Transcend 64GB SDXC 700S Review: uitstekende prestaties voor de prijs

Inhoudsopgave:

Transcend 64GB SDXC 700S Review: uitstekende prestaties voor de prijs
Transcend 64GB SDXC 700S Review: uitstekende prestaties voor de prijs
Anonim

Bottom Line

De Transcend 64GB SDXC 700S is een snelle UHS-II SD-kaart die gebruikers die meer snelheid nodig hebben goed van dienst zal zijn zonder al te veel te kosten.

Transcend Class 10 64GB SDXC 700S

Image
Image

We hebben de Transcend 64GB SDXC 700S gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Net als sommige van de beste SD-kaarten, is de Transcend 64GB SDXC 700S nogal bescheiden en doet hij niet zo veel gewaagde beweringen over zijn snelheid op de verpakking. Desalniettemin slaagde het er nog steeds in om alle andere kaarten in onze verzameling te overtreffen, en overtrof zelfs de snelheidsclaims die het maakte. Wie heeft deze kaart gepest? Het is duidelijk dat Transcend een boost van zelfvertrouwen nodig heeft.

De Transcend 64GB SDXC 700S maakt goed gebruik van de UHS-II-standaard (te onderscheiden door een tweede rij pinnen aan de achterkant van de kaart) door hoge schrijf- en leessnelheden te bieden die voldoen aan de 4K-opname-eisen van meeste camera's die momenteel op de markt zijn. Laten we eens kijken hoe het presteerde.

Image
Image

Bottom Line

De Transcend 64GB SDXC 700S wordt geleverd met een zwarte sticker met een rode banner aan de bovenkant met de naam van Transcend. De gouden tekst eronder benadrukt de belangrijkste kenmerken van de kaart: Class 10, U3, V90. Voor degenen die niet bekend zijn: Class 10 garandeert 10 MB/s schrijfsnelheden, U3 garandeert 30 MB/s schrijfsnelheden en V90 garandeert 90 MB/s schrijfsnelheden. Welkom in de overbodige wereld van SD-standaarden.

Configuratieproces: geen zweet

De Transcend 64GB SDXC 700S vereist geen formele installatie, maar zorg ervoor dat je hem gebruikt op apparaten met UHS-II-ondersteuning. UHS-II lijkt een beetje op USB 3.0: het werkt nog steeds in een USB 2.0-poort, maar u krijgt alleen USB 2.0-snelheden.

Prestaties: midden in het peloton

De Transcend 64GB SDXC 700S leverde aangenaam verrassende cijfers op in onze benchmarks, die hun eigen geadverteerde claims in één test iets overtroffen. Er zijn snellere UHS-II-kaarten op de markt, maar we waren blij met de resultaten die we zagen.

De Transcend 64GB SDXC 700S leverde aangenaam verrassende cijfers op in onze benchmarks en overtrof hun eigen geadverteerde claims iets in één test.

In CrystalDiskMark's sequentiële schrijfsnelheidstest, met behulp van een 1 GiB schrijftest over 9 herhalingen, leverde de Transcend 186 MB/s snelheden. Niet slecht voor een kaart die 180 MB/s adverteert. In Blackmagic's Disk Speed Test slaagden we er echter maar in om 151 MB/s eruit te persen.

Wat leessnelheden betreft, registreerde de Transcend 240 MB/s in CrystalDiskMark en 251 MB/s in de Blackmagic-test. Dit waren de hoogste leessnelheden die we zagen tijdens onze SD-kaartverzameling.

Over het algemeen zijn dit indrukwekkende cijfers van deze kaart. Het is voldoende om zelfverzekerd 6K-beelden op te nemen met behulp van de RAW 5:1-codec (144 MB/s) in Blackmagic's Pocket Cinema Camera 6K, wat geen geringe prestatie is. Het zou ook gemakkelijk elke codec en configuratie in de nieuwe Lumix S1H-camera van Panasonic kunnen verwerken.

Image
Image

Bottom Line

De Transcend 64GB SDXC 700S kost je $57, gebaseerd op de voortschrijdende gemiddelde prijs van Amazon over de afgelopen 90 dagen. Dit brengt de 64 GB-kaart op $ 0,89/GB, wat duur is in vergelijking met langzamere UHS-I-kaarten, maar redelijk goedkoop voor een snelle UHS-II-kaart. Over het algemeen denken we dat deze kaart een grote waarde vertegenwoordigt.

Transcend 700S vs. Lexar Professional 2000x 64GB SDXC UHS-II-kaart

Transcend maakt licht werk van deze kaart, die niet alleen aanzienlijk meer kost, maar ook slechter presteerde in al onze tests in vergelijking met de Transcend. Lexar verzacht de deal door samen met de kaart een UHS-II-kaartlezer te leveren, waardoor het onder bepaalde omstandigheden nog steeds een goede deal is.

Een zelfverzekerde UHS-II-keuze

De Transcend 64GB SDXC 700S presteerde bewonderenswaardig in onze tests en kost ook niet te veel. Als je weet dat je UHS-II-snelheden nodig hebt, of als je je opslag een beetje toekomstbestendig wilt maken, dan is dit een goede keuze.

Specs

  • Productnaam Klasse 10 64GB SDXC 700S
  • Product Merk Transcend
  • Prijs $57,00
  • Releasedatum augustus 2018
  • Kleur Zwart
  • Kaarttype SDXC
  • Opslag 64GB
  • Snelheidsklasse 10

Aanbevolen: