Voeg komische tekstballonnen en tekstballonnen toe aan foto's

Inhoudsopgave:

Voeg komische tekstballonnen en tekstballonnen toe aan foto's
Voeg komische tekstballonnen en tekstballonnen toe aan foto's
Anonim

Verfraai uw foto's door tekstballonnen in cartoonstijl toe te voegen. Veelgebruikte apps en online services vereenvoudigen het proces van het toevoegen van een bericht aan uw favoriete afbeeldingen.

Gebruik een Meme Generator

Image
Image

Veel online meme-generatoren ondersteunen spraak- of gedachtebubbels die een geüploade of stockfoto-afbeelding bedekken. Diensten zoals SuperLame bevatten bijvoorbeeld meer dan één optie voor deze bubbels.

Gebruik Microsoft Paint

Image
Image

Microsoft Paint op Windows 10 blijft een gratis, betrouwbare stand-by. De moderne versie van Paint bevat ingebouwde callouts voor spraak- en tekstballonnen. Open gewoon je favoriete afbeelding, sleep er een call-out bovenop en voeg een tekstvak toe dat de callout overlapt.

Gebruik Photoshop

Image
Image

Adobe Photoshop is niet goedkoop - abonnementen op Creative Cloud kunnen tussen $ 15 en $ 50 kosten, afhankelijk van je studentenstatus en wat je wilt kopen - maar dit programma is de gouden standaard voor beeldbewerking.

Beweeg over het gereedschap Rechthoek om een toelichting weer te geven en selecteer vervolgens Aangepaste vorm in dat submenu. Photoshop, in de standaardconfiguratie, opent een menu boven de afbeelding ter ondersteuning het gereedschap Aangepaste vorm.

Teken de vorm uit de vrije hand of klik op de Vorm vervolgkeuzelijst om uit bijna twee dozijn vooraf geïnstalleerde vormen te kiezen. Gebruik het menu Aangepaste vorm om vulling en lijn toe te voegen aan de callout-ballon en gebruik het gereedschap Tekst om tekst toe te voegen en tekst op te maken.

LibreOffice Draw

Image
Image

LibreOffice Draw maakt deel uit van de LibreOffice-familie, die een concurrent is van Microsoft Office, en bevat een gebruiksvriendelijk tekenmenu dat het dynamisch wijzigen van de grootte van callout-vakken ondersteunt.

Open een afbeelding in LibreOffice Draw; klik vervolgens op View > Toolbars > Drawing. Het bijschriftmenu in de werkbalk Tekenen onthult zeven verschillende bijschriftsjablonen. Klik op een en teken de toelichting over uw afbeelding.

Klik op ankerpunten om de toelichting aan te passen. Gebruik het gele anker om de bel in de buurt van de mond van het relevante personage te plaatsen. Typ uw bericht in de gedachteballon. U hoeft geen speciale tekstvak-overlay in te voegen. Gebruik het menu Eigenschappen in de rechterzijbalk van het toepassingsvenster om het teken, de alinea, de vulling, de transparantie, de schaduw en de lijn van de toelichting te wijzigen.

Aanbevolen: