en is klaar voor 4K-opname. Zoals veel fabrikanten van de beste SD-kaarten, doen ze gedurfde beweringen over de maximale snelheden die we niet volledig konden bewijzen tijdens onze tests, maar dat betekent niet dat het niet goed presteerde in vergelijking met de concurrentie. Laten we eens kijken hoe deze kaart zich opstapelt en zien hoe waardevol het is om te overwegen.

Image
Image

Bottom Line

De Polaroid 64GB SDXC-kaart heeft een zwarte plastic behuizing en een gele kaartvergrendelingsschakelaar. U zult de woorden "Extreme Performance" op de voorkant zien, waarmee u voorbijgangers geruststelt dat prestaties niet iets zijn dat u licht opvat. Ook zichtbaar zijn de capaciteit (64GB), SD-grootte en prestatieklassen (SDXC, U3, Class 10), en natuurlijk de schaamteloze verklaringen van Polaroid over de snelheid van de kaart (95 MB/s lezen, 90 MB/s schrijven).

Configuratieproces: geen zweet

Zoals de meeste SD-kaarten, vereist de Polaroid 64GB SDXC-kaart geen echte installatie. Haal de kaart gewoon uit de verpakking en gebruik hem meteen.

Prestaties: redelijk snel

De Polaroid 64GB SDXC-kaart is een SDXC-kaart met U3-classificatie, wat betekent dat hij gegarandeerd presteert bij een minimale sequentiële schrijfsnelheid van 30 MB/s. Polaroid beweert vervolgens dat de kaart tot 90 MB/s schrijfsnelheden en 95 MB/s leessnelheden kan halen. "Tot" is het belangrijkste onderdeel van deze uitspraken. Polaroid had deze kaart heel goed kunnen laten schrijven met 90 MB/s voor een fractie van een seconde met een heel klein bestand. Wat voor ons echter belangrijk is, zijn de hoogste snelheden die we met de kaart consistent kunnen bereiken met realistische bestandsgroottes.

De duurste (per GB) van de UHS-I-kaarten die we hebben getest.

Voor onze tests hebben we ons gericht op sequentiële schrijf- en leessnelheden met behulp van twee benchmarking-applicaties: CrystalDiskMark en Blackmagic Disk Speed Test. Met CrystalDiskMark hebben we sequentiële snelheden getest met een 1 GiB-bestand met 9 tests. Voor Blackmagic hebben we een bestandsstress van 5 GB gebruikt.

In CrystalDiskMark behaalde de Polaroid 64GB SDXC-kaart schrijfsnelheden van 51,5 MB/s en leessnelheden van 87,61 MB/s. In Blackmagic's Disk Speed Test hebben we schrijfsnelheden van 74,4 MB/s en leessnelheden van 91 geregistreerd.2 MB/s. Geen van deze tests slaagde erin om schrijfsnelheden te bereiken die in de buurt komen van de claim van Polaroid 90 MB/s, maar dit is nog steeds een redelijk snel resultaat voor een UHS-I-kaart. Dit zal snel genoeg zijn om 4K-opnames te verwerken op zowat elke recente camera die 4K-opname ondersteunt, zoals de GH5 van Panasonic of een van de Sony a7-series.

Image
Image

Bottom Line

De Polaroid 64GB SDXC-kaart heeft een adviesprijs van $ 46, maar is het afgelopen jaar op Amazon vermeld tussen $ 28- $ 52. Op het moment van schrijven was het beschikbaar voor $ 32,77 of $ 0,51/GB. Dit maakt het de duurste (per GB) van de UHS-I-kaarten die we hebben getest. Zelfs voor $ 28 zou het niet veel zijn. Het enige echte geval waarin iemand deze kaart zou kiezen, zou zijn als ze de extra snelheid nodig hadden die deze kaart bood ten opzichte van een deel van de concurrentie.

Polaroid 64GB High Speed SD-kaart versus Samsung EVO / EVO Select

De grootste bedreiging voor de Polaroid 64 GB SDXC zit in het kleine, nietsvermoedende microSD-pakket van de Samsung EVO / EVO Select-kaarten. Deze kaarten vertoonden opmerkelijk consistente prestaties (~65 MB/s schrijf) op alle test- en testplatforms, en zijn verkrijgbaar voor ongeveer $ 12. Beide kaarten worden geleverd met een SD-kaartadapter van normaal formaat die net zo goed presteert in hun behuizing als in de oorspronkelijke versie.

Een snelle UHS-I-optie met prijsreserveringen

De Polaroid 64GB SDXC-kaart is absoluut een zeer snelle UHS-I SD-kaart, maar de huidige prijsstelling maakt het een moeilijke aanbeveling. De meeste kopers zouden er beter aan doen een Samsung EVO microSD-kaart te verkennen (als ze snelheid nodig hebben) of een Lexar's 633x SDXC-kaarten (als ze met iets minder snelheid kunnen leven). Het enige echte scenario dat in het voordeel van Polaroid naar voren komt, is wanneer snelheid nodig is, prijs geen grote zorg is en een koper op zijn hoede is voor microSD vanwege de kleine, gemakkelijk te verliezen vormfactor.

Specs

  • Productnaam 64GB SDXC-kaart
  • Product Merk Polaroid
  • Prijs $46,00
  • Releasedatum juni 2016
  • Kleur Zwart
  • Kaarttype SDXC
  • Opslag 64GB
  • Snelheidsklasse 10

Aanbevolen: